Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Την Πέμπτη 3/1ου αναχώρησε το πλοίο από το Las Palmas των Καναρίων για το κροσάρισμα του Ατλαντικού, με προορισμό το St Marten στην Καραιβική όπου αναμένεται να καταπλεύσει στις 16/1ου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο ταξίδι, και παρ' όλες τις ανησυχίες της φίλης(ου) alexandra tatsi, το πάλαι ποτέ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ ΙΙ τα ...κατάφερε  :)  να κροσάρει τον Ατλαντικό, και κατέπλευσε στο νησί Saint Martin της Καραιβικής την Τρίτη 15/1ου αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδας). Χθες το πρωί (Πέμπτη) μάλιστα, ξεκίνησε από ότι βλέπω στο AIS και τα πρώτα του ταξίδια προς τα γειτονικά νησιά.  

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζουμε αν θα δραστηριοποιηθεί εκεί ή θα πάει σε κάποιο άλλο νησί? Γνωστός προορισμός το St-Maarten για αεροχτυπημένους οπότε ας το έχουμε στο νου μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Η φωτογραφία δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά τη ανεβάζω επειδή είναι ιστορική, από την καθέλκυση του πλοίου. Το σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα Ναυτιλιακή της 28ης Νοεμβρίου 1970:

post-2126-0-09932500-1363356993_thumb.jp

Edited by gtogias
Link to comment
Share on other sites

Είναι από το έντυπο που αναφέρω το οποίο υπάρχει στην ψηφιακή Βιβλιοθήκη της Βουλής, η οποία μεγάλο κομμάτι του αρχείου της το έχει διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετικες οι φωτογραφιες που μας εβαλε ο φιλος gtogias

Απο οτι φαινεται η παντοφλα στην αρχικη της μορφη πρεπει να ειχε δυο σαλονακια.Το κατω σαλονι λογικα το κατεστρεψαν οταν ψηλωσανε το γκαραζ μεχρι πρυμα για να περνει πιο πολλα φορτηγα

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Κάποιες φωτογραφίες από τη καθέλκυση του Καβάλα από τη σελίδα του ναυπηγείου του κ. Αναστασιαδη, Κάποια φωτογραφία από ένα δεξαμενισμό του Orion το 2014 αλλά και σε πιο πρόσφατη φωτογραφία του Orion στα αρχές του 2016.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...