Jump to content
Shipfriends

Virtual Sailor


Apostolos

Recommended Posts

Γειά σε όλους/όλες.

Έχω σχεδιάσει ένα πλοίο και συγκεκριμένα το ΤΠΚ "ΔΑΝΙΟΛΟΣ". Ωστόσο δε γνωρίζω πως να του προσθέσω οπλικά συστήματα. Όποιος έχει όρεξη ας ανεβάσει κάποιο tutorial για να μαθαίνουν και οι μικρότεροι!

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ξερεις τα βασικα του vs για να βαλεις οπλα σε ενα πλοιο.Εγω περα απο το να τα χρησιμοποιησω για αλλους σκοπους(μειωση triangles στο μοντελο)δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα.Εδω τα εξηγει ολα παντως,αν εχεις υπομονη,καποια στιγμη θα τα καταφερεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Μια και μου αρεσε το παπορακι ειπα λιγο να ασχοληθω μαζι του.Πιθανες γραμμες:Σαμος-Κως αντι του FD ERATO :P αλλα και συνδεση της περιφερειας(Μυτιληνη-Χιος-Καρλοβασι-Αγ.Κηρυκος)καθημερινα με ενα δρομολογιο ανα κατευθυνση(τα επτανησα δεν τα σκεφτηκα γιατι θα εχουν το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ να ταξιδευει μεχρι την δευτερα παρουσια :lol:).

post-2049-0-82360200-1309624511_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
Guest xrhstosmmn

tha vreis to google an xrisimopieis to skrtch up tha pas na vreis mia grammh pou legete plugins tha to valeis mesa sto sketch up kai meta tha to kaneis se arxeio .x meta tha pas na vreis ena cfg apo allo ploio sto boats tou paixnidiou sou meta tha ftiaxeis ena fakelo sthn epifania ergasias me to onoma tou ploiou kai meta tha vlaeis to cfg kai to arxeio .x pou tha onomazete boat meta ton fakelo auto tha ton valeis sto boats tou paixnidiou sou kai kala taxidia gia xiristiria kai tetia den boro na se voithiso giati oute egw xerw mono gia fota xerw kai gia propeles pisteuw na se boithisa oti allo thes pesmou

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τα ναυπηγεία πάρου άνοιξαν παΤήσΤε http://dngr.freeforu...ccd762878550e53 και κάνΤε εγγραφή δωρεάν πλοία για Το virtual sailor

Το πρώΤο πλοίο που είναι υποκαΤασκευή είναι Το παναγία πάρου με Τα σινιάλα Της NEL LINES Το πλοίο θα παροδωθεί σΤις 15/1/2012 σΤο forum μας.

post-4285-0-69300600-1323803141_thumb.jp

Edited by adas
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Μπορεί η ενασχόλησή του με την Κρητική ακτοπλοΐα να είναι σχετικά πρόσφατη και περιστασιακή αλλά αυτό το πλοίο πάντα μου άρεσε! Το έφτιαξα και σας το παρουσιάζω λοιπόν.

post-5143-0-44534200-1339688093_thumb.pn

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest cpt theologos p

Η ΑΝΕΚ LINES VIRTUAL TO ΠΡΕΒΕΛΗΣ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Edited by cpt theologos p
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Αναχώρηση του Γεώργιος Εξπρές από το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο είναι κατασκευασμένο από εμένα. Το Γεώργιος Εξπρές είναι κατασκευή των ναυπηγείων Giannis & Nikos - Manos (Group) SHIPbuilding Co.

Δικό σας το βιντεάκι......:D

http://www.youtube.com/watch?v=YbwyfaCTtyA&feature=g-upl

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

παιδια μια ερωτηση χρησιμοποιω deep exploration 5 και οταν βαζω την προπελλα για να την κανω να κηνιται μολις την βαζω στο παιχνιδι παει πανω κατω αντι να γυρναει κανονικα ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Εφοσον εχεις δηλωσει και εχεις στο σκαφος σου 2 τουλαχιστον προπελες,τοτε αυτοματως σου δινεται η επιλογη των 2 χειριστηριων.Αντιστοιχα αν δηλωσεις 1 προπελα παιρνεις μονο 1 χειριστηριο.ΠΡΟΣΟΧΗ:αμα κανεις χρηση καταπελτη με πατεντα υποβρυχιου κτλ,το κολπο δεν πιανει,προς το παρον τουλαχιστον.Ζητω λοιπον τα προσαναποδα,για μενα τον "παντοφλα" και με παντοφλα,οεο :D

 

Απο που μπορω να το κατεβασω

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη φιλε μου?μα αν τις τοποθετησω στο κετρο πως θα φαινονται η μια στην μια πλευρα και η αλλη στην αλλη?

Κατα το εξπορτ, η προπέλα πρέπει να είναι στο κέντρο του αρχείου. Το ότι θα τοποθετηθεί δεξιά και αριστερά έχει να κάνει με τις παραμέτρους στο αρχείο boat.cfg (για το Virtual Sailor) ή στο vehicle.cfg (για το Vehicle Simulator)

 

στο hangsim.com υπάρχουν πληροφορίες για αυτές τις παραμέτρους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

έχω το εξής πρόβλημα ξεκινάω ένα δρομολόγιο με ένα πλοιο πχ αριαδνη και οταν περάσει ο χρόνος και το παιχνίδι κλείσει(είμαι ακόμα με demo έκδοση) όταν το ξανανοίγω δεν με ξαναπάει στο σημείο το οποίο ήμουν αλλά μου δείχνει συνέχεια ένα άλλο συγκεκριμένο πλοίο σε ένα συγκεκριμένο μερος,προφανώς κάτι θα έχω αποθηκεύσει καταλάθος,δεν ξέρω τώρα πως να το αντιμετωπίσω και με έχει νευριάσει αφάνταστα,τι να κάνω για να με ξαναπηγαίνει στο τελευταίο σημείo;

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος γενικα με το θεμα και διαβαζα τα posts σας..κ διαβαζοντας τ συγκεκριμενο..θα ηθελα να απαντησω γιατι και γω ειχα αυτο το θεμα και πραγματικα ειναι αρκετα εκνευριστικο..λοιπον επιλεγεις πχ.το πλοιο αγιος γεωργιος να κανεις ενα ταξιδι  οταν ομως το κλινεις σε βγαζει σε ενα ακυρο μερος αν θυμαμαι καλα καπου κοντα στα κυθυρα αν θυμαμαι καλα.λοιπον πας εκει που εχεις αποθυκευση το παιχνιδι  στα programm files ας πουμε πας στον φακελο του v.s και μετα στα boats πας στο πλοιο ασ πουμε αγιως γεωργιος και κοιτα την ονοματολογια του λεει πχ agios gewrgios by ταδε η 8α εχει την κατω παυλα δεν μας πειραζει αν εχει την κατω παυλα αν ομως η ονοματολογια του δεν εχει καθολου κατω παυλες και ονομαζεται agios gewrgios by px chris 92 τοτε σβηνεις ολο το ονομα  και το γραφεις agiosgewrgios κολιτα να ναι χωρις καπιο κενο και μετα οταν ξαναμπεις στο παιχνιδι δεν θα σου κανει αυτο το θεμα...ειχα το προβλημα αυτο και στο demo και στο κανονικο..ελπιζω να βοηθησα σαν ασχετος που μπηκα και σαν ακυρος...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...