Jump to content
Shipfriends

Ulysse (IMO 9142459)


Recommended Posts

Και ένα τελευταίο για σήμερα, το Ulysse της Cotunav το οποίο και κάνει ένα περίεργο δρομολόγιο μεταξύ Λιβόρνο, Βαρκελώνης, Μασσαλίας, Rades και La Goulette στην Τυνησία, ευρισκόμενο στο Λιβόρνο συνήθως το Σάββατο. Συμπαθητικά άσχημο πλοίο με την κλασσική γραμμή του SSW Schichau Seebeck Shipyard της Βρέμης, δηλαδή για κανένα λόγο δεν βάζουμε καμπύλες γραμμές στο πλοίο:D. Χτισμένο το 1997 και στην ίδια εταιρεία εδώ και 13 χρόνια. Στις πρώτες 2 φωτό μπαίνει στο Λιβόρνο, κι εδώ τον περασμένο Απρίλιο σε μια αναχώρηση.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Το Ulysse συνεχίζει στο στόλο της Cotunav και συνδέει την La Goulette με το Livorno δύο φορές την εβδομάδα, αφίξεις στο Livorno κάθε Τετάρτη και Σάββατο πρωί. Η προγραμματισμένη αναχώρηση του Σαββάτου από Livorno στις 1500.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Snapshot στον Οδυσσέα της Cotunav σε πρόσφατη άφιξη στο Livorno. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς και σε σύγκριση και με τις προηγούμενες φωτογραφίες του gallerie, δεν υπάρχει καμιά αλλαγή εξωτερικά. Το πλοίο συνεχίζει τα δρομολόγια πρός Ιταλία, και στη Γένοβα αλλά και στο Λιβόρνο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Σήμερα το πρωί ο Οδυσσέας κάρφωσε κυριολεκτικά πάνω στο αγκυροβολημένο κοντεινεράδικο Csl Virginia σημαίας Κύπρου, προκαλώντας ρήγμα, βόρεια του Capo Corso έχοντας φύγει απο Γένοβα για Τύνιδα. Μέχρι λίγο νωρίτερα δεν είχαν διαχωριστεί τα δυο πλοία κυρίως για να αποφευχθεί ανεξέλεγκτη εισροή στο Virginia.

bb7f0e6058cda698b207a52c3cdf7344.jpg

https://maritimebulletin.net/2018/10/07/ferry-hit-container-ship-and-remained-stuck-to-avoid-disaster-france/

Edited by Sf_X
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Από τους πλέον ακούραστους εργάτες της Μεσογείου ο Οδυσσέας, εδώ σε μια πρωινή άφιξή του στη Genova το 2014 όπου μας χαρίζει και πλάνο από τον καθρέφτη του. Για πλοίο του 1997 είναι αξιοπρόσεκτες οι ανοιχτές βαρδιόλες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...