Jump to content
Shipfriends

site τεως ΥΕΝ, νυν... και Ναυτιλίας


Recommended Posts

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε και ως ...site.

Από σήμερα (!!!) ο τίτλος στην κορυφή της ιστοσελίδας άλλαξε σε "Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας", πράγμα βέβαια κάπως άστοχο :( αφού δεν νομίζω ότι από το συγκεκριμένο site θα πληροφορούμαστε και γενικότερα θέματα της οικονομίας.

Κατά τα λοιπά η πρώτη σελίδα εμπλουτίστηκε ...αναδρομικά με κάποιες προ ημερών δραστηριότητες - ανακοινώσεις της κ. Υπουργού, καθώς και με το βιογραφικό - παρουσίαση της.

Πάλι καλά να λέμε που διατηρήθηκε και ως αυτόνομη ιστοσελίδα, και δεν ενσωματώθηκε ως κάποιο link - υποκατηγορία στο "κανονικό" site του πάλαι ποτέ Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.

Link to comment
Share on other sites

Χιλιες φορές να το έλεγαν Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας παρά αυτό το συνοθύλευμα ετεροκλητων υπουργείων:mad:

Επίσης αφαιρέθηκε και το Λ.Σ από το site ως ήταν αναμενόμενο αλλά δεν έχει βρει ακόμη στεγη sto site του υπουργείου προστασίας του πολίτη σε αντίθεση με όλα τα α΄λλα σώματα ασφαλείας που έχουν ξεχωριστο λινκ το καθενα.

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας το ποστ του Π100, σε σχέση με την βλάβη στο Ελ. Βενιζέλος και την ανακοίνωση που εξέδωσε του ΥΕΝ (εγώ έτσι το ξέρω και έτσι θα συνεχίσω να το αποκαλώ, αν μη τι άλλο, για να καταλαβαίνουμε και γιατί μιλάμε...), έπεσε το μάτι μου στην "πηγή" της ανακοίνωσης, ήτοι στο ΥΟΑΝ και ...ΥΠΠ. :confused:

Στον νέο λοιπόν τίτλο στο site του ΥΕΝ, εκτός από το "Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας" προσετέθη από κάτω και το "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" :(, και φαντάζομαι ότι με τον καιρό και με την διασπορά των διαφόρων υπηρεσιών του πάλαι ποτέ ΥΕΝ, θα προστεθούν και άλλοι τίτλοι υπουργείων. :(

Προς το παρόν λοιπόν, ας κάνουμε τον κόπο να ματα-αλλάξουμε τον τίτλο στο παρόν θέμα, και ας είμαστε σε εγρήγορση και για τα άλλα υπουργεία που θα προστίθενται με την πάροδο του χρόνου. Ή ας κάνουμε την δική μας ...επανάσταση :P, και ας επαναφέρουμε τον τίτλο σε : Site YEN.

Kαι μία παρατήρηση όσον αφορά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης :

ενώ το πλοίο κατευθυνόταν από Αλεξάνδρεια Αιγύπτου προς Ηράκλειο Κρήτης, εκτελώντας περιηγητικό πλου.....

Για όνομα του θεού βρε παλικάρια... Κρουαζιέρα εκτελούσε το πλοίο, κ ρ ο υ α ζ ι έ ρ α και όχι ...περιηγητικό πλου. Όσο και να αγαπάει κάποιος την γλώσσα που ομιλεί, όση ιστορία και πλούτο λέξεων και αν αυτή διαθέτει, όσο και αν θέλει να την υπερασπιστεί και να την προστατεύσει, κάποιες λέξεις - έννοιες λέγονται έτσι και όχι αλλιώς. Κ Ρ Ο Υ Α Ζ Ι Ε Ρ Α (για να καταλαβαίνει και ο κοσμάκης για ποιό πράγμα μιλάτε.....) :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Τις τελευταίες ήμερες στη σελίδα του υποτιθέμενου υπουργείου Ναυτιλίας, δεν ανοίγει η σελίδα με τις ανακοινώσεις του γραφείου τύπου.

Και πάλι καλά. Σήμερα από το πρωί (τουλάχιστον) όποιος προσπαθεί να μπει στο site του ΥΕΝ αντικρίζει το παρακάτω μήνυμα. Κάποιες εργασίες συντήρησης-αναβάθμισης ή το γνωστό Ελληνικό σύνδρομο των αργιών ??? :rolleyes:

Το μόνο παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ο τίτλος του Υπουργείου, ο οποίος μας γυρνάει στην προ ...4ης Οκτωβρίου περίοδο :P.

post-929-128326985002_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Για ακόμα μια φορά μια ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας έχει γράψει μαργαριτάρια! Αυτή τη φορά λένε ότι ο ναυτικός του Νήσος Σάμος τραυματίστηκε ενώ το πλοίο ήταν στη Κω και πήγε κιόλας στο νοσοκομείο της Κω!!! Ενώ το πλοίο δεν έχει πάει ποτέ στη Κω!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 6 months later...

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ Olympus στη Θήρα, κάποιος πρέπει να ενημερώσει το ΥΕΝ ότι η πρόσκρουση έγινε στο δρομολόγιο από το Πειραιά προς το Ρέθυμνο και όχι από Ρέθυμνο προς Πειραιά!

Quote

Προσέκρουσε πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ “OLYMPUS” σημαίας Κύπρου, στη θέση “ΦΑΝΑΡΑΚΙ”, του λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του.

Το ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Θήρα – Μήλο – Πειραιά, προσέδεσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ διαπιστώθηκαν μικρές εκδορές στην αριστερή πλευρά του πλοίου σε ύψος 1,50 μ. άνω της ισάλου γραμμής και σε έκταση 2,00 μ.

Από τη Λιμενική Αρχή Θήρας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “OLYMPUS”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη η συνέχιση προγραμματισμένου του δρομολογίου, με πενήντα έξι (56) επιβάτες, οκτώ (08) Ε.Ι.Χ. οχήματα, δεκαπέντε (15) Φ/Γ οχήματα και τρία (03) δίκυκλα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Πρέπει να του χρωστάει η Υπηρεσία πολλές μέρες αδείας αυτού που ασχολείται με την ιστοσελίδα, η τελευταία ανανέωση των δρομολογίων είναι στις 14 Ιουνίου. Ακόμη και οι ηλεκτρονικοί πίνακες του ΟΛΠ στο λιμάνι, είναι πιο ενημερωμένοι:rolleyes:.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Πολλή δουλειά, πνίγονται τα παιδιά. Που να βαστάξουν το φόρτο της ανανέωσης του site με τα δρομολόγια των πλοίων? Έχει μείνει στις 14 Ιουνιου, εν τω μεταξύ μπαίνει ο Αύγουστος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...