Jump to content
Shipfriends

Qaffay 2 (ΙΜΟ 6923307)


Recommended Posts

Τι μπορούμε άραγε να μάθουμε για το Τατιάνα Αγαπητού ΙΙ ??? Πλοίο επί πολλά χρόνια στην γραμμή Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας, από τα παλαιότερα του Ιονίου, το οποίο αποδρομολογήθηκε οριστικά τον Οκτώβριο του 2004 λόγω συμπλήρωσης 35ετίας.

Σ.Α.Σ. 22/10/04

Η μόνη σχετική αναφορά που βρήκα στο φόρουμ, μιλάει για scrap του πλοίου,

alexandra tatsi said:
...yparxei tipota apo tatiana agapitoy i agapito pantofles sthn grammi igoumenitsa kerkyra , xero oti to ena eina gia scrap kai to allo legetai ramadan i sta emirata.

μιας και το Ramadan IV από ότι έχουμε δει στην λίστα του enas chiotis είναι το Αγαπητός Α. Επιβεβαιώνεται από πουθενά το κόψιμο του πλοίου ??? Το equasis το δίνει μεν με άγνωστη σημαία από τον Δεκέμβρη του 2004, αλλά και με σημερινή κατάσταση του πλοίου : In Service/Commission.

post-929-128326998424_thumb.jpg

-------

(1969, ex- Τατιάνα Αγαπητού)

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις άδικο Neptune, αλλά μόνο εν μέρει ;).

Σήμερα το πρωί βρήκα δύο φωτογραφίες του στο διαδίκτυο από τον Αύγουστο του 2004, δύο μήνες δηλαδή μόνο πριν την αποδρομολόγηση του, όπου πράγματι το αναγραφόμενο όνομα είναι Τατιάνα Αγαπητού ...σκέτο.

Το θέμα όμως είναι ότι και στο equasis αλλά και στο e-ships.net αναφέρεται ως Τατιάνα Αγαπητού ΙΙ. Μήπως αυτό έγινε κατόπιν της αποδρομολόγησης - πώλησης του ???

Και μία παρατήρηση. Για προσέξτε τις πόσες ομοιότητες έχει με το ΑΦΑΙΑ... Μήπως ανακαλύψαμε και τρίτο "αδελφό" ???

Link to comment
Share on other sites

Εάν δε κάνω λάθος η Τατιάνα Αγαπητού (είμαι σίγουρος ότι δεν έγραφε στο πλοίο Τατιάνα Αγαπητού ΙΙ) ήταν το τρίτο πλοίο της ενωμένης τότε οικογένειας των Αγαπητών (Αδέλφια Βασίλης & Ιωάννης) και μετά το χωρισμό τους, πέρασε στην ιδιοκτησία του Βασίλη Αγαπητού (Agapitos Lines).

Link to comment
Share on other sites

(είμαι σίγουρος ότι δεν έγραφε στο πλοίο Τατιάνα Αγαπητού ΙΙ)

Μα αυτό είναι βέβαιο φίλε Π100 μιας και είδαμε ως πειστήριο και φωτογραφία του δύο μήνες πριν την αποδρομολόγηση του. Ωστόσο (όπως επίσης είπαμε) υπάρχουν δύο τουλάχιστον αναφορές για την ύπαρξη του ...ΙΙ :D.

Το θέμα όμως είναι ότι και στο equasis αλλά και στο e-ships.net αναφέρεται ως Τατιάνα Αγαπητού ΙΙ. Μήπως αυτό έγινε κατόπιν της αποδρομολόγησης - πώλησης του ???
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 8 months later...

Στις απορίες για τους ξένους φίλους μας είχε ανέβει η φωτογραφία του Qaffay 2 (πρώην Τατιάνα Αγαπητού). Ο χρήστης Bernardo Resurreccion στο Facebook έχει ανεβάσει μια φωτογραφία του Qaffay 2 τραβηγμενο έξω σε ντοκο στις 22 Μαρτίου 2013,. Επίσης ο χρήστης Jiendenvelwel Legayada μια φωτογραφία από το γκαράζ του Qaffay 2 στις 14 Φεβρουαρίου 2012.

Qaffay 2.jpg

322194_334494843256058_1971865088_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Qaffay 2 (ΙΜΟ 6923307)
  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...