Jump to content
Shipfriends

Antonia (IMO 7006936)


Recommended Posts

Πριν πάει στο Ν.Μ Δραπετσωνας, το Antonia είχε δεξαμενιστεί στη δεξαμενή του Βασιλειάδη, οπότε ας δούμε τη πλώρη και τη πρύμη του. Το πλοίο είχε αγοραστεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες του πριν τέσσερα χρόνια. Τότε είχε δεξαμενιστεί ξανά στη δεξαμενή του Βασιλειάδη ενώ όταν είχε αγοραστεί ήταν χρώματος μαύρου

Link to comment
Share on other sites

Οκτωβρη του 2006 ηρθε πρωτη φορα και εκατσε περιπου 7 μηνες.Οπως ειπε και ο Panagia Ekatontapiliani ηταν βαμενο μαυρο και με το ονομα προχειρογραμμενο.Βαφτηκε στη συνεχεια μπλε και συνεχισε τις εργασιες στο Νεο μωλο

Εχω την εντυπωση οτι το μπλε που εχει τωρα το πλοιο ειναι αρκετα πιο ανοιχτο απο αυτο που βαφτηκε τοτε.

Συμπαθητικο ρορουδακι με ενα καταπελτη και εσωτερικη ραμπα για το πανω γκαραζ η οποια ξεκιναει απο τον καταπελτη.Ξερει κανεις να μας πει σε ποιες περιοχες δραστηριοποιηται?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το πλοίο έχει συμπληρώσει 3 μήνες που είναι στη ράδα του Πειραιά. Κανονικά δε έπρεπε να είχε φύγει από εκεί σύμφωνα με τους κανονισμούς?? Πάντως χθες το βραδύ που είδα το πλοίο στη ράδα παρέμενε χωρίς φώτα αναμμένα (ούτε ναυσιπλοΐας)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πλοίο σήμερα το απόγευμα έφυγε από την ράδα του Πειραιά, και αυτήν την ώρα βρίσκεται σε ένα κάπως περίεργο σημείο του κόλπου της Ελευσίνας, στο τέλος της παραλίας του Ασπροπύργου δίπλα στην Χαλυβουργική, εκεί δηλαδή που είχαμε δει πριν λίγο καιρό το αλιευτικό SOLNECHNIK.

Η περιοχή βέβαια εκεί είναι γεμάτη με παροπλισμένα μοτορσιπάκια, αλλά προσωπικά ούτε δια ζώσης αλλά και ούτε μέσω AIS εχω συναντήσει εκεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια κάποιο RO/RO. Πριν λίγη ώρα βρίσκονταν δίπλα του δύο ρυμουλκά ενώ τώρα παραμένει μόνο το ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ VII.

Link to comment
Share on other sites

Για να ακριβολογούμε, στο σημείο που βρίσκεται το πλοίο είναι και η ντάνα του STACOCO. Δεν θα διαφωνήσω ότι μπορεί να μοιάζει ιδανική για τους λόγους που προανέφερες φίλε chiotis, θα επιμείνω όμως στο ότι είναι τουλάχιστον "πρωτότυπη" για τους λόγους που ανέφερα από την πλευρά μου στο πιό πάνω μήνυμα μου :) .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Tο πλοίο έχει ημιβυθιστεί στην ντάνα του Ασπρόπυργου, όπου και ήταν παροπλισμένο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η μάλλον, για την ακρίβεια, έχει καθήσει στον βυθό, μιας και σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να πάει και βαθύτερα.

post-2102-0-42573600-1332611412_thumb.jp

post-2102-0-96997200-1332611420_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...