Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 5/3/2018 at 5:30 PM, margaritis24 said:

Μπορει να ειναι πιο ανοικτο το μπλε μπορει να ειναι κ πιο οικονομικο η πιο ακριβο σαν χρωμα αλλα ξεκινησε να φευγει ηδη κατω απο το το ονομα αριστερα στην πλωρη

 

20180327_171658-01.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Το Blue Star Naxos έδεσε σήμερα ανάμεσα στο Ιονίς και το Blue Star paros.Επίσης όπως όλοι γνωρίζουμε αύριο ξεκινάει τα πρωινά δρομολόγια στις Μικρές Κυκλάδες.Καλά ταξίδια λοιπόν σε πλοίο και πλήρωμα !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Η ανακόινωση του Λ.Σ.

Παρέκκλιση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προς αποβίβαση ασθενούς στο Λαύριο

 

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR NAXOS'' Ν. Πειραιά 11014, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προκειμένου να αποβιβάσει 19χρονο ασθενή επιβάτη.

Ο ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λαυρίου,  παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο οικείο Κέντρο Υγείας, ενώ το ''BLUE STAR NAXOS'' απέπλευσε με προορισμό το λιμένα Πάρου και συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο χθεσινο δρομολογιο του πλοιου απο πειραια στα νησια, καποιοι ξεχαστηκαν ν κατεβουν στο λιμανι της παρου (ελληνες και αλλοδαποι τουριστες), μ αποτελεσμα ν κανουν μια βολτα μεχρι την Ναξο και να γυρισουν - αν δεν κανω λαθος- με τ terra jet για παρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ λέει για αποβίβαση ασθενή προσέγγισε στη Σύρο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Σύρου του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR NAXOS'' Ν. Πειραιά 11014, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, προκειμένου να αποβιβάσει 53χρονη ασθενή επιβάτιδα.

Η ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Σύρου,  παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο οικείο Γενικό Νοσοκομείο, ενώ το ''BLUE STAR NAXOS'' απέπλευσε για την συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στη Σχοινούσα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π. 11014, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Σχοινούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνέχιζε το δρομολόγιό του.

Επί του πλοίου δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση, ενώ επρόκειτο να επιβιβασθούν έντεκα επιβάτες, ένα όχημα και ένα δίκυκλο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στην Ηρακλειά και στη Σχοινούσα

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π.11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρο – Σύρος – Νάξος – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα Αμοργού, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες της Ηρακλειάς και της Σχοινούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Κουφονησίου.

Στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν έξι (06) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε. με προορισμό την Ηρακλειά, καθώς και τέσσερις (04) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. με προορισμό τη Σχοινούσα.

 

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στη Δονούσα 

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π. 11014, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στον λιμένα Δονούσας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνέχιζε το δρομολόγιό του για λιμένα Αμοργού.

Στο πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση δέκα (10) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε.

 

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε ένα βίντεο με την Παρθενική και πολύ όμορφη μανούβρα του πλοίου στο Καρλόβασι της Σάμου ,το περασμένο καλοκαίρι. Με τον Cpt Ηλία Βερβενιώτη στα χειριστήρια.

 

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στη Σύρο στις 7/2/19

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για τραυματισμό 37χρονου επιβάτη του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Αιγιάλη-Αστυπάλαια.

Ο 37χρονος, ο οποίος απώλεσε την ισορροπία του και τραυματίστηκε μετά από πτώση του, αποβιβάστηκε στον οικείο λιμένα, απ'όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos στη Σχοινούσα και την Ηρακλειά το Σάββατο 06/04/19

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ'' Ν.Π. 11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Καταπόλων ν. Αμοργού για Κουφονήσι - Σχοινούσα – Ηρακλειά - Νάξο – Πάρο - Πειραιά, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στους λιμένες Σχοινούσας και Ηρακλειάς και ότι θα συνεχίσει το ταξίδι του για να καταπλεύσει στον λιμένα Νάξου.

Από το πλοίο δεν επρόκειτο να αποβιβαστούν επιβάτες και οχήματα στους ανωτέρω λιμένες ενώ επρόκειτο να επιβιβασθούν επτά (07) επιβάτες και ένα (01) Φ/Γ όχημα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/14/2019 at 10:53 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Blue Star Naxos αναμένεται να δέσει για την επισκευή του από την 23/04/19 έως τις 06/05/19.

Το Blue Star Naxos θα δέσει για την επισκευή του από τις 06/05/19 έως τις 13/05/19, που ουσιαστικά θα είναι για το δεξαμενισμό του

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...