Jump to content
Shipfriends

Παναγία Πάρου (IMO 9108049)


Recommended Posts

  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ας παμε μερικα χρονια πισω στο 2006 για να δουμε το ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ στο κεντρικο λιμανι.Η φωτογραφια ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει τα δρομολογια απο το Λαυριο

gallery_1819_206_988381.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η NEL LINES, σε συνέχεια της προσπάθειάς της να ενώσει τα νησιά των Σποράδων με την κεντρική Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της γραμμής Αγ. Κωνσταντίνος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος, με το Ε/Γ – Ο/Γ Ταχύπλοο Παναγία Πάρου.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Παναγία Πάρου μεθόρμισε από το Πέραμα στο προλιμένα του Πειραιά, όπου αναμένεται να αναχωρήσει αργότερα σήμερα για τον Άγιο Κωνσταντίνο, μιας και από αύριο ξεκινάει δρομολόγια στις Σποράδες

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Τέλος σεζόν για το βαπόρι που επιστρέφει Πειραιά. Πλέον το μόνο ταχύπλοο (λέμε τώρα) της ΝΕΛ που ταξιδεύει είναι το ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ με τα πανάκριβα επιδοτούμενα σε Ψαρά Μεστά.

Link to comment
Share on other sites

Απο κινηση τα ΝΕΛοπλοια(ΠΑΡΟΥ,ΑΚΛΥΟΝΗ)δεν τα πηγαιναν ασχημα αλλα οχι οτι γεμιζαν κιολας,νομιζω οτι επαιρναν οτι περισσευε απο τα αλλα πλοια της γραμμης.Σιγουρα βοηθησαν αρκετα ωστε να αυξηθουν οι επιβατες για Σποραδες(αν και με την οικονομικη κριση η κινηση στα νησια ηταν αρκετα πεσμενη)αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να μεινουν περα απο το Σεπτεβριο διοτι θα κουβαλανε μυγες.

Λογικο που σταματησε καθως και το καλοκαιρι(συνολικα) δεν πιστευω να 'γεμισε' τα ταμεια της εταιριας του.Συνεπες στα ωραρια του παντως,οσες φορες το ειδα να πηγαινοερχεται απο την Σκοπελο.Εχω μαλιστα την εντυπωση οτι στις αναχωρησεις ειχε παντα περισσοτερο κοσμο απ οτι στις αφιξεις του,καθως βολεβε οτι εφευγες απο την πολη της Σκοπελου και οχι απο τον Αγνωντα οπως ο ΠΗΓΑΣΟΣ.Μια γευση απο λιγη κινηση μπορειτε να δειτε στην φωτο απο τα ψηλα ενω λιγο αργοτερα αναχωρουσε στην ωρα του απο το λιμανι. Αντε και του χρονου να επιστρεψει με το καλο στις Σποραδες :P

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Και ενω το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ βρισκεται στην Tangiers , το ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ βρισκεται στο Algeciras της Ισπανιας και αναμενεται και αυτο να ξεκινησει τα δρομολογια στα μεσα Μαρτιου

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ομολογουμένως τα συγκεκριμένα ταχύπλοα τα είχαμε ξεχάσει. Προσωπικά είχα την εντύπωση ότι είχαν απλά παρατηθεί στην Ισπανία, αλλά σύμφωνα με το πειρατικό, ο πλοίαρχος (και πλήρωμα) παραμένει εκεί και απλήρωτος για 12 μήνες.

 

 
ΑΠΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ  Ε/Γ-Ο/Γ   ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ
ALGECIRAS 02 IOYNIOY 2014
 
ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΤΖΙΛΙΔΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΝΕΛ)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΩΣ  20/06/2014  ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣΠΡΟΘΕΣΕΙΣ /ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ)
 
   ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ
 

 

ΚΥΡΙΕ ΤΖΙΛΙΔΗ
 
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 23 ΜΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ  ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ πχ ΣΠΙΤΙΑ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ,  ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ALGECIRAS (SPAIN) ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,  ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΝ  ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ TOY  Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ
 

 

Στο equasis δίνει σαν status του πλοίου :SHIP IN LAID UP SINCE 09 JUL 2013

και για το θαλασσινή από τις 20/08/2013.

Edited by enas chiotis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...