Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

ΣΕΙΡΙΟΣ said:
Στην πλοιοκτήτρια εταιρεία της SARA D. , την DELCOMAR, όπως εδώ και αρκετό καιρό έχουμε αναφέρει, ανήκει πλέον και το (πρώην) δικό μας ΦΑΕΘΩΝ, και νυν ENZO D. το οποίο υποθέτω θα είναι και το "καμάρι" της εταιρείας, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκτός από την πανέμορφη αλλά κάπως ...ηλικιωμένη :D SARA D., τα άλλα δύο πλοία που κατέχει είναι το EOLO και το ΕRIC P. :rolleyes:
DELFINI said:
Το EOLO είναι το πρώην ΔΙΑΝΑ που έκανε Αιδηψό-Αρκίτσα.

Να ευχαριστήσω τον φίλο DELFINI για την πληροφορία :), ομολογώ πως δεν το γνώριζα. Άρα η Delcomar εκτός από το ENZO D. (ΦΑΕΘΩΝ) έχει ξανααγοράσει ...παντόφλα από τον τόπο μας, εκτός βέβαια αν το EOLO (ex. ΔΙΑΝΑ) είχε περάσει πρώτα από κάποια άλλη Ιταλική εταιρεία.

Γνωρίζουμε άραγε πότε δραστηριοποιείτο το ΔΙΑΝΑ στην χώρα μας, και κατά συνέπεια πόσα χρόνια βρίσκεται στην Ιταλία ? Ακόμα, όταν έκανε δρομολόγια στην Αιδηψό, είχε τον ίδιο αντιαισθητικό πρυμιό καταπέλτη που βλέπουμε σε ΑΥΤΗ την φωτό από το naviearmatori, ή προστέθηκε αργότερα στην Ιταλία ?

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μπούκα στην Delcomar έκανε ο Εισαγγελέας στην Ιταλία με την εταιρεία να αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάφορων ειδών απάτες με τους Ιταλοί να προβαίνουν σε κατασχέσεις κινητών(πλοία) και ακίνητων assets της εταιρείας μέχρι ύψος 64 εκατομμυρίων ευρώ. Η ιστορία πάει πίσω στο 2019 όσον αφορά τις έρευνες που πάνε πίσω στο 2016 και την λήψη επιδότητης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ από την περιφέρεια της Σαρδηνίας. Μέσα σε όλα η εταιρεία κατηγορείται πως δεν τηρεί και τους κανονισμούς ασφαλείας επί των πλοίων, μύλος βασικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...