Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος


Recommended Posts

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Τραγικό από κάθε άποψη. Η άγονη Ανδροτηνομυκονίας να παίρνει περισσότερα την εβδομάδα από την άγονη Σάμος-Καβάλα. Τώρα να επιδοτείς τα ταχύπλοα για να μεταφέρουν τι? 

Αυτή η ατυχία με τον κορωνοϊό έχει πλήξει σχεδόν όλους αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά σε ολόκληρο κλάδο!

Link to comment
Share on other sites

Σκαντζα αναμεσα στο Θεολογο κ το Andros για το υπολοιπο καλοκαιριου για τα εξπρες  του Σαββατου πηγε στις 8.05 για να  περνει περισσοτερα ιχ

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα έξτρα πρωινό δρομολόγιο τις Παρασκευές από Ραφήνα στις 07.35 από το Σούπερφερρυ ΙΙ για Άνδρο Τήνο και πίσω. Έχουν αρχίσει και γεμίζουν τα πρωινά εξου και το επιπλέον δρομολόγιο. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

Γενικά υπάρχουν αρκετές μέρες που δε βρίσκεις εισιτήριο. Εάν δεν αλλάξει κάτι με το 60-65% ίσως θα πρέπει να προστεθούν κάποια έκτακτα δρομολόγια.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ήρθε η ώρα να μπει κάποιο ταχύπλοο;Παρολο την συμφωνία που έκαναν να μην μπει ταχύπλοο φέτος στη γραμμή άμα δεν φτάνουν τα δρομολόγια αν βάλει κάποιος ένα,σίγουρα θα έχει κέρδος...

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου, ταχύπλοο είχαν ζητήσει 3 εταιρίες (Gsf, Sea jets, Hsw) Αν βάλει μια εταιρία ένα ταχύπλοο θα έχει σίγουρα κέρδος αλλά ποια εταιρία θα αφήσει την άλλη να βάλει ταχύπλοο και να έχει κέρδη? Όποτε αν βάλει μια εταιρία θα βάλουν και οι αλλες. Όποτε δεν θα βγάζουν πολλά κέρδη ίσα ίσα που μπορεί να μπαίνουν μέσα γιατί δεν θα είναι γεματα. Όποτε είναι μονόδρομος.(Έτσι πιστευω εγω) 

Link to comment
Share on other sites

Η HSW δεν πρόκειται να βάλει ταχύπλοο στη Ραφήνα.Θα μπορούσαν και δυο εταιρείες να έβαζαν ταχύπλοο στη Ραφήνα και να είχαν κερδος.Ενα να μπει πρωινό και άλλο ένα μεσημεριανό

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η κίνηση στη γραμμή από Ραφήνα προς νησιά έχει μειωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες, να δούμε μέχρι πότε θα παραμείνουν τα δρομολόγια με αυτή τη συχνότητα. Στις επιστροφές δουλεύουν καλά ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Άραγε ποιός θα πηγαίνει στην πλαγιοδέτηση για διανυκτέρευση? Το Φέρρυ που θα έρχεται πρώτο, ή ο Θεολόγος που έχει τη θέση ρεζερβέ όλα αυτά τα χρόνια?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Αν δεν κάνω λάθος το ένα αναχωρεί το πρωί 0750 από Ραφήνα  ATM και μεσημέρι 1345 από Μύκονο-Τ-Α-Ρ (SUPERFERRY) και το FF ANDROS 1730 από Ραφήνα  ATM και πρωί 0730 από Μύκονο για Τ-Α-Ρ .

Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Η κίνηση ήταν  σε ικανοποιητικό επίπεδο πριν το νέο lockdown και τα δύο πλοία είχαν καλές πληρότητες. Αν όμως αυτό το lockdown παραταθεί (διόλου απίθανο) υπάρχει περίπτωση τα δρομολόγια να γίνονται εναλλάξ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Στις ειδήσεις ειπώθηκε ότι το δρομολόγιο του Θεολόγος Π ήταν ολική ναύλωση από τη Γενική Γραμματεία Πολίτικης Υπηρεσίας, αλλά το ΕΝ ΑΝΔΡΩ λέει ότι ο κ. Παναγιωτάκης αρνήθηκε τη ναύλωση και έκανε το δρομολόγιο ως προσφορά στους κατοίκους της Άνδρου.

Link to comment
Share on other sites

Σαφέστατα. Η πολιτεία οφείλει να προχωρήσει στη ναύλωση για εξυπηρέτηση των αναγκών της. Πολύ μεγάλο μπράβο για την προσφορά του κ Παναγιωτάκη να το εκτελέσει δωρεάν μη αποδεχόμενος την μίσθωση.

Βέβαια το Εν άνδρω ξέφυγε λιγάκι, όχι και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής...

Edit: διάβασα αλλού οτι συγκεκριμένος κάτοικος είχε δηλώσει οτι θα έβαζε φωτιά, για αυτό και το κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής. Ας το ανέλυε το εν ανδρω που είπε οτι το κλιμάκιο ήρθε να ερευνήσει τα αίτια της φωτιάς! (αυτό το κάνει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
5 hours ago, hayabusagr said:

Σύμφωνα με το παρακάτω το sf II, τα μικρά ταχυπλοα και το super runner περνάνε στη sea jets

https://www.androsportal.gr/poia-ploia-pernoyn-ston-stolo-toy-k-iliopoyloy-ekleise-to-deal-sea-jets-golden-star-ferries/

Για νζ πω την αλήθεια για το superferry στεναχωρηθηκα 

 

Αν κάτσεις τελικά και το σκεφτείς, ξέρετε ποιός είναι ο κερδισμένος από τη συμφωνία Στεφάνου - Ηλιόπουλου? Μα φυσικά ο Παναγιωτάκης. Γιατί? η βασική γραμμή θα είναι -1 ταχύπλοο(Superruner), από τον Οκτώβριο -1 συμβατικό(Superferry II) και κυρίως, -1 δυνατό παίχτη(Ηλιόπουλος). Ενώ και το συμβατικό που θα μείνει δεν είναι δυνατό στα φορτηγά. Και όλα αυτά χωρίς να δώσει τίποτα, και χωρίς να κάνει τίποτα...

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...