Jump to content
Shipfriends

Παναγία Κοίμησης (ΙΜΟ 8735912)


Recommended Posts

  • 3 months later...

Ας δούμε το Παναγία Κοίμησης δεμένο στο λιμάνι της Κεραμωτής και την ώρα που μεθόρμισε για να αναλάβει δρομολόγια το μεσημέρι. Στο πλοίο έχουν βαφτεί κίτρινες ρίγες στην οροφή τους καταστρώματος της γέφυρας και στην οροφή του καταστρώματος του χώρου του πληρώματος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Κοίμησης στη Θάσο

Quote

Πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΙΜΗΣΗΣ" Ν.Π. 11066 σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες στον λιμένα Θάσου, κατά την διάρκεια του κατάπλου του στον οικείο λιμένα.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κεραμωτής προς τον λιμένα Θάσου, με 06 επιβάτες και 05 οχήματα. Από την πρόσκρουση στο κρηπίδωμα προκλήθηκαν εκδορές χρώματος και κοίλωμα στο αριστερό πρωραίο μέρος του πλοίου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε περιουσία τρίτων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Παναγία Κοίμησης ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια του στη γραμμή Κεραμωτή Θάσο και επιστρέφει στη Σαλαμίνα. Πρέπει να τελείωσε η ναύλωση του από τη Thassos Link και θα το ξαναδούμε να ταξιδεύει στη γραμμή Φανερωμένη Πάχη Μεγάρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Μετά την ολοκλήρωση της ναύλωσης στη Thassos Link, στο Παναγία Κοίμησης βάφτηκαν ξανά μπλε οι ρίγες στην οροφή του καταστρώματος της γέφυρας και στην οροφή του καταστρώματος του χώρου του πληρώματος. Μόνο κάποια αυτοκόλλητα της Thassos link έχουν απομείνει στα δάπεδα για να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις θυμίζουν το παρελθόν του από τη Θάσο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...