Jump to content
Shipfriends

site τεως ΥΕΝ, νυν... και Ναυτιλίας


Recommended Posts

Θα συμφωνήσω και με τον NIck και με το YEN!

Και θα προτείνω συμπληρωματικά τα εξής:

Τις συλλήψεις για ναρκωτικά να μην τις ανακοινώνει το ΥΕΝ, αλλά οι συνήγοροι των συλληφθέντων.

Τις νεκρές φώκιες η Εταιρείας Προστασίας της Μεσογειακής Φώκιας, τα δελφίνια η εταιρεία προστασίας των δελφινιών, των φαλαινών και των λοιπών κητωδών και τις χελώνες η εταιρεία προστασίας της Καρέτα-Καρέτα.

Τις διακομιδές ασθενών να τις ανακοινώνει το ΕΚΑΒ.

Τις συλλήψεις λαθρομεταναστών η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Τους πνιγμούς λουομένων...οι οικείοι τους ή οι συγγενείς τους!

Τους αγνοούμενους ψαράδες...οι κατά τόπους αλιευτικοί σύλλογοι.

Τους συλλαμβανόμενους μαυρούκους με τα CD...το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι...μαζί με μιά καταγγελία για κακομεταχείριση των συλληφθέντων.:D

Και ούτω καθ' εξής (για να μη πολυλογούμε).

Τέλος να καταργηθεί η Επιθεώρηση πλοίων και τα καθήκοντά της να ανατεθούν σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, υπό την αιγίδα και επίβλεψη της ΕΕΑ, η οποία θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας του και ανακοίνωσης των βλαβών των πλοίων.

Link to comment
Share on other sites

Εγω λεω Νηρεα, να εισηγηθω στο c3po να κανει κανενα κονε με το ΥΕΝ και να βγαινουν οι ανακοινωσεις για τις βλαβες στο Shipfriends... Εφ' οσον ειναι το ΥΕΝ αναρμοδιο, ας το βγαλουμε απο τη δυσκολη θεση...

Link to comment
Share on other sites

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

The proxy server could not handle the request GET /.

Reason: Error reading from remote server

--------------------------------------------------------------------------------

Apache Server at egov.yen.gr Port 80

καλα αυτο το απατσι ειναι ολα τα λεφτα. το εκλεισε τελειως το κομμωτηριο ο μανωλιος αποψε

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ελεος πια με τα εργα, την αναπτυξη, την αναγεννηση και την αναμορφωση του λιμανιου του Ηρακλειου... Μα επιτελους δεν μπορουν να καταλαβουν οι εκαστοτε ΥΕΝ οτι αφ' ενος μεν ειναι Υπουργοι ολης της Ελλαδας και οχι μονο των εκλογικων τους περιφερειων(ειδικα οταν αλλα νησιωτικα λιμανια εχουν πολυ μεγαλυτερη αναγκη), και αφ' ετερου οτι η προβολη οταν δεν γινεται με επαγγελματικο και ευσχημο τροπο μεταμορφωνεται σε προπαγανδα και χτυπαει ασχημα?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Να αναφέρουμε ότι αφαιρέθηκε από την πρώτη σελίδα του site το link με τις υποχρεωτικές εκπτώσεις των εταιρειών προς τους επιβάτες.

Έτσι, για να μην μαθαίνει και πολλά πολλά ο κόσμος, έτσι;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δεν πρέπει να είναι μια απλή φωτογραφία αλλά πιθανότατα κάποια web cam, πάνω στο ρόλοι στην Ακτή Ηετίωνα, που σήμερα δείχνει προς τα λεμονάδικα και πιάνει τα πλοία στο Άγιο Διονύση, λεμονάδικα και κάποια στην Ακτή Τζελεπη.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Κ ναι κυριες κ κυριοι,η καμερα του ΥΕΝ,μετα απο 2 μερες απραξιας,επανηλθε! Βεβαια,ετσι οπως της αλλαξαν κατευθυνση,μαλλον θελουν να δουμε τα αεροπλανα που προσγειωνονται/απογειωνονται απ το ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛ...:D Επισης θελει κ ενα καθαρισματακι.... http://info.yen.gr/info/slideshow.html

Μαλλον σχεδιο του υπουργου μας ειναι,για να μην ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες των καλοκαιρινων καθυστερησεων...:mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

yenanp1page.gif

η καμερα δεν μεταδιδεται, μεταδιδεται ομως το gifακι με τις ναυτικες στιγμες του υπουργου.:P

αληθεια πριν γινει ΥΕΝ, ηξερε σε τι διαφερει η πλωρη απο την πρυμη;

Link to comment
Share on other sites

Αααα...όλα κι όλα...τον αδικείς τον άνθρωπο.

Ο Βουλγαράκης είναι γνωστός λάτρης της θάλασσας και ιδιοκτήτης -και συχνός χρήστης- μεγάλου φουσκωτού είναι...από πολλών ετών.

Ε τώρα η φωτό που έχει το site του ΥΕΝ είναι λίγο υπερβολική. Θαλασσο/καραβολάτρης μπορεί να είναι, αλλά όχι και Μαγγελάνος:P

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Θαυμάστε ποιότητα των γνώσεων του ατόμου που γράφει τις ανακοινώσεις στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του ΥΕΝ.

Τον λιμένα Σύρου, προσέγγισε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κ/Ζ «AZAMARA QUEST» σημαίας Μάλτας, κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του από τη Χίο προς τη Μυτιλήνη, προκειμένου να αποβιβάσει 52χρονη αλλοδαπή ασθενή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η ανωτέρω παρελήφθηκε αρχικά από πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν.Σάμου όπου και νοσηλεύεται.

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Φυσικά ο υπάλληλος αν δούλευε σε μια ιδιωτική εταιρεία και έκανε τέτοιο λάθος, την άλλη μέρα θα έψαχνε για δουλειά...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ας υποθέσουμε ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει ένας νομοταγής πολίτης, ο οποίος πιστεύει ακόμη ότι υπάρχει κράτος. Και αυτός ο πολίτης αποφασίσει να πάει στη Μεγαλόχαρη να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του...για την περήφανη νίκη της Πανάθας επί της Ίντερ.:D Τί πιό λογικό για ένα νομοταγή πολίτη από το να μάθει τα δρομολόγια από Ραφήνα...από το ίδιο το κράτος? Πώς άραγε θα πρέπει να αισθανθεί αυτός ο νομοταγής πολίτης, περιμένοντας στη Ραφήνα για να φύγει με...τη Σουπερφεράκλα?:D Μάλλον, θα βαράει το κεφάλι του που δεν έφυγε νωρίτερα με το Highspeed 2.:P

Edited by ΝΗΡΕΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Kαι όχι μόνο.....

Προφανώς στο ΥΕΝ συνεχίζουν να πιστεύουν παρ' ότι έχουμε ξανααναφερθεί σε αυτό, ότι ο κόσμος ταξιδεύει μόνο από δύο λιμάνια.

Μήπως κάποιος να επισημάνει ότι υπάρχουν δύο τουλάχιστον ακόμα μεγάλα λιμάνια (για να μην αναφέρω καμμιά δεκαριά), αυτά της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας τα οποία σίγουρα έχουν μεγαλύτερη επιβατική κίνηση από αυτό της Ραφήνας ???

Είναι άραγε τόσο δύσκολο για το ΥΕΝ να συμπεριλάβει και δρομολόγια πλοίων από άλλα Ελληνικά λιμάνια εκτός της Αττικής ...επικράτειας ???

Link to comment
Share on other sites

Κι επίσης τόσο δύσκολο είναι να γίνει ακριβής στα δρομολόγια που δίνει?ούτε της ίδιας ημέρας δεν είναι σωστά δεν μιλάμε για μακροπρόθεσμα.

Εάν δεν μπορούν να υποστηριξουν την υπηρεσία ενημέρωσης των δρομολογίων των πλοίων και να την εμπλουτίσουν ας την κόψουν από το site τουλάχιστον να μην αναφέρουν ότι τους κατέβει.:mad:

Όπως το πάμε σε λίγο θα μας πουν ότι για Ικαρία Σάμο αναχωρούν τα ΣΑΜΑΙΝΑ και ΙΚΑΡΟΣ ενώ για δυτικές κυκλάδες ο Ζολώτας:D

Link to comment
Share on other sites

Εάν δεν μπορούν να υποστηριξουν την υπηρεσία ενημέρωσης των δρομολογίων....ας την κόψουν από το site
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ.
Όπως το πάμε σε λίγο θα μας πουν ότι για Ικαρία Σάμο αναχωρούν τα ΣΑΜΑΙΝΑ και ΙΚΑΡΟΣ ενώ για δυτικές κυκλάδες ο Ζολώτας:D
Α, όλα κι όλα. Αυτό το έχει αναλάβει έτερον ευαγές ίδρυμα του κράτους...που μας ενημερώνει ότι στα Δωδεκάνησα μπορούμε να πάμε με το ΠΑΤΜΟΣ και το ΡΟΔΟΣ:D...και όχι μόνο αυτά, αλλά και άλλα πολλά ωραία και διασκεδαστικά. Μάλλον θα ήταν διασκεδαστικά, εάν δεν ήταν τραγικά. Και είναι τραγικά, γιατί αφορούν την μεγαλύτερη "βιομηχανία" της χώρας. Το πιό ωραίο είναι ότι στο κάτω μέρος των σελίδων του ΕΟΤ αναγράφεται:"Τα δεδομένα των πληροφοριών υπόκεινται σε συνεχή - περιοδικό έλεγχο.":eek: Ευτυχώς δηλαδή που ελέγχονται περιοδικά, γιατί διαφορετικά δεν θα τον γλυτώναμε τον ΙΚΑΡΟ και το ΣΑΜΑΙΝΑ.:P
Link to comment
Share on other sites

Εγω αναρωτιεμαι αν αυτοι που "ενημερωνουν" τα δρομολογια παιρνουν επιδομα ηλεκτρονικου υπολογιστη, οπως συνηθιζεται στο Δημοσιο. Ε, τοσες ωρες που περνουν απο πανω του για να ανανεωσουν το σαιτ..

Επισης θα ηθελα να ζητησω απεγνωσμενα ανανεωση στο σαιτ του ΥΕΝ σχετικα με το λιμανι στο Τυμπακι:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για να πούμε και του ΥΕΝ το δίκιο...φαίνεται ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με τα άσχετα δρομολόγια της Ραφήνας.

Σε αντίθεση με τον ΕΟΤ που "αγρόν αγοράζει". Και με το δίκιο του. Σου λέει "μήπως θα έρθει φέτος κανένας τουρίστας...γιατί να κάθομαι να διορθώνω?". Δε πειράζει, έχουμε καιρό μπροστά μας. Τόσα χρόνια έχει να ανανεωθεί...τι έγινε και ένα ακόμα...

Και βεβαίως, δεν κάνουν ούτε το πιό απλό και λογικό. Να καταργήσουν τις σελίδες με τις ανακρίβειες και να βάλουν links προς το ΥΕΝ, τις εταιρείες, το openseas κοκ. Το πιό απλό και λογικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Μία ενδιαφέρουσα καινούργια "κατηγορία" είδα σήμερα στο site του ΥΕΝ, και πιό συγκεκριμένα στα Δρομολόγια πλοίων. Εκτός λοιπόν από τα "Χρήσιμα τηλέφωνα" και τις "Αναχωρήσεις : Πειραιά-Ραφήνα" στις οποίες αναχωρήσεις φυσικά εξακολουθούν να αγνοούνται :( τα υπόλοιπα Ελληνικά λιμάνια.....

...Είναι άραγε τόσο δύσκολο για το ΥΕΝ να συμπεριλάβει και δρομολόγια πλοίων από άλλα Ελληνικά λιμάνια εκτός της Αττικής ...επικράτειας ???

...ήρθαν να προστεθούν και οι "Αφίξεις : Πειραιά" :o. Στις οποίες "αφίξεις" βέβαια αγνοείται πλέον και η Ραφήνα, και που όπως πληροφορούμαστε όταν πάμε να "πατήσουμε" επάνω, είναι ...προσωρινά εκτός λειτουργίας :mad:.

Link to comment
Share on other sites

Εδω καλα καλα δεν μπορουν να εχουν σωστα ενημερωμενα τα υπαρχοντα λιμανια θα περασουν κι αλλα

Συνηθως στα δρομολογια ολο και καποιο μαργαριταρι υπαρχει παντα:mad:

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως στα δρομολογια ολο και καποιο μαργαριταρι υπαρχει παντα:mad:

Οφειλω να ομολογησω οτι στις αναχωρησεις τουλαχιστον που παρακολουθω καθημερινα ποτε δεν παρατηρησα κατι παραξενο.

Οι αφιξεις σας ανοιγουν γιατι εγω κλικαρω και τιποτα.:(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...