Jump to content
Shipfriends

Ciudad de Ceuta (IMO 9237644)


valencay

Recommended Posts

Συμφωνα με σημερινες πληροφοριες, το catamaran milenium dos θα παραληφθει απο την hellenic στα τελη του μηνος....αυτο με πασα επιφυλαξη, περιμενουμε διασταυρωση της πληροφοριας.

_____________________________________________________

(2001, ex- Incat 058, Milenium Dos)

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Αυριο αν ολα πανε καλα η αναχωρηση του Highspeed 3 με τον καπτα Μανωλη Λουσσα για Ιθπανια

Ρε λες να αφησουν το ενα και να παρουν το αλλο για να επιστρεψουν? :rolleyes:

Γιατι φοβουνται και τα αεροπλανα :D

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά, διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι σωστή κίνηση να δρομολογήσει κάποιος μεταχειρισμένο ταχύπλοο στη μέση της σαιζόν. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα με τα μηχανικά μέρη που μπορούν να εκθέσουν ανεπανόρθωτα την εταιρεία. Για παράδειγμα το αδελφό του Normandie Express της Brittany Ferries την προηγούμενη βδομάδα βγήκε εκτός δρομολογίων για αρκετές ημέρες, λόγω σοβαρής βλάβης (μάλλον στρόφαλο σε 1 μηχανή).

Τέλος πάντων...αυτοί που δίνουν (αν τα δώσουν) τα λεφτά ξέρουν καλύτερα...

Link to comment
Share on other sites

Τι εγινε ρε παιδια που ελεγε και ο Σπυρος Παπαδοπουλος. Που πηγαν οι βαρδιολες του? :confused:

Αληθεια με καμερες θα το δενουν οι τυχεροι αν αγοραστει?

Link to comment
Share on other sites

Και δεν πας καλύτερα με αεροπλάνο ???

Τα ίδια πάνω κάτω θα πληρώσεις, και γρηγορότερα θα φτάσεις. Άσε που αν έχεις θέση σε παράθυρο στο αεροπλάνο, περισσότερη θάλασσα θα δεις από το αν ταξιδέψεις με αυτό το "πράμα" :mad:.

Έλεος Παναγία Παρθένα μου..........

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, εγω εχει τυχει να το δω απο κοντα. Ειναι πολυ περιεργο σε σχεση με οτι εχουμε ξερουμε απο ταχυπλοα ακομα και απο το μικρο ξαδερφακι του (Mega Jet). Ειναι αρκετα επιβλητικο, ογκωδες και γενικα με πολυ φουτουριστικη σιλουετα σε σχεση με Highspeed, Αιολους και Speedrunner.

Το θεμα ειναι πως αν το παρουν η κινηση μαλλον γινεται σε λαθος timing, γιατι για να δουλεψει Ελλαδα πρεπει οπωσδηποτε να φτιαχτουν μερικα πραγματακια. (καταπελτες αυτοκινητων και επιβατων, χτισιμο μερους στην πρυμνη κτλ).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 5 years later...

Όπως συζητήσαμε εδώ, και παρατηρήσαμε εδώ, αυτή η προεξοχή φαίνεται να είναι μάλλον βαρδιόλα στο Alboran. Τι συμβαίνει όμως σε παρόμοια πλοία του ιδίου ναυπηγείου? Να δούμε το Milenium Dos που σε αυτή τη φωτογραφία καταπλέει στο Algeciras το καλοκαίρι του 2016. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία αλλά και σε αυτήν της αναχώρησης, το συγκεκριμένο εξόγκωμα δείχνει σφραγισμένο και μάλλον χρησιμοποιείται σαν MES. Όπως επίσης είδαμε και στο Alboran, η Acciona παίζει συνέχεια με τα σινιάλα. Σε αυτήν τη φωτογραφία του 2014, το πλοίο έχει την επιγραφή Acciona στα πλευρά του, επιγραφή η οποία σβήστηκε αργότερα. Και φέτος το πλοίο στη γραμμή Algeciras - Ceuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...

Την επόμενη Δευτέρα επανεκκινεί δρομολόγια ανάμεσα σε Algeciras και Ceuta το Ciudad de Ceuta μετά από πολύμηνο παροπλισμό. Η Ισπανία γενικά αρχίζει πάλι να κινείται, για να δούμε τι θα δούμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Ένα από τα πράγματα που είναι τρομερά εκνευριστικά στην Trasmediterranea είναι οι συνεχείς αλλαγές σινιάλων. Και δε μιλάμε για ριζικές αλλαγές αλλά σε μικρό-παρεμβάσεις τις περισσότερες φορές. Ας πούμε το Ciudad de Ceuta/Milenium Dos το έχουμε δεί με τα logo της Acciona μαζί με της Trasmediterranea το 2014, με σκέτα Trasmediterranea με μικρού μεγέθους γραμματοσειρά το 2016,  ενώ το 2018 το βλέπουμε με μεγαλύτερου μεγέθους γραμματοσειρά. Εν τω μεταξύ το πλοίο έχει φορέσει την τελευταία φορεσιά, για όνομα πια. Επί τη ευκαιρία, εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια ανάμεσα στην Ceuta και το Algeciras.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...