Jump to content
Shipfriends

Virtual Sailor


Apostolos

Recommended Posts

  • 1 month later...

Έγινε ένας διαχωρισμός μηνυμάτων, για να είναι πιο εύκολα εντοπίσημες οι πληροφορίες που αφορούν καθαρά το παιχνίδι Virtual Sailor.

Έτσι στο παρόν θέμα θα διεξάγεται συζήτηση καθαρά για το παιχνίδι, (εκδόσεις, τεχνικά προβλήματα, διαδικαστικές λεπτομέρειες κλπ), πάντα με σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών του παιχνιδιού. Στο προϋπάρχον θέμα για το μοντελισμό, θα διεξάγεται η συζήτηση για την κατασκευή μοντέλων πλοίων (πραγματικών και εικονικών) και θα αναρτούν, όσοι χρήστες επιθυμούν, τα δημιουργήματά τους για να τα μοιραστούν με τους υπόλοιπους της οικογένειάς μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Douleuw panw sto Zenith kai xreiazomai mia boh8eia sxetika me to boat.cfg

Basika den kserw ti shmainoun to (cdf,cross_section_sur,max_tilt,stability_body,keel_area,rudder_area,

pitch_dampening,yaw_dampening,roll_dampening,induced_drag,thrust_vectoring,

boat_length,boat_alt) alla den kserw pws ta briskoun gian na grapsw tous ari8mous..

8a ektimousa polu mia boh8eia gia na teleiwsw to ploio

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου προτινα να παρεις ενα αρχειο απο ενα αλλο πλοιο ιδιων περιπου χαρακτηρηστικων και να αλλαξεις μονο τα λιγα που πρεπει. Αυτη ειναι η παγια τακτικη μου. Εχω 3-4 αρχεια και αναλογα με το καθε βαπορι τα προσαρμοζω αναλογα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Φίλοι μου, τρελαίνομαι για το παιχνίδι, αλλά έχω την ατυχία να έχω mac

και δεν ξέρω από που, και πως θα το κατεβάσω για mac.

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Το ίδιο ισχύει και για το ship simulator.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυτο ειναι το site του παιχνιδιου.

Το κανονικο παιχνιδι ειναι επι πληρωμη αλλα υπαρχει και demo.Εχω την εντυπωση οτι αν δεν θες να παιξεις δικτυακα με αλλους(γιατι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα) το demo σε καλυπτει αρκετα.

Το παιχνιδι μπορεις να το αγορασεις μονο μεσω του site.Απ' οσο ξερω δεν πωλειται σε μαγαζια

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά αλλά το demo δεν σε αφήνει να παίξεις κανόνικα κάθε δέκα λεπτά κλείνει και πρέπει να το αρχίσεις απο την αρχή άσε που νομίζω ότι αν δεν έχεις κωδικό σε αφήνει να το τρέξεις μόνο τέσσερις η πέντε φορές απο την στιγμή που το κατεβάζεις και μετά κλειδώνει

Link to comment
Share on other sites

Επισης στην demo εκδοση δεν μπορεις να βαλεις πανω απο 5 πλοια στο φακελο boats και οχι πανω απο 2, αν δεν κανω λαθος, sceneries. To time limit καπως παλευται, το προηγουμενο ομως πολυ δυσκολα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Άρχισα να παίζω από εχτες με το demo και κατενθουσιάστικα και εγώ αλλά και τα παιδιά μου. Κατάφερα και βρήκα τα GOLDEN VERGINA και EXPRESS OLYMPIA. Ψάχνω να βρώ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟ, ΝΗΣΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και κάποια από τα ΜΙΛΕΝΑ, ΝΤΑΛΙΑΝΑ,ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ή ΜΑΡΙΝΑ. Μήπως μπορείτε να με (ξανα)βοηθήσετε?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στα μοντελα που εχουν οριστει να εχουν μια μηχανη ανοιγει πραγματι με τα βελακια.Σε αυτα που εχουν δυο μηχανες ανοιγει αυτοματα μολις δεσεις.Και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να εχει οριστει στο βαπορι να εχει καταπελτη.Νομιζω στο αρχειο boat.cfg το οριζεις αυτο

Link to comment
Share on other sites

Εχω την εντυπωση οτι το πανελ αλλαζει απο μονο σε διπλο οταν αλλαξεις στο αρχειακι που ανεφερα πριν τις μηχανες απο μια σε δυο.Ουσιαστικα σου βγαζει τα χειριστηρια για τις δυο μηχανες

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Προσωπικα νομιζω εχετε καταλαβει οτι το Virtual Sailor δεν μου αρεσει(μου θυμιζει Virtual Sex:p) και ασχετως αν καποτε μου το εγκατεστησαν στο pc, δεν το χρησιμοποιησα ποτε και το εχω πια σβησει απο εκει. Θα ημουν ομως εμπαθης και ανοητος αν δεν εξεφραζα και τις ευχαριστιες μου για το χρονο που διεθεσε αλλα και το θαυμασμο μου για την ιδεα και την εφαρμογη της στο φιλο Νησος Χιος γι αυτο εδω το ποστ. Νομιζω πως σημερα πηραμε μια ωραια γευση και μια καινουρια διασταση απο το πως μπορει να φανει χρησιμο το virtual environment ακομα και γι αυτους που δεν ασχολουνται κατα τα αλλα με αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Nick σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια:) Σε αντιθεση με σενα,μου αρεσει το εν λογω παιχνιδι αλλα κυριως για να φτιαχνω πλοια,λιμανια,σεναρια...Και οπως φαινεται ειναι τελειο για να δωσεις 'εικονα' χωρις να παρουσιασεις φωτο,βιντεο η κατι αλλο.Τα screenshot που εβαλα απεικονιζουν στο 99% τις εικονες που ειδα με τα ματια μου την ωρα της μανουβρας του ΜΥΤΙΛΗΝΗ.;)

Link to comment
Share on other sites

Χριστός Ανέστη!΄Κατέβασα την version 7.0 του παιχνιδιού και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε σε απο πιά ιστοσελίδα θα κατεβάσω τα πλοία της ακτοπλοίας μας και επίσης εαν υπάρχει ρεαλιστική εικόνα του Πειραιά.;σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

τα εχουμε ξαναπει και παλιοτερα. τα πλοια και τα λιμανια ειναι xtra απο το παιχνιδι, ανηκουν σε οποιους τα εχουν φτιαξει και τα διαθετουν οπως νομιζουν.

τον τελευταιο καιρο αρκετοι shipfriends εχουν την καλη διαθεση να μοιραζονται μαζι μας τα add ons του vs που εχουν κατασκευασει. περισσοτερα δεν ξερω να σου πω, γιατι, οπως εχω ξαναπει, ουτε packman δεν εχω παιξει.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα πιστευω πως με μερικες διορθωσεις το Virtual Sailor θα μπορουσε να γινει ακομα καλυτερο πχ.Οσοι εχουν παιξει Ship Simulator 2008 θα εχουν δει πως περα απο την μανουβρα χρησιμοποιουνται και καβοι spring κτλ.Επισης αν ο ανεμος επαιζε σημαντικοτερο ρολο περα απο το κυμματιζει η θαλασσα επηρεαζε και τα πλοια θα ηταν πολυ καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...