Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος


Recommended Posts

3 hours ago, Agaios said:

συμφωνώ απόλυτα φίλε Annivas μαζί σου . Προσωπικά εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ να ΜΗΝ έχει πιάσει σε λιμάνι (τουλάχιστον δεν το κάνει συνέχεια) .

Όσον αφορά το γκαράζ του ,πρόκειται για ένα από τα καλυτερα(αν όχι το καλύτερο) σε τέτοιου μεγέθους πλοία . Μόνο με τον Σολωμο θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε .Και σας μιλάω εγώ που είμαι επαγγελματίας οδηγός . 

Το κομοδεσιο του μπορεί να μην σούπερ-λουξ αλλά είναι μια χαρα και θεωρώ πως δεν χρειάζεται περισσότερη πολυτέλεια και το ταξιδεμα του είναι αρκετά καλό(ειδικά όταν είναι έμφορτο)!

Καλησπέρα φίλε.

Οι μεταφορικές για Άνδρο Τήνο Μύκονο που βρισκονται;

Τους συμφέρει να πηγαίνουν Ραφήνα τις νταλίκες αντί για πειραια; 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Την ίδια απορία είχα πάντα. Ο Ταύρος με τον Πειραιά είναι ένα τσιγάρο δρόμος σε αντίθεση με την Ραφήνα που έχεις λεωφόρους στη μέση, κίνηση, καθυστέρηση, πολύ πιο άβολα εν ολίγοις...

Πόσο ποια να είναι η διαφορά (σε €) αν βάλεις κάτω απόσταση, βενζίνες, ταλαιπωρία, σε σχέση με τον Πειραιά..? 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, margaritis24 said:

Αφου εχουν καλυτερη τιμη γιατι οχι κ παντα θεση στο γκαραζ του

Σίγουρα θα έχουν  καλύτερη τιμη από την Ραφήνα λόγω λιγότερων ναυτικών μιλίων αλλά στον Πειραιά ένας και μονο τρακτορας θα μπορεί να μεταφέρει περισσοτερες καροτσες στο πειραια. Σε αντίθεση - από ότι καταλαβαίνω-  όλες οι καροτσες μεταφέρονται απο τον δικό τους τρακτορα.. 

Φίλε togias κουβέντα κάνουμε δεν είπαμε ότι δεν ξέρουν τι κανουν..

Edited by basilis89
Link to comment
Share on other sites

Το πλήθος των φορτηγών της Ανδρου ειναι μονα - ολόκληρα οπότε πανε μαζι με τον οδηγό . Κατα τα λοιπά η τηνος και η Μύκονος έχουν ξεκοτσαριστα  αλλα το πλήθος αυτών δεν έχουν καμιά σχέση με άλλες γραμμές οπως πχ η Χιος Μυτιλήνη ...

Πέραν οτι η εμπορική πολιτική των εταιρειών της Ραφηνας ειναι πολυ καλύτερη σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων , οι μεταφορικές γνωρίζουν οτι και 15αυγουστο θα βρουν θεση στον Θεολόγο κι αυτο είναι το μεγαλύτερο αβαντάζ . 

Edited by Annivas
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, basilis89 said:

 Φίλε togias κουβέντα κάνουμε δεν είπαμε ότι δεν ξέρουν τι κανουν..

Θέλω να πω ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει που μάλλον δεν γνωρίζουμε

Link to comment
Share on other sites

Ενώ ο τρόπος πληρωμής με τη κρίση του Covid 19 είναι μετρητοίς για να μπει το φορτηγέ και όχι κάποια μεταχρονολογημένη επιταγή, που ίσχυε παλιότερα σε όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Νομίζω ότι χρειάζεται μια υπενθύμιση γιατί πιστεύω υπάρχει η προτίμηση των φορτηγών στην Fast Ferries και εν γένει στο Θεολόγος Π.  

On 5/16/2020 at 8:34 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Από ότι μαθαίνω η Fast Ferries ούτε η φθηνότερη είναι ούτε η πιο γενναιόδωρη στις πιστώσεις. Ακριβότερη και από τον Πειραιά είναι αν υπολογισεις για τα φορτηγά καύσιμα και διόδια. 

Απλά πιστώνεται το "365" ημέρες το χρόνο και το ότι ακόμη και στη δυσκολότερη ημέρα του καλοκαιριού επιλέγει να μην αφήσει το κοντέρ του γκαραζ στο Θεολόγος Π να γραψει 300 ΙΧ αλλα το κόβει στα 200 ΙΧ για να πάρει και 300 μέτρα φορτηγά. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η απάντηση

On 12/18/2019 at 3:31 PM, AQUA JEWEL said:

Ψαχουλεύοντας το σύστημα κρατήσεων για τα καλοκαιρινά δρομολόγια των συμβατικών πλοίων της γραμμής για το 2020, παρατηρούμε τις εξής αλλαγές σε ώρες αναχωρήσεων και προορισμούς: 

07:30 Αικατερίνη Π. (Ραφήνα - Τήνος - Μύκονος - Πάρος - Νάξος)

08:05 Fast Ferries Andros (Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος)

16:00 Superferry II (Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος - Πάρος)

 

Link to comment
Share on other sites

Έχει τόση κίνηση ώστε να δουλεύουν και τα τέσσερα πλοία, το ένα πίσω από το άλλο? Επιστρέψαμε σε κανονικούς ρυθμούς? 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για δυο εβδομάδες κόβονται ένα πρωινό δρομολόγιο του Fast Ferries Andros και ένα απογευματινό δρομολόγιο του Superferry II κάθε Τρίτη και Τετάρτη στη γραμμή Ραφήνα Άνδρο Τήνο Μύκονο

Και από ότι ακούγεται δεν θα δρομολογηθεί κανένα ταχύπλοο το καλοκαίρι στη γραμμή (είτε από τη Golden Star Ferries και τη Seajets), αλλά ούτε το Αικατερίνη Π

Link to comment
Share on other sites

To Αικατερίνη Π θα δρομολογηθεί από 1/7 σύμφωνα με το site της εταιρίας του αλλά λίγο χλωμό αφού δεν έχει ξεκινήσει τα δοκιμαστικά.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματι,υπηρξε κοινη αποφαση απο τους επικεφαλεις των εταιρειων που δραστηριοποιουνται στην Ραφηνα να μην βγουν ταχυπλοα φετος....ο Ηλιο το ειχε να βαλει το Τερα τζετ λογω του μεγαλου πρωτοκολου,(να παιρνει τουλαχιστον 1000 ατομα), αλλα επηλθε συμφωνια ουτε αυτος να φερει το Τερα,ουτε οι Στεφανου να βγαλουν το Σουπερ Εξπρες.....Ομως, υπαρχει περιπτωση ολα αυτα να ανατραπουν αν σημειωθει αυξηση της κινησης,και τα πρωτοκολλα των συμβατικων αποδειχθουν μικρα....Τοτε,ισως τελικα δουμε ταχυπλοο/α.......

Link to comment
Share on other sites

Ωραια ολα αυτα αλλα οι αλλοι εχουν ποσταλια κ μπορουν να κανουν γυρω τα πληρωματα κ να δουλεψουν λιγο εδω κ λιγο εκει του Μαριου που ειναι ολα ταχυπλοα πουβθα δουλεψουν αμα δε βγουν;!;!;!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από ότι φαίνεται, το Superferry II τις Παρασκευές θα φεύγει από Πάρο κατευθείαν για Ραφήνα ώστε το Σάββατο το πρωί να κάνει ένα πρωινό δρομολόγιο στις 07.35 για Άνδρο Τήνο και πίσω. Έτσι το Σάββατο το πρωί θα υπάρχουν τέσσερις αναχωρήσεις (07.05, 07.35, 07.50, 08.05) + οι δύο το απόγευμα. 

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται το Fast Ferries Άνδρος θα κάνει διπλό δρομολόγιο μέχρι και την Πέμπτη στις 19.30 σε αντικατάσταση του Θεολόγος Π. Σήμερα το πρωί η φόρτωση του Superferry II για Ραφήνα θυμίζε καλές εποχές με πολλά ιχ, πούλμαν και φορτηγά στην ουρά (προφανώς και ελλείψει του κόκκινου). 

Link to comment
Share on other sites

Από το Σάββατο 18/7 γίνονται κάποιες αλλαγές στα δρομολόγια της Fast Ferries. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται αμοιβαία αλλαγή δρομολογίων μεταξύ Άνδρος και Θεολόγος Π τα σαββατοκύριακα. Επίσης τις Κυριακές το τοπικό των 17.30 θα γίνεται από το Άνδρος ενώ το Θεολόγος Π θα αναχωρεί στις 21.30 (αντί για 22.45) για Τήνο και Μύκονο. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

Το Superferry II υπάρχει περίπτωση ν' αντικαταστήσει το Superferry λόγω της βλάβης του δεύτερου; Πιο πολύ θα βόλευε την εταιρία να μην πιάνει την Πάρο;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...