Jump to content
Shipfriends

Griega (ΙΜΟ 8989537)


Recommended Posts

  • 3 months later...

Ας δούμε το Θεολόγος Ελένη χθες δεμένο στην Αγία Μαρίνα μέχρι να έρθει η ώρα για το επόμενο του δρομολόγιο. Το Θεολόγος Ελένη πρέπει να είναι το μοναδικό πλοίο (από τα υπάρχοντα) που έχει περάσει από τις 4 πορθμειακές γραμμές της Εύβοιας (Γλύφα Αγιόκαμπο, Αιδηψό Αρκίτσα, Ωρωπό-Ερέτρια & Αγία Μαρίνα Νέα Στυρα).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
On 4/7/2017 at 10:13 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Σε λίγες ήμερες θα προστεθεί το Μιχαλακης ΙΙΙ στο κύκλωμα των δρομολογίων!! 4 παντόφλες για τη γραμμή είναι πολλές οπότε πιθανολογώ κάποια από τα παραπάνω πλοία (ειδικότερα το Θεολόγος Ελένη, που ανήκει στον ίδιο πλοιοκτήτη), θα το δούμε να αλλάζει γραμμή.

Το Θεολόγος Ελένη ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του τη Δευτέρα το βράδυ στη γραμμή Αγία Μαρίνα Νέα Στυρα και σήμερα το πρωί έφυγε από την Αγία Μαρίνα με προορισμό το Ρίο

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Σύντομη γεύση από το Θεολόγος Ελένη, με αφορμή ένα πέρασμα από το Αντίρριο στο Ρίο. Ματιά στο γκαράζ πρός τα πλώρα, αλλά και πρός τα πρύμα. Το αυτόν και για το sun deck, εδώ πως δείχνει και πρός τα πλώρα. Για το τέλος το φουγάρο του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Ελένη στο Ρίο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρίου, απογευματινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 15χρονου αλλοδαπού επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΝΗ'' Ν.Π. 10858, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ενώ περπατούσε στο άνω κατάστρωμα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό άνω άκρο του. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Αντιρρίου, ο 15χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΓΙΟΣ ΑΝΡΕΑΣ'' Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Στις δηλωσεις τακτικης δρομολογησης απο 1/11/2019 εως 31/10/2020 το Θεολογος Ελενη  ζηταει δρομολογηση στην γραμμη Στυρα - Αγια Μαρινα & Αγια  Μαρινα- Αλμυροποταμος

Screenshot_31.thumb.png.15962a05ea02ad0b283ef85e8d28f8b2.png

           
           
           
Edited by Aqua_blue
Link to comment
Share on other sites

Πολυ σωστα, μεχρι τα μεσα Ιουλιου του 2017 ηταν στην γραμμη Στυρα -Αγια Μαρινα μετα εφυγε για Ριο μιας και το αντικατεστησε το Μιχαλακης ΙΙΙ

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...