Jump to content
Shipfriends

Μενεκράτης (ΙΜΟ 8989264)


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Το Μενεκρατης λογικά μεθαύριο θα φύγει από την Αμαλιαπολη (το αργότερο τη Πέμπτη), για να κατέβει στο Πειραιά. Από όσο καταλαβαίνω δεν θα φορέσει κάποιο σινιάλο που να δείχνει τη σχέση του με τη κοινοπραξία του Σαρωνικου. 

Link to comment
Share on other sites

Αναρτήθηκαν και τα δρομολόγια, ξεκινάει 14/6 Πειραιά-Σουβάλα...πέρσι το ταξίδεψα στις διακοπές στην Κέρκυρα επειδή είχε το πιο λογικό εισιτήριο, για να δούμε και φέτος...

Link to comment
Share on other sites

Πέρυσι δούλευε για τη κοινοπραξία Kerkyra Lines και φέτος θα δουλέψει για τη κοινοπραξία του Σαρωνικου!! Τα δρομολόγια του έχουμε αναφέρει εδώ από το πρωί, πριν τα αναρτήσει η εταιρεία του στο Facebook. Οι τιμές λένε ότι θα είναι ανταγωνιστικες, που θα έχει ενδιαφέρον η μάχη με τις τιμές του Αγίου Νεκτάριου Αίγινας, που και στη παλιότερη του δρομολόγηση στη Σουβαλα γινόταν μάχη μεταξύ τους!! 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξεκινάει τελικά δύο ημέρες νωρίτερα αλλά στην ώρα του!! Όπως μπορούμε στο ΣΑΣ είχε ζητήσει στις 12 Ιουνίου να ξεκινήσει.

On 5/10/2019 at 3:33 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 13/05/19, βλέπουμε ότι το Μενεκράτης ζητάει να δρομολογηθεί έκτακτα στη γραμμή Πειραιά Σουβάλα από τις 12/06/19 έως 22/09/19.

Απλώς το 14 Ιουνίου είναι λάθος στο πίνακα που ανακοίνωσε η εταιρεία του στη σελίδα της στο Facebook. Να δούμε μια φωτογραφία από τη πρώτη άφιξη του Μενεκρατης στη Σουβαλα από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. 

FB_IMG_1560296911985.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το πρωί το Μενεκράτης ξεκίνησε το πρώτο εμπορικό του δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιά Σουβάλα για λογαριασμό της κοινοπραξίας Σαρωνικού. Κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες από το πλήρωμα του Μενεκράτης στο καταπέλτη πριν τον απόπλου του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το Μενεκράτης λογικά θα φορέσει τελευταίο το σινιάλο της Saronic Ferries, που ήταν η αφορμή για να φορέσουν και τα υπόλοιπα πλοία της κοινοπραξίας το σινιάλο της Saronic Ferries. Το Μενεκράτης όταν τελειώσει η καλοκαιρινή του δρομολόγηση του στο Σαρωνικό, θα παραδοθεί στους πλοιοκτήτες πίσω στο ναυπηγείο της Αμαλιαπολης. Το Μενεκράτης πλέον έχει πάρει το μερίδιο που αναλογεί στη Σουβάλα από τη πίτα του Σαρωνικού και ΠΣΚ βοηθάει πολύ στην εξυπηρέτηση των οχημάτων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πρωί της Τρίτης 6 Αυγούστου στη Σουβάλα, ο Μενεκράτης έδωσε πανηγυρικό τόνο στη γιορτή του ξωκλησιού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Σουβαλα, με δυο ναύτες του δεξιά κι αριστερά να κάνουν αψίδες νερού, με σφυρίγματα από τη μπουρού και με απάντηση από τις καμπάνες.

Στη ναύλωση του Μενεκράτης υπάρχει option και δεύτερη σεζόν από τη Saronic Ferries, άλλα νομίζω ότι μετά την αγορά του Ποσειδώνας δύσκολα θα επιστρέψει την επομένη σεζόν. Στο Μενεκράτης τοποθετήθηκε πινακίδα για τη Σουβαλα και ρολόι πάνω από το καπουνι της πλώρης. Τελος ας δούμε το σινιάλο της Saronic Ferries στη πλώρη του και το φουντάρισμα του.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Έτσι και έγινε νωρίτερα σήμερα λοιπόν, οπότε πάμε εμείς να δούμε ένα βίντεο με την τελευταία για τη φετεινή περίοδο αναχώρηση του Μενεκράτη από τη Σουβάλα. Ευχαριστούμε Παναγιότατε, πολύ ωραίες σκηνές :)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το Μενεκράτης σήμερα πραγματοποίησε το τελευταίο δρομολόγιο του για τη φετινή σεζόν και έκανα ένα τελευταίο ταξίδι με το πλοίο από Πειραιά για Σουβαλα και επιστροφή. Το πλήρωμα είχε ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό αποχαιρετισμού της Σουβάλας με φωτοβολίδες, καπνογόνα και βεγγαλικά. Ας δούμε μερικά ακόμα βίντεο από το σχεδόν "φλεγόμενο Μενεκράτης πάνω από τη πλώρη, από το ντοκο.

Ενώ τη Πέμπτη πραγματοποίησε το τελευταίο δρομολόγιο καύσιμων για Σουβαλα και Αγκίστρι, όπου το πέτυχα μετά το φανάρι του Μπούζα στην Αίγινα

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο βαπορακι και τίμιο. Χτες Κυριακή ταξίδεψα μαζί του για 1η φορά (δυστυχώς πήρα των 17.45 και όχι το βράδυνο ώστε να δω τη φιέστα, αν το ήξερα θα καθόμουν λιγάκι παραπάνω για να το δω) και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,καθαρο με σοβαρό πλήρωμα και καπετάνιο γάτα. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...