Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Σαββατο μπηκα για πρωτη φορα στην παντοφλα.Μπορω να πω οτι μεσα ειναι αρκετα προσεγμενη και καθαρη πραγμα που εντυπωσιασε μιας και μιλαμε για παντοφλα

 

gallery_1819_107_920111.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 3 weeks later...

Το Αιαντας στα τέλη του Ιανουαρίου αναμένεται να αποδεσμευτεί από την αντικατάσταση του Ψυτάλλεια ΙΙ και θα επιστρέψει στη γραμμή Φανερωμένη Πάχη Μεγάρων από την 1η Φεβρουαρίου.

Link to comment
Share on other sites

Το Αίαντας το μεσημέρι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη Ψυταλλεια και επέστρεψε στη Φανερωμενη, όπου αύριο στις 14:30 θα επιστρέψει στη δρομολόγια της γραμμής Φανερωμενη Παχη Μεγάρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Να το δούμε και γραμμένο στο πλοίο. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγινε αυτό, και ειδικά στα αγγλικά. Για να δημιουργήσουν brand awareness στους πολυάριθμους τουρίστες που πάνε από την Πάχη στη Φανερωμένη? Πάντως το πλοίο εσωτερικά είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπές, να μια γεύση του σαλονιού του, ενώ υπάρχουν ακόμα και καμπίνες πληρώματος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Πάλι έχουμε αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Αίαντας στη διάρκεια του δεξαμενισμού του. Το μπλε κατέβηκε πιο χαμηλά στο ύψος του γκαράζ και έχει σβηστεί τα αρχικά του ονόματος της εταιρείας του, καθώς και οι υπερκατασκευές έγιναν ξανά άσπρες. Στη πλώρη βλέπουμε ότι δημιουργείται κατά σαν καμπουνι έτσι ώστε να πάρει άδεια φορτηγού

Link to comment
Share on other sites

Μερικες ακομα φωτογραφιες για να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη για το πλοιο.

Καταπρυμη ,απο το πλαι καθως και απο πλωρα με αρκετα εμποδια δυστυχως

Για μενα μακραν η πιο ομορφος χρωματισμος που ειχε ποτε το πλοιο.Να προσθεσουμε ακομα οτι εχει πεσει απο το καρναγιο ξανα στη θαλασσα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
On 4/29/2017 at 11:43 PM, Nick the Greek said:

 Πάντως το πλοίο εσωτερικά είναι ιδιαίτερα αξιοπρεπές, να μια γεύση του σαλονιού του, ενώ υπάρχουν ακόμα και καμπίνες πληρώματος.

Το Αίαντας είναι πολύ προσεγμένο εσωτερικά και εξωτερικά για παντόφλα, ειδικά για μια γραμμή σαν την Φανερωμένη-Πάχη Μεγάρων. Το πλοίο έχει σκάλες επιβίβασης πρύμα και πλώρα για να ανέβεις στο κατάστρωμα της γέφυρας στους διαδρόμους εξωτερικά του σαλονιού με τους μπλε καναπέδες σε ημικυκλική διαρρύθμιση στο κέντρο και κατά μήκος στις άκρες του σαλονιού. Εξωτερικά του σαλονιού στις μπάντες είναι οι τουαλέτες του πλοίου, που είναι αρκετά προσεγμένες. Τέλος στο κατάστρωμα της κόντρας γέφυρας υπάρχουν μπλε ξύλινοι πάγκοι για να απολαύσεις το ταξίδι σου. Τέλος να προσθέσω ότι από χθες το Αίαντας βρίσκεται στο ναυπηγείο του Μπεκρή.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...