Jump to content
Shipfriends

Δελφίνι Εξπρές (ΙΜΟ 7413787)


Recommended Posts

Το πλοιο εξακολουθει και βρισκεται στην ιδια θεση στη μαρινα του Αγίου Νικολάου στη Κρητη μαζι με διαφορα αλλα παροπλισμενα πλοιαρια.

Παρατηρουμε οτι οι αγκυρες λειπουν ενω υπαρχουν ακομα οι προπελες.Το πλοιο στην πραγματικοτητα παταει πανω στο εδαφος ενω τα ξυλα που υπαρχουν απλα το στηριζουν για να μην μπαταρει.

Ο miko mission εχει δικιο στο οτι το πλοιο ανηκε στον κ.Παναγιωτοπουλο μιας και εκτος απο τα χρωματα στο φουγαρο στο πλαι βλεπουμε γραμμενο το golden princess ενω υπαρχει και το σινιαλο της εταιριας

Πραγματικα ευχαριστο το γεγονος οτι το πλοιο υπαρχει ακομα εστω και σε αυτη την κατασταση

 

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Δελφίνι Εξπρές (ΙΜΟ 7413787)

Αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια της εταιρειας αυτης μe παραπλευρες απωλειες..(popi pa., golden blaze ,golden prince,το συγκεκριμενο του θεματος, και σημερα το kalli p.)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

υπαρχει ζωη μετα το θανατο;

το πηρε μια χριστιανη σε πλειστηριασμο και τωρα κλαιγεται, προκειμενου να το δρομολογησει (ξανα) στο σαρωνικο.

ο καλυτερος τροπος να λυσεις ενα προβλημα, ειναι να το κανεις προβλημα αλλου.

πηρε ενα καταχρεωμενο κουφαρι στον πλειστηριασμο και τωρα κλαιγεται να της διαγραψει το ΝΑΤ χρεη, αλλιως δεν θα της βγει η επενδυση που εκανε.

Link to comment
Share on other sites

Να παραθέσουμε εδώ τα στοιχεία του άρθρου γιατί στο μέλλον δεν θα λειτουργεί το link

Quote

Tο υπό ελληνική σημαία επιβατηγό πλοίο με το όνομα “ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ” με αριθμό νηολογίου ΝΠ 5051, Β΄ κλάσεως, με το διακριτικό διεθνές σήμα SV 2743, κόρων ολικής χωρητικότητας 195,88, κ.κ.χ. 142,9, μήκους ολικού 33,50 μ., μήκους νηολόγησης 31,13 μ., πλάτους ολικού 5,68 μ., βάθους 1,80 μ. με δύο πετρελαιοκίνητες μηχανές κατασκευής ΗΠΑ και μάρκας Caterpillar, 12 κυλίνδρων έκαστη και ιπποδύναμης 1250 NHP καθώς και δύο ηλεκτρομηχανές 60 KVA έκαστη, ταχύτητας 24 μιλίων/ώρα.

Το ανωτέρω πλοίο κατασχέθηκε και πλειστηριάσθηκε για οφειλές προς τρίτους και ευρισκόταν κατά τα τελευταία 17 περίπου έτη (από το έτος 2000) εγκαταλελειμμένο σε καρνάγιο της περιοχής του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Λόγω της παραμονής του στην ξηρά εκλάπη από αυτό το σύνολο σχεδόν του εξοπλισμού του (ναυτιλιακού, ηλεκτρονικού κλπ) ενώ έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές με συνέπεια να απαξιωθεί.

4.100 (τεσσάρων χιλιάδων εκατό) ευρώ περίπου είναι η εκτιμώμενη αξία του πλοίου σήμερα για τους λόγους που αναφέρονται στην από 23.7.2017 εκτίμηση και έκθεση επιθεώρησης αυτού της πραγματογνώμονος διπλωματούχου Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού Μαρίας Ατσαλή το κείμενο της οποίας ενσωματώνεται στην προαναφερθείσα περίληψη κατακυρωτικής έκθεσης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Νέα προσθήκη αναμένεται στον Θερμαϊκό προσεχώς, καθώς όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση στο Facebook ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, νέο πλοίο ετοιμάζεται με σκοπό να εκτελεί δρομολόγια στην γραμμή Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες – Αγία Τριάδα, σημειώνοντας ότι «ο Θερμαϊκός προοδεύει». Το νέο πλοίο είναι το «Δελφίνι Εξπρές» της Golden Princess, και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει άφιξη στα νερά του Θερμαϊκού τον Μάιο του 2020.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αφου δεν το εχουμε δει να επιπλέει ,και ουτε προκειται βεβαια, ας το θαυμασουμε εν πλω στα Μεθανα στις πρωτες του χρονιες στην ακτοπλοϊα

Η φωτογραφια δεν ειναι ιδιαιτερα καλη αλλα ειναι αρκετα σπανια νομιζω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Τα χρονια περνανε και το πλοιο προς εκπληξη ολων παραμενει στο καρναγιο του Αγίου Νικολάου Κρητης

Σε σχεση με το 2017 που το ειδαμε τελευταια φορα,ελαχιστες οι αλλαγες του.Μερικα τζαμια σπασμενα ,μια καδενα λειπει ,λιγο ξεθωριασαν τα χρωματα ,αλλα γενικα σου δινει την εντυπωση οτι δεν επηρεαζεται ιδιαιτερα η εξωτερικη του κατασταση

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...