Jump to content
Shipfriends

Silja Symphony (IMO 8803769)


Recommended Posts

Aυτές τι μέρες στο λιμάνι και την ευρύτερη περιοχή της Στοκχόλμης φωτογραφλισαμε όλα τα επιβατηγά που εκτελούν τακτικούς απόπλους-κατάπλους στην πόλη, αλλά αυτό που με κέρδισε προσωπικά είναι φυσικά το παρακάτω!

"Μανεκέgnι"! :D

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Στη gallery του πλοίου έχουν προστεθεί μερικές φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι μαζί του. Θεωρώ το συγκεκριμένο, και το αδερφό του που ταξίδεψα παλαιότερα, πολύ ενδιαφέροντα, κυρίως λόγω promenade. Το ανώτερο κατάστρωμα είναι σχεδόν όλο ανοιχτό (ένα μέρος είναι το spa), παρέχοντάς σου πρόσβαση και στον καθρέφτη με εξαιρετική θέα. H καλύτερή μου εμένα είναι το πρωινό στο buffet restaurant και τραπεζάκι στο παράθυρο, όπου... "διακριτικά" αποφεύγω ό,τι υγιεινό και light! Το κατάστημα Tax Free ανανεωμένο και διευρυμένο, τα εστιατόρια, μπαρ και επιπλέον καταστήματα στο promenade πολλά, πραγματικό cruise (θα το δούμε κάποτε στη Celestyal αν δεν παραγγείλει νέα!). Eν καιρώ θα ανέβουν κι άλλες εικόνες.

765881a675a9afec7002a2e165048033

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Το Silja Symphony έφυγε χθες από τη Ελσίνκι και πήγε στο ναυπηγείο Turku στο Naantali για εργασίες συντήρησης, δεξαμενισμού και ανακαίνισης. Το πλοίο αναμένεται να μείνει δεμένο μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2019.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Να δούμε και αυτό το θηρίο εξωτερικά, είναι δεμένο στη Στοκχόλμη και κάνει επιβίβαση για πρωινή αναχώρηση. Αξιοσημείωτο σκαρί, χτισμένο και μπαουλάκι μεν αλλά με ιδιαιτερότητα μια κάποια κομψότητα για το μέγεθός του. Καλοκαίρι του 2019 στη Σουηδία οι φωτογραφίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Και εν πλώ σε μια αναχώρησή του από τη Στοκχόλμη, πίσω στο 2014. Τότε όπως και τώρα, είναι στη γραμμή Stockholm - Mariehamn - Helsinki, για όσους δεν το έχετε δεί από κοντά, είναι πολύ μεγαλύτερο απ' όσο φαίνεται στις φωτογραφίες

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, ships_info_kavall said:

Απ'οσο καταλαβαίνω αυτο λογικά ηταν να γινει κρουαζιεροπλοιο.

λογω των ιδιαιτερων συνθηκων στις γραμμες της βαλτικης (μεγαλος αριθμος επιβατων κυριως απο τη σκανδιναβια, που ταξιδευει για τα duty free και για το φθηνο αλκοολ), τα πλοια που εχουν χτιστει για εκει εχουν, σιγουρα ειχαν εκεινες τις δεκαετιες, μεγαλο αριθμο κλινων και κοινοχρηστων χωρων γενικοτερα. καποια απο αυτα εκαναν μετεπειτα καριερα ως κρουαζιεροπλοια στην ασια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...