Jump to content
Shipfriends

Volcan De Teno (IMO 9221346)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Να δούμε κάποιες φωτογραφίες από την αλλαγή σινιάλων και τη μετονομασία του Highpseed 6 σε Volcan De Teno. Πάντως το Volcan De Teno πρέπει να αντιμετωπίζει κάποιο μηχανικό πρόβλημα και κατευθύνεται στη Μάλτα. Η γραμμή που προορίζεται να δραστηριοποιηθεί είναι Motril-Nador & Alhucemas.

 

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα είναι ο καιρός, boys. Αν δείτε το Marinetraffic, παρατηρείστε τις πορείες των Carthage και Excellent, από Γένοβα για Τυνησία, του Ulysse από Livorno για Τυνησία και του Eurocargo Napoli, από Cagliari για Livorno, Όλα πάνε δυτικά της Σαρδηνίας, σε κανονικές συνθήκες θα πήγαιναν ανατολικά όπου τα μίλια είναι λιγότερα για τους προορισμούς των. Μάλιστα το Eurocargo Napoli που έπρεπε να αγκυροβολήσει για λίγες ώρες πρίν αδειάσει θέση στο Cagliari, αντί να αγκυροβολήσει στη ράδα του Cagliari, έριξε άγκυρα για λίγες ώρες σε προστατευμένη περιοχή κοντά στο Portvesme.

 

Για το τέλος αφήνω το Eurocargo Palermo που έφυγε χτές από τη Savona με προορισμό τη Valencia, αξίζει να δείτε στο track του τι πορεία έχει ακολουθήσει, παραπλέοντας Κορσική και Σαρδηνία από Δυτικά. Υποθέτω κάποια στιγμή θα γυρίσει δεξιά για να ευθυγραμμιστεί και να περάσει βόρεια απ' τις Βαλεαρίδες. Οπότε η Τυρρηνική και κεντρική Μεσόγειος, πρέπει να βγάζουν φίδια.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Volcan De Teno θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Motril-Melilla, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Για τους κατοίκους του Motril υπάρχει μια προσφορά το Σάββατο στο εισιτήριο (μετά επιστροφής 35€). Αναχώρηση στις 7:00 από το Motril και επιστροφή στις 18:30 από τη Melilla.

ARNav_PromoVTeno_Blog_AF.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Για τις τιμές που κυκλοφορούν τα ταχύπλοα στην αγορά είναι πάρα πολύ καλή τιμή!! Ενδεικτικά οι τιμές που κυκλοφορούν σε brokers είναι γύρω στα 12 εκ. Ευρώ. Ενώ για παράδειγμα το Superrunner πουλήθηκε γύρω στα 7,5 εκ ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Άρα τη ζόρι τραβάει ο φίλος Μα σο Γκριμάλντι και το κανει θέμα... να φανταστώ τα υπόλοιπα ζητήματα που επισημαίνει πως έχουν μια λογική... αλλα αυτό νομίζω ηταν επιτυχία...

Link to comment
Share on other sites

Όπως διαδίδει δεν τον ρώτησαν ενώ είναι βασικός μέτοχος και ότι θα μπορούσε να πουληθεί σε ακόμα καλύτερη τιμή!! Τέτοιες αποφάσεις τις παίρνει συνήθως το εκλεγμενο ΔΣ από τους μετόχους της εταιρείας!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...