Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πάσχα λοιπόν θα έχουμε το Bs Paros κατ ‘ έμε φέτος που το Πάσχα πεφτει αργά και η εταιρία έχει δει στο παρελθόν ότι εύκολα γεμίζει το γκαραζ ενός Delos έπραξε λάθος ,σε περίπτωση όπου του BS 2 δεν έπεφτε η ακινησία του μέσα στο Πάσχα θα μπορούσε άνετα να έβαζε το Bs1 πρωινό Παροναξίας και το Delos Συροτηνομυκονια και ετσι θα εξυπηρετούνταν όλοι  πολύ καλά ,χώρια που το Δήλος έχει και ταχύτητα για κάποιο έκτακτο σε Πάρο ,Άποψη μου λάθος προγραμματισμός.

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Πολύ φοβάμαι ότι συζητάμε πράγματα που δυστυχώς δεν αφορούν ούτε στο ελάχιστο τα στελέχη της Άτικα. Εδώ δεν δρομολογούν το Highspeed 4 στην Παροναξία για το Πάσχα να βοηθήσει λίγο την κατάσταση που παραδοσιακά γίνεται χαμός εκείνες τις μέρες στη γραμμή, αφήνοντας έτσι το πεδίο ελεύθερο στους άμεσους ανταγωνιστές τους. Φέτος που πέφτει αργά το Πάσχα θα μπορούσε να συνδυαστεί η δρομολόγηση με την καλοκαιρινή σεζόν και να εκμεταλλευτούν και το πλοίο που κάθεται, αλλά...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τώρα που θα δέσει το Blue Star Paros για δεξαμενισμό, να δούμε ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει στη γραμμή Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο. Κάποιο του ομίλου ή θα υπάρξει ολιγοήμερη ναύλωση πλοίου από άλλη εταιρεία???

Link to comment
Share on other sites

Την Τρίτη το βράδυ περίμεναν το Paros στα λεμονάδικα 5 λεωφορεία (σχολικές εκδρομές) και τουλάχιστον 7-8 τράκτορες ενώ κατά την εκφόρτωση βγήκανε κι άλλα 3 λεωφορεία. Υπάρχει μια κάποια κίνηση.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτο δρομολογιο σημερα για το FF Andros...Αρκετη κινηση στην ωρα του με το παραδοσιακο χαιρετισμο (που τεινει να εκλειψει δυστυχως) στον Αι Δημητρη απο τον καπ Ηλια Βερβενιωτη και  με μια υπεροχη μανουβρα εδεσε στην Ερμουπολη..Γρηγορη και ασφαλη φοτωση οχηματων και επιβατων.Καλη συνεχεια στο πλοιο και στο πληρωμα.

Edited by ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

SUPERRUNNER JET ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΟ 2024

ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ(09:30) - ΤΗΝΟΣ(12:15) Δευτέρα ,Τετάρτη ,Πέμπτη ,Σάββατο ,Κυριακή

ΑΠΟ ΤΗΝΟ(16:55) - ΠΕΙΡΑΙΑΣ(19:40)

Καθημερινα

ΤΙΜΕΣ : ΑΤΟΜΙΚΟ : 84,70€ ΙΧ 127,70€

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...