Jump to content
Shipfriends

Pearl Seaways (IMO 8701674)


Recommended Posts

Το Pearl of Scandinavia της DFDS στην Κοπεγχάγη σήμερα. Με το Crown of Scandinavia ενώνει την CPH με το Oslo, προσφέροντας μαζί καθημερινή σύνδεση.

1_DSC_0341.JPG

Edited by Nick the Greek
e
Link to comment
Share on other sites

Ήσουν Eurovision; Α, 2006! LOL

Κι εσύ μου έχεις θυμίσει πολλά πλοία και "έρωτες" από Τυρρηνικό πέλαγος, πάντως ;) Τόσο που κάτι μου λέει πως θα γυρίσω "εκεί" πριν τον Σεπτέμβρη... Οff topic αλλά οκ!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 6 years later...

Να αναφέρουμε ότι το Pearl of Scandinavia έχει μετονομαστεί από το 2011 σε Pearl Seaways. Το Pearl Seaways είναι κατασκευασμένο το 1989 με το όνομα Athena μέχρι το 1993 μετονομάστηκε σε Star Aquarius και στο τέλος του 1993 Langkapuri Star Aquarius. To 2001 άλλαξε το όνομα του σε Aquarius και το καλοκαίρι του 2001 πήρε το όνομα Pearl of Scandinavia και το 2011 πήρε το σημερινό του όνομα Pearl Seaways.

Edited by Nick the Greek
Links
Link to comment
Share on other sites

πλοιο κοσμημα για την εποχη του.

ηταν και σε καποιο απο τα ημερολογια τους ships monthly τοτε, ως athena.

ξεκινησε απο τη viking line, περασε στη star cruises μετα το κανονι της viking, στις αρχες των 90s, οπως τα περισσοτερα vikingοβαπορα

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Το Pearl Seaways θα μείνει στο ναυπηγείο Fayard για περίπου ένα μήνα για εργασίες συντήρησης αλλά και ανακαίνισης στο ξενοδοχειακό του, όπως θα αντικατασταθεί το καζίνο με ένα VIP συνεδριακό χώρο και θα αλλάξει θέση το εστιατόριο Μικρή Ιταλία

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το πλοίο έχει πια ξεκινήσει δρομολόγια στην κλασσική του γραμμή Κοπεγχάγης - Όσλο με ενδιάμεσο σταθμό πια το Fredrikshavn της Δανίας, αναπληρώνοντας μερικώς το κενό που άφησε η Stena Line με την απόσυρσή της από τη γραμμή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Πάμε να πάρουμε μια γεύση δροσιάς από το fjord του Oslo. Στις οθόνες μας το Pearl Seaways που έχει βρίσκεται κανένα δίωρο από τον προορισμό του και πλέει μέσα σε ένα πραγματικα ειδυλλιακό τοπίο. Νορβηγία και Ελλάδα, δύο πανέμορφες χώρες, η κάθε μια με το δικό της τρόπο. Η διαφορά εντοπίζεται στο ότι οι Σκανδιναβοί φροντίζουν πάνω απ΄ όλα να μην βιάζουν το φυσικό τους περιβάλλον.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...