Jump to content
Shipfriends

Κέρκυρα Εξπρές (IMO 9018787)


Recommended Posts

Στη σελίδα του Αρχιπέλαγος στο Facebook αναφέρεται ότι το πλοίο ξεκινά για Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα και ότι θα εξυπηρετεί τη δηλωθείσα γραμμή στις γιορτές. Είχα ακούσει ότι γινόντουσαν φουλ εργασίες το καλοκαίρι σε αυτό στην Αμαλιάπολη αλλά να είναι άραγε σε τόσο τελικό στάδιο η προετοιμασία του;

Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο σημερα επεσε απο τη δεξαμενη και πηγε στο Περαμα στο ναυπηγειο του Κανελου για να συνεχισει τις εργασιες του. Το πλοιο κατα το δεξαμενισμο ειχε βγαλει αξονες και τιμονια. Το πλοιο βαφτηκε ολο ασπρο κατα το δεξαμενισμο και γραφτηκε το νεο ονομα του στη πλωρη. Στο γκαραζ ειδα οτι εχουν μπει παταρια (δεν θυμαμαι να ειχε οταν ειχε ερθει απο την Ιαπωνια)

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο είναι δεμένο στο ναυπηγείο του Τσαγκαρινου τελικά. Τη Πέμπτη πραγματοποιηθηκε το πείραμα της ευστάθειας. Ενώ την Παρασκευή είδα να γίνονται εργασίες στο καταπέλτη του πλοίου. Στο γκαράζ έχει τοποθετηθεί σταθερή ράμπα σε σχήμα U, όπου στη πλώρη υπάρχει πλατεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά και Καλή Χρονιά και από μένα! Ξέρουμε τελικά σε τι φάση είναι το πλοίο? Τελικά ξεκίνησε ή ακόμη το επισκευάζουν? 

 

 

υγ: Ίσως ακουστώ χαζός αλλά ξέρουμε που ανήκει το πλοίο (ποιανού συμφερόντων)? ή πόσα πλοία έχουν σύνολο? Ισχύει ότι το πλοιο θα προστεθεί  στα 6 πλοια της Κοινοπραξίας Πλοίων Κέρκυρας? Αυτή είναι ίδια με την Ιονιαν Ferries?

Edited by Panagia Skiadeni
Link to comment
Share on other sites

Ακομα δεν εχει ξεμπερδεψει το πλοιο με τη γραφειοκρατια και τα απροοπτα που βγαινουν πριν ξεκινησει καποιο βαπορι!! Το πλοιο ανηκει στις  Ιόνιες Γραμμές, που ο πλοιοκτητης του λεγεται Θανασης Κουλουρης, περα απο αυτο το πλοιο εχει το Νικολαος και το Κερκυρα. Επιπλεον ειναι ο μεγαλομετοχος πλεον της Kerkyra Lines (Αγια Θεοδωρα) οποτε εχει το κουμαντο και αυτης της εταιρειας.

Link to comment
Share on other sites

Panagia Ekatontapiliani σε ευχαριστώ! Απ οτι βλέπω το πήρε πρόσφατα το πλοίο! Παίζει να αλλάξει κάτι στην αγορά του Ιονίου? (Προς το καλό ελπίζω). Φαίνεται δυνατός παίκτης ο Κουλούρη (εκτός και αν δε  υπολογίζω κάτι).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...