Jump to content
Shipfriends

5 χρονια SHIPFRIENDS


Recommended Posts

Περασαν κι ολας 5 χρονια απο τη μερα που βγηκε το shipfriends στον αερα.

1η Μαρτιου γινανε τα πρωτα δοκιμαστικα και 3 Μαρτιου ξεκινησε η κανονικη λειτουργια.

Μεσα σε αυτα τα χρονια προσπαθουμε να βελτιωνομαστε στο βαθμο που μπορουμε και να ειστε σιγουροι οτι οσο περναει απο το χερι μας αυτη η προσπαθεια θα συνεχιζεται.

Πλεον η παρεα εχει μεγαλωσει και ειμαστε περιπου 1100 μελη απο τα οποια τα περισσοτεροι ειναι θαμωνες σε τακτικη βαση ειτε ποσταροντας,ειτε απλα παρακολουθοντας το φορουμ.H μεγαλυτερη χαρα για ολους εμας ειναι να βλεπουμε να υπαρχει συμμετοχη απο ολους σας.Αυτο αλλωστε μας δινει δυναμη να συνεχισουμε αυτη την προσπαθεια.

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους μας για τη συμμετοχη σας σε αυτη την προσπαθεια.Η δυναμη μιας κοινοτητας ειναι τα μελη της.Το shipfriends δεν ειναι τα 8 μελη της ομαδας διαχειρησης αλλα ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

...με την ευχη συντομα να ξαναβρουμε την front page και την gallery;)

Εγώ θα έλεγα καλύτερα "Λαική απαίτηση"... :) Αμην και πότε.

Χρόνια πολλά στο shipfriends.gr και από εμένα. Πάντα με σοβαρότητα, εγκυρότητα και -το βασικότερο- με αίσθηση του "μέτρου", είτε στα γραφόμενα μας είτε στο ανέβασμα φωτογραφιών. Φωτογραφίες για την πληροφόρηση ή ενίοτε και δια την "τέρψιν των οφθαλμών μας" και όχι φωτογραφίες για τις ...φωτογραφίες.

"Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα" κατά ...ΛΕΠΑ το ανάγνωσμα :), ή αλλιώς "Keep walking shipfrieds.gr".

Link to comment
Share on other sites

ο Γιατσεκ Γκμοχ καποτε ειχε βγαλει βλιβλιο με τιτλο: 5 χρονια στο Ελλαντα;)

τι να πουμε για αυτα τα 5 χρονια. ολα τριγυρω αλλαξαν και ολα τα ιδια ειναι. απο πριν το shipfriends, ειχαμε αρχισει σιγα σιγα να ανακαλυπτουμε οτι υπαρχουν και αλλοι σαν και εμας, που εχουν για hobby τα πλοια, που δεν ειναι ναυτικοι και που δεν ειναι ουφο (ετσι νιωθω ακομη και τωρα να με αντιμετωπιζουν, οσοι μαθαινουν την αγαπη μου για τα πλοια. εκτος και αν δεν φταινε αυταB))

για θυμηθειτε τοτε τι γινοταν: ο κεφαλογιαννης θα εφερνε την επανασταση στην ακτοπλοϊα, η attica κυριαρχουσε σε 3 θαλασσες, το express olympia ηταν στον νεο μωλο, ο αγιος ευσταθιος ταξιδευε σε ελληνικα νερα, το νεο ΥΕΝ, δεν ειχε εγκαινιασθει (υπηρχε και ΥΕΝ), η HSW στα χερια του Στριντζη και του Λασκαριδη, εκανε βηματα ανακαμψης, η ΣΑΟΣ ηταν η ανερχομενη δυναμη, ο καπτα μακης εφερνε το δευτερο Αλμηνη για να εδραιωθει στα δωδεκανησα, ο δαιδαλος ταξιδευε πειραια θεσσαλονικη, το κεφαλληνια ηταν στο Dar Es Salam, το παλιο νησος χιος και ο θησεας στο ικονιο, το επτανησος εφτιαχνε την πλωρη του, το king και το queen μετασκευζονταν και τα κουτσομπολια εδιναν και επαιρναν για το που θα δρομολογηθει και τι ονομα θα εχει το πρωην blue koufar του σκαραμαγκα, που μαζι με τα εξαρτηματα του αδερφου του ειχαν αγοραστει απο την HSW.

σημερα, 5 χρονια μετα, η ναυτιλια εγινε κολαουζος της οικονομιας και της ανταγωνιστικοτητας, η ελλαδα ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, οι μινωικες τρωνε σπαγγετι, μια σειρα απο πλοια εχουν φυγει, ειτε για τον αλλο κοσμο (georgios express, κεφαλληνια, καπεταν αλεξανδρος, norway, windsor castle, πατμος, ροδος κ.α.), ειτε για το εξωτερικο (πασιφαη, superfast V, αρητη, πλατυτερα κλπ), πολλα αλλα εχουν ερθει (νησος χιος, νησος μυκονος, highspeed 5, θεολογος π, superfast I &II, cruise europa), αλλα ερχονται και φευγουν συνεχεια (αριαδνη) και αλλα ετοιμαζονται για το τελος (χοζοβιωτισσα). ειδαμε νεκρους να ανασταινονται (αλεξανδρα τ) και παντοδυναμους γιγαντες να καταρρεουν (GA Ferries). να μην ξεχασω και βαπορια που αλλαξαν γραμμες μετα απο δεκαετιες (θεοφιλος, πρωτεας) και βεβαια το λισσος που εφερε επανασταση στο ΒΑ αιγαιο. πολλα αλλα εχουν αλλαξει βεβαια που ειναι αδυνατον να τα θυμηθει κανεις ολα.

ειναι ομως και καποια που παραμενουν ιδια, ετσι για να βγαζουν τη γλωσσα στις κασσανδρες:D. το κεφαλονια και το superferry II, συμπληρωνουν 15 και 17 χρονια στις γραμμες τους και ετοιμαζονται για μια ακομη επιτυχημενη σαιζον, σαν να ηρθαν μολις τωρα.

μεσα απο αυτο το συνεχες ταξιδι εχω γνωρισει αρκετους ενδιαφεροντες ανθρωπους και εχω κανει πολυ καλους φιλους. ευχομαι ολοι μας να εχουμε την υγεια μας, για να αντεξουμε τους δυσκολους καιρους που μας περιμενουν και να εχουμε παντα το κεφι για ταξιδια και καραβοσυζητησεις:)

Link to comment
Share on other sites

Να τα χιλιάσουμε, Άγγελε, δεν λέω...αλλά άμα κάθε χρόνο στα γενέθλια μας ανακοινώνονται τέτοια οικονομικά μέτρα...δεν το βλέπω να πιάνουμε ούτε τα εκατό.:D

Άντε λοιπόν...και του χρόνου...:)

Link to comment
Share on other sites

τρί κοσμοιστορικά γεγονότα έγιναν στην ΕΛΛΑΔΑ σήμερα(εχθές μάλλον)

1.ΜΕΤΡΑ

2.ΓΕΝΕΘΛΙΑ Shipfriends

3.H ταινία της Τζούλιας (σε ραδιο αρβυλα έκδοση:D)

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ !!

Link to comment
Share on other sites

Η καθημερινή μας παρέα που μάς ενημερώνει και μάς ψυχαγωγεί άμεσα και σωστά έκλεισε κι όλας τα 5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά και τα μέλη να αυξάνονται και να πληθαίνουν..

Link to comment
Share on other sites

5 χρονια Shipfriends,

σοβαροτητα, χιουμορ, αποψη, ελευθερια

Καλα να ειμαστε και να παντα να γιορταζουμε

Η επιτυχια του φορουμ οφειλεται στα μελη του στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

Ευχομαι του χρονου να ασχολουμαστε με μετασκευες στην Ελλαδα με κατασκευες ελληνικων πλοιων

και να υπαρχει ακομα ακτοπλοια

Χρονια μας Πολλα

Link to comment
Share on other sites

Σαν χτες μου φαίνεται που ξεκίνησε το shipfriends.gr και με το χρόνο γίναμε όλοι ένα διαδικτυακό "καφενείο" για να περνάμε ΄την όποια ελεύθερη ώρα μας πάντα θαλασσινά και καραβολατρικά.

Μέσα σε 5 χρόνια όπως είπε κι ο proud αλλάξανε πολλά και ζήσαμε πολλά γεγονότα.

Καλά να είμαστε λοιπόν να ανταλλάσουμε παρόμοιες ευχές για πολλά χρόνια ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Πάει η πρώτη πενταετία στον προεδρικό θώκο. :D:P Το shipfriends έχει κάποιες σταθερές αξίες με τις οποίες πορεύεται στη μέχρι τώρα καριέρα του ως φόρουμ. ;) Χρόνια πολλά μέχρι τις εκλογές αλλά και την επόμενη πενταετία. Οι καραβόπληκτοι θέλουν, το shipfriends μπορει... :D :D

Edited by sasha
Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά shipfriends!! Να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις για τα ναυτιλιακά τεκταινόμενα για πολυ πολύ καιρό. Και επίσης, καλη δύναμη στους διαψειριστές του φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Οπως ελεγε και ο Χαρρυ (ο Κλυν ντε) και του χρονου φουντουνια να ουμε.,,, χρονια καλα λοιπον και παντα σοβαροι εγκυροι ομορφοι και ωραιοι

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια μας πολλά κι'από μένα,λοιπόν.

Καί,παράλληλα μέ την αρχική σελίδα και τό gallery,νά ξαναρχίσουν και οι συναντήσεις μας,τά "στησίματα" στό κόκκινο και στόν ΝΜΔ καί-όποτε γίνεται-οι επισκέψεις μας στίς δεξαμενές και στά ύφαλα τών πλοίων που κάνουν το ετήσιο μπανάκι τους :).

Καλό κουράγιο στούς admins μας γιά να συνεχίση να υπάρχη τό site αυτό γιά πολλές ακόμα πενταετίες.

Τέλος,καλές θάλασσες και μπουνάτσες σ'όλους τους ναυτικούς,μέλη τού φόρουμ-καί σ'όλους τους ναυτικούς γενικά.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...