Jump to content
Shipfriends

Δήμητρα (IMO 7038379)


Recommended Posts

Πουλήθηκε και το ΕΞΠΡΕΣ ΑΔΩΝΙΣ.Αλλά η πλάκα είναι ότι δεν πουλήθηκε για σκράπ αλλά σε κάποια άλλη εταιρία :eek: :eek: :eek: :eek: που δεν μπόρεσα να μάθω.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Τα βασσιλοβάπορα θες να πεις. :D

Πάντως και στην Ελλάδα να πουλήθηκε παραπάνω από εναμιση χρόνο δεν θα δουλέψει μιας και σιγά σιγά θα το πιάσει η 35ετία.

Link to comment
Share on other sites

Αν το παρει ο Μανουσης θα το εβαζε για αντικατασταση του ΑΡΣΙΝΟΗ ή του ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ.Πλακα πλακα δεν μου φαινεται περιεργο να μπει στη θεση του ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ με τοσες βλαβες που εχει τελευταια.Αλλα ας δουμε που θα παει πρωτα και μετα βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Παντως ειναι κριμα να κυκλοφορει αυτο το σουργελο και να φευγουν αλλα βαπορακια που εχουν ψωμια ακομα και θα εβγαζαν μεροκαματο. Οποιος το πηρε εκανε την τυχη του.. Καλο μηχανικα και καποτε υπηρξε και γρηγορο αλλα το ξενοδοχειακο του ειναι παρατημενο εδω και χρονια και βρωμαει οποτε δεν μαζευετε πια

Link to comment
Share on other sites

Ποιος ξέρει με ποιο σκεπτικό το αγόρασαν. Για Ελλάδα πολύ δύσκολο μου φαίνεται να πουλήθηκε. Του χρόνου αποσύρεται μαζί με το ΜΑΡΙΝΑ. Επίσης αν το πούλησαν σε Ελληνική εταιρία γιατί δεν πούλαγαν και το ΟΛΥΜΠΙΑ και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ που παρουσιάστηκαν ενδιαφερόμενοι; Εκτός αν είναι εταιρία Ελληνικών συμφερόντων η οποία θα το δρομολογήσει με άλλη σημαία σε τίποτα Ιταλία - Αλβανία. Αλλιώς για τίποτα Τούρκους ή mao mao το βλέπω και σύντομα για Aliaga.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο καιρος περναει το καλοκαιρι εφτασε και μια ψυχη ειναι μοναχη στου πρασινου την ακρη... Καμια κινηση στον πουλημενο :D Αδωνη εδω και πολλες μερες. Και αν καποιος το πηρε δεν επρεπε να χει αρχισει ετοιμασιες. Αρχιζει να μυριζει μουφα πωληση

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Κοιτάζοντας τα κιτάπια μου παρατήρησα τα μπαλκόνια του πλοίου στην πλώρη. Πότε μπήκαν και ΚΥΡΙΩΣ πότε και γιατί τα ξουρίσανε?

Εγώ που ήμουν και δεν πήρα χαμπάρι?

Link to comment
Share on other sites

Τα μπαλκονια μπηκαν οταν αγοραστηκε απο τον Αγαπητο και μετονομαστηκε απο Δημητρα σε Ναιας Εξπρες. Δεν ξερω τι ηθελαν να πετυχουν με αυτα αλλα ηταν παταγωδης η αποτυχια τους μια και ενω πριν προστεθουν και αναλογικα με το μεγεθος του ηταν αρκετα στιβαρο πλοιο(απο προσωπικες εμπειριες), επηρρεασαν πολυ αρνητικα με συνεπεια το πλοιο να μεταβληθει σε κατ' εξοχην "μποτζαρικο". Δεν ειμαι σιγουρος για το ποτε ακριβως αφαιρεθηκαν τα μπαλκονια αλλα φανταζομαι οταν αγοραστηκε απο την HFD.

Το λυπαμαι που το βλεπω παρατημενο και σκοτεινο καθε μερα. Μακαρι να γινει κατι γι αυτο, ας παει και για σκραπ, αρκει να μην το βλεπω ετσι παρηκμασμενο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα μπαλκόνια φώλιαζαν τον αέρα και για αυτό του τα ξηλώσανε ενώ του έκοψαν και κάποια βάρη από τα καταστρώματα.

Ενας άλλος λόγος που μποτζάριζε αρκετά ήταν ότι μόνιμα ήταν ξεσαβούρωτο ελέω ανταγωνισμού για να βγάζει την ταχύτητα που ήθελαν. B)

Εμένα σαν ΔΗΜΗΤΡΑ μου άρεσε πάρα πολύ με την παλιά την πλώρη και με τους περιποιημένους χώρους που είχε τότε.

Μετά το παρατήσανε το βαπόρι έκανε κι ο Αγαπητός τις ταρζανιές και ρίμαξε το βαπόρι. :D

Link to comment
Share on other sites

Οχι κι ολοι! Εμενα μου αρεσει και μου αρεσε ειδικα σαν Δημητρα το οποιο οταν δρομολογηθηκε ηταν πολυ μεγαλη αναβαθμιση στη γραμμη Συρου, Τηνου, Μυκονου και Φωκλαντς/Ικαροσαμια που πηγαινε εναλλακτικα. Εχω κανει παρα πολλα ταξιδια μαζι του και σαν Δημητρα και σαν Ναιας Εξπρες αλλα ειδικα σαν Δημητρα μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις με τα δεδομενα της εποχης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...