Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

20λεπτη καθυστέρηση σήμερα για το OLYMPIC CHAMPION μιας και όταν πήγε να πάρει πάνω τον έναν καταπέλτη ξύλωσε κάποιον σωλήνα (συγχωρέστε με αλλά δεν μπόρεσα να ακούσω λεπτομέρειες) με αποτέλεσμα να περιμένουν να αντικατασταθεί.

Η χθεσινή καθυστερημένη αναχώρηση του Olympic Champion οφείλεται στη δυσκολία απάρσεως του καταπέλτη των επιβατών αλλά και του δεξιού καταπέλτη των οχημάτων.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

απο 19/3 η ΑΝΕΚ επιστρεφει (μετα απο σχεδον 6 μηνες) στα κλασσικα δρομολογια των 17.00 απο πατρα και 23.00 απο ηγουμενιτσα με champion & spirit εναλλαξ.

πρωτα παει 10 μερες αυτο και μετα ερχεται πατρα για να παει για μπιντε το spirit. απριλης δεν παιζει παντως:P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ταξιδεψα προχτες μαζι του απο Ηγουμενιτσα για Ανκονα.Μελι γαλα το ταξιδι,ουδεν σχολιο,ουδεν παραπονο.Και με πολυ καλη τιμη στο εισητηριο της deck(με τα σημερινα δεδομενα του πετρελαιου),40 γιουρα!

Ε αφου ειχα και 13ωρες μπροστα μου,ειπα να κατσω στο pc να το κανω για το vs(συντομα θα σας το ανεβασω:)).Ετσι το εξερευνησα καλα για να βγει καλο το μοντελο,παρατηροντας την πλωρη,την τσιμινιερα,το σουπερ καταρτι και τους εσωτερικους χωρους(οχι αυτους δεν θα τους φτιαξω...:D),που σας τους εβαλα στο παρακατω rar.

Πολυ ωραια ηταν η μανουβρα στο ιταλικο λιμανι,οπου η πρυμη μας φλερταρε με την πλωρη του FAST;)

post-709-128326974384_thumb.jpg

onboard.rar

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καταρχην ακουσα οτι περα απο την προσκρουση στο φορτηγο εσπασαν και 2 τζαμια στο πλοιο. Ενα στο σαλονι και ενα σε μια καμπινα. Ευτυχως ειχαμε μονο υλικες ζημιες. Το πλοιο τελικα αναχωρησε χθες μετα τη μια απο την Πατρα

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με καραφλο κουρδο λαθρομεταναστη στο πλοιο σπασανε 3 τζαμια. Ενα στο σαλονι πλωρα απο τα μεγαλα και 2 μικρα τα οποια αντικατασταθηκαν. Το μεγαλο θα αντικατασταθει στην επισκευη (ελπιζω οχι οπως του Σουπερφερρυ ΙΙ)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

η πλακα ειναι οτι το champion εφυγε (απο το 4) ακριβως στις 5 (στην... ωρα του) απο νοτια, ενω το spirit (ηταν απο το πρωι στο 16) εφυγε με μιση ωρα καθυστερηση (απο βορεια). οπως εβλεπα το champion να φευγει ακριβως στις 5, λεω λες να μην σταματα σημερα αλλα τη δευτερα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Θάνατος επιβάτη στο «OLYMPIC CHAMPION»

Πηγη: ΥΕΝ

Απεβίωσε, πρωινές ώρες της Παρασκευης 04-09-09, κατά τη διάρκεια του πλου του Ε/Γ-ΟΓ «OLYMPIC CHAMPION» Ν.ΧΑΝ 29, από λιμένα Ηγουμενίτσας για λιμένα Αγκώνα Ιταλίας, 80χρονος αλλοδαπός επιβάτης.

Η σορός του παρελήφθη από τις ιταλικές αρχές, με τον κατάπλου του παραπάνω πλοίου στο λιμένα της Αγκώνα, και μεταφέρθηκε, συνοδεία των συγγενών του, σε τοπικό Νοσοκομείο για τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Κάποιες εργασίες γίνονταν σήμερα το μεσημέρι στο πλοίο. Υπήρχε κίνηση απο ανθρώπους και γερανούς και είχαν πέσει και οι βάρκες. Πληροφοριακά, το πλοίο διανυκτέρευε χτες και σήμερα στην Πάτρα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μικρη αβαρια χθες για το Ολυμπικ Τσαμπιον που δεν ανοιγε η ραμπα του να ξεφορτωσει ΙΧ

Ολα τα λεφτα η κινηση του βαποριου

theseanation.gr

Βλάβη παρουσιάστηκε πρωινές ώρες χθες, στην εσωτερική ράμπα του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ» Ν.Χανίων 29, η οποία οδηγεί από το κύριο κατάστρωμα φόρτωσης στο ανώτερο, με αποτέλεσμα την αδυναμία εκφόρτωσης οχημάτων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου είχε καταπλεύσει, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου (Ιταλία – Ηγουμενίτσα - Πάτρα).

Μετά την αποκατάσταση της βλάβης και τη χορήγηση σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, το πλοίο απέπλευσε για Πάτρα με καθυστέρηση περίπου τριών ωρών μεταφέροντας εκατό (100) επιβάτες και εβδομήντα τέσσερα (74) ΙΧΕ οχήματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nα ευχηθούμε βεβαίως καλά ταξίδια στο πλήρωμα του, και ας το δούμε και σε μία φρεσκότατη αποψινή του φωτογραφία κανένα εικοσάλεπτο πριν την αναχώρηση του.

Σημ. Το ότι βρισκόταν δίπλα του το ΠΗΝΕΛΟΠΗ δεν σημαίνει και ότι μπλέχτηκαν οι ...συγκεκριμμένες άγκυρες, πολύ δε περισσότερο σε ένα σημείο όπου και βρίσκονται πολλές από δαύτες. Το λέω αυτό γιατί την στιγμή του απόπλου βρισκόμουν ακριβώς στο σημείο και δεν ακούστηκε τίποτα για ...συγκεκριμμένες άγκυρες, παρά μόνο γιά κάποιο "μπλέξιμο". (Φιλικότατα...)

post-929-128326989682_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

δεν θα καθήσω να ασχοληθώ με το μπλέξιμο των αγκυρών ,αλλά για να το αναφέρουμε σαν γεγονός ,το μπλέξιμο έγινε μεταξύ των δύο πλοίων ,του OLYMPIC CHAMPION και του ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α.μετά απο επικοινωνία των γεφυρών των 2 πλοίων το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και το OLYMPIC CHAMPION μας αποχαιρέτησε..........καλό του ταξίδι........

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο καλέ μου φίλε και δεν ...ασχολείσαι. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί απουδήποτε. Απλά εγώ είπα αυτό που ως αυτήκοος και παρών στο περιστατικό μάρτυς είδα και άκουσα... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...