Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος


Recommended Posts

  • Replies 727
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Τη Δευτέρα που έχει ρεπό ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ (επανέρχεται στα χειμερινά: Τρίτη, Πε, Κυρ από Πειραιά) θα μπορούσε να κάνει αυτός το δρομολόγιο.

ΥΓ: το περι bs1&2 ειναι επισημο ή εικασια;

Περάστηκε και στο σύστημα. Αύριο το BLUE STAR 1 στις 8.00 για Σύρο τήνο Μύκονο. Άφιξη στον Πειραιά 19.20 και αναχώριση για το δρομολόγιό του (Δωδεκανησα) στις 21.30.

Link to comment
Share on other sites

Το πιο πιθανο ειναι 1 & 2 να μεινουν μεχρι τις 4-10 που εδενε επισημα το SUPERFERRY II μιας και ειχαν κοπει εισητηρια απο Ραφηνα και μετα καθε κατεργαρης στον παγκο του

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Μάλλον ίσως σχετίζετε με το γεγονός της πρόσκρουσης του BLUE STAR PAROS στη Δονούσα! Γιατι το Ιθάκη θα πραγματοποιήσει το αυριανό δρομολόγιο για ΠΑΡΟΝαξία!

Link to comment
Share on other sites

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ-ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ 22/10-2/11/2010

Η AEGEAN SPEEDLINES σας ενημερώνει ότι το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ SPEEDRUNNER III για την περίοδο 22/10-2/11/2010 θα εκτελεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δρομολόγια στην γραμμή Πειραιά-Σύρου-Τήνου-Μυκόνου ως εξής:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΝ: 07:45) ΣΥΡΟΣ(10:30-10:45) ΤΗΝΟΣ (11:10-11:25) ΜΥΚΟΝΟΣ (ΑΦΙΞΗ: 11:45)

ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ: (ΑΝ: 16:00) ΤΗΝΟΣ( 16:20-16:35) ΣΥΡΟΣ(16:55-17:10) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΦΙΞΗ 19:55)

Ενώ στο site της Blue Star Ferries αναφέρει ότι θα μείνουν ανεκτέλεστα τα δρομολόγια στη γραμμή από τις 22/10/10 έως 02/11/10, 22/10/10-02/11/10, διότι σε αυτό το διάστημα το BLUE STAR ITHAKI θα κάνει το πρωινό δρομολόγιο της Παροναξιας.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Guest cpt theologos p

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ Ι ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΑΜΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Ι ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΡΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΥΡΗ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΗΤΣΑ :angry:

Link to comment
Share on other sites

Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π φέτος δένει 6/1 μέχρι 25/2. Όσο για τη γραμμή του ΙΘΑΚΗ, πράγματι είναι άσχημο να μένει -έστω και για 2 εβδομάδες- η γραμμή χωρίς συμβατικό όμως δεν γινότανε να μην επισκευασθεί το ΠΑΡΟΣ. Τις τελευταίες μέρες έχει πέσει αρκετά η κίνηση για τα νησιά , απ ότι βλέπω στον Πειραιά, οπότε τους 300-350 (υποθετικά νούμερα) πρωινούς του ΙΘΑΚΗ μια χαρά τους βολεύει το πολύ καλό Speedrunner III.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ευχαριστη η εξελιξη, αλλα σιγουρα δεν υπαρχει σκοπιμοτητα (εγκαταλειψη της γραμμης). η εταιρεια επαθε 2 αβαριες (η μια πολυ σοβαρη) και βγηκε τελειως εκτος προγραμματισμου).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το ΥΘΥΝΑΛ εχει τα ισχυοντα προ του ατυχηματος ;)

οπως εχουμε δει (και σε αυτο το thread & στου παρος), μολις γυρισει το bs paros απο την εσπευσμενη ετησια (λογω του λιμαρισματος της πλωρης) το ιθακη θα ξαναγυρισει στη γραμμη του και το speedrunner ΙΙΙ που το αναπληρωνει, θα ξαναπεσει σε χειμερια ναρκη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

καποιο απο τα μεγαλα μπλου σταρ θα πρεπει να καλυψουν τη γραμμη συρο τηνο μυκονο και γιαυτο παει για μερικες μερες και 12νησα.

Από 2 Μαρτίου στη γραμμή Σύρο Τήνο Μύκονο και πάλι το ITHAKI.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τα δρομολόγια του Speedrunner III μέχρι τις 30/06/11στη γραμμή της Σύρου Τήνου Μυκόνου. Κάθε χρόνο η Aegean Speed Lines πάει και πιο πρωί την αναχώρηση του πλοίου από το Πειραιά. Τη πρώτη χρόνια ήταν στις 08:00, πέρυσι στις 07:45 και φέτος στις 07:35

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ανεκτέλεστα δρομολόγια Speedrunner III

Η ASL ανακοινώνει ότι λόγω τροποποιήσεων δρομολογίων, τα δρομολόγια του πλοίου SPEEDRUNNER III για την περίοδο από 27/4/2011 έως 22/6/2011 στη γραμμή Πειραιά - Σύρου - Τήνου - Μυκόνου θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Link to comment
Share on other sites

ήδη έχουν σαν σκέψη να βάλουν τα μεγάλα Μπλου σταρ να κάνουν Σύρο Τήνο Μύκονο μόλις ξεφορτώσουν από τα Δωδεκάνησα.

αν μπουν τα μεγαλα bs στη γραμμη προσωρινα, περα απο το οτι θα πρεπει να πηγαινουν παλι με κανονικες ταχυτητες για να προλαβαινουν, δε θα μπαινει μεσα η εταιρεια;

Link to comment
Share on other sites

Οπωσδήποτε θα μπαίνει μέσα και μάλιστα με τα μπούνια, ενδεχομένως να μην μπορούν να τηρήσουν με ακρίβεια τα ωράρια αφιξοαναχωρήσεων τουλάχιστον το απόγευμα για Ρόδο, χώρια που θα διακινδυνεύει τα μεγαλύτερα της κεφάλαια καθημερινά στην στρούγγα της Τήνου σε ένα λιμάνι το οποίο είναι παντελώς ακατάλληλο γι αυτά τα πλοία.

Απλά σαν σκέψη υπάρχει στην περίπτωση που αργήσει μερικές ημέρες το Blue Star Delos.Αν τώρα αργήσει πολύ τότε προφανώς και το ΙΘΑΚΗ θα μείνει εκεί που είναι.

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

Τους βρίσκω υπεραρκετούς τους λόγους που ανέφερε ο Earl ώστε το ΙΘΑΚΗ να παραμείνει στη γραμμή του μέχρι να ξεκινήσει το ΔΗΛΟΣ. Είτε αυτό γίνει στην ώρα του, είτε με 10 μέρες καθυστέρηση είτε με έναν μήνα καθυστέρηση. Το ΙΘΑΚΗ θα πήγαινε Ραφήνα γιατί με την δρομολόγηση του ΔΗΛΟΣ "περίσσευε". Και δεν νομίζω ότι η εταιρία έχει κάποια υποχρέωση προς τη γραμμή της Ραφήνας ώστε να χρειαστεί να ρισκάρει τα μεγάλα BS σε καθημερινή βάση στην Τήνο και επίσης να κάνει μπάχαλο τα δρομολόγια των Δωδεκανήσων. Ας μη μιλήσουμε για το οικονομικό σκέλος μιας τέτοιας κίνσης. Αντίθετα όσες φορές τα μεγάλα πήγαν Συροτηνομυκονία, ποτέ δεν έφυγαν στην ώρα τους και πάντα καθυστερούσαν το απόγευμα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο να επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση εν μέσω θερινής περιόδου. Επιπλέον μετά το ατύχημα του SUPERFERRY δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθημένοι να κάνουν παληκαριές στην Τήνο.

Link to comment
Share on other sites

Guest cpt theologos p

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟ ΑΦΟΥ Η AEGEAN SPEEDLINES ΠΙΡΕ ΤΑ SPEED RUNNER II & ΙΙΙ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ι HELENIC SEAWAYS TA MISA TIS HIGHSPEED(ΕΚΤΟΣ 4,5,6) ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΧΕΙ ΝΑΥΛΟΣΕΙ ΣΕ ΑΛΕΣ ΑΙΤΕΡΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΗΝΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗS6 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΕΟΣΕΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ <_<ΠΣΗΧΡΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ

Link to comment
Share on other sites

Ετσι πως εγιναν τα πραγματα θα είναι μονο 2 ταχυπλοα στη γραμμη, το χαισπιντ 5 και το 6 απογευματινο για την ωρα. Οσο για τη γραμμη Ηρακλειο-Σαντορινη εχει πολυ περισσοτερο κερδος σε σχεση με τη γραμμη Σ-Τ-Μ για ενα ταχυπλοο διοτι εχει σιγουρη πελατεια 100% γκρουπ ξένων που μπαίνουν μεσα στο πλοίο για Σαντορίνη. Και αυτά τα γκρουπ είναι κλεισμένα απο ξενα ταξιδιωτικα πρακτορεια από τώρα........Ότι και να γίνει πχ στις Χ του μήνα Υ θα έχει πχ 5 λεωφορεία με 50 άτομα που τα έχουν κλείσει ταξιδιωτικά πρακτορεία του εξωτερικού και η εκδρομη στη Σαντορινη περιλαμβανεται στην ξεναγηση στην Ελλαδα, ενώ στη γραμμή Σ-Τ-Μ θα παρει οτι τυχει να επιλεξει να ταξιδεψει σε ταχυπλοο που ειναι αμφιβολο ποσοι θα ειναι μεσα φετος ειδικα. Αντιθετα στη Ραφηνα τα πραγματα ειναι καπως πιο σιγουρα διοτι εκει ταξιδευει το 80% των επιβατων για Τήνο-Μύκονο και περισσότεροι. Σαφώς λοιπόν θα έπρεπε να υπάρχει χαισπιντ από Ραφήνα και ας μην υπήρχε από Πειραιά.......μεγαλο λαθος που δεν υπαρχει.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ πάλι πιστεύω ότι για Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο και Σεπτέμβρη-Οκτώβρη καλώς υπάρχει μονάχα το Flying cat 3 από Ραφήνα. Για το δίμηνο Ιούλιο-Αύγουστο συμφωνώ ότι ένα δρομολόγιο ταχύπλοου από Ραφήνα ενδεχομένως να ήταν αποδοτικότερο από ένα αντίστοιχο του Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Στη γραμμή επίσης υπάρχει και το Νήσος Μύκονος απλά εντάξει το δρομολόγιο από Πειραιά πρός Σύρο-Μύκονο είναι ασυνήθιστο για το επιβατικό κοινό της γραμμής αλλά της επιστροφής η ώρα είναι μια χαρα.

Και τα προηγούμενα χρόνια πάντως από Πειραιά τα ίδια πλοία με φέτος είχε..και το 6 με το τεράστιο γκαράζ του θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Link to comment
Share on other sites

παντως απο πειραια μονο με το ιθακη ή το ναξος δεν βγαινει ο ιουλιος και ο αυγουστος

μπορει να υπαρχει βραδυνο exprees για συρο κ μυκονο στις 21.00 το βραδυ οπως γινοτανε κ για παρο ναξο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...