Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκαν με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» Ν.Π. 11014, κατά παρέκκλιση εγκεκριμένου δρομολογίου του, οι μεταφορές ενός 50χρονου από τη Νάξο στη Σύρο και μιας 20χρονης από την Πάρο στη Σύρο, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πηγή ΥΕΝ

Πρέπει να αναφέρονται και τα καλά των ακτοπλοϊκών εταιρειών, όπως οι παρεκκλίσεις δρομολογίων με κόστος σε χρόνο και χρήμα, για τη ζωή κάποιων συνάνθρωπων μας!

Eχει ηδη αναφερθει το περιστατικο και ηταν και ο κυριος λογος της καθυστερησης του πλοιου εκεινη την ημερα και για το συγγεκριμενο γεγονος βγαζω το καπελο στη Blue Star

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

απο οτι ειδε το βιονικο μου ματι:D , αποψε την βγαζει στα 200ρια και συμφωνα με το openseas αυριο ξεκινα δραση.

ΥΓ

απο οτι εμαθα εν τελει ξεκινησε στο καπακι μονο ως οχηματαγωγο λογω καιρου.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα το πρωι ηρθε κατα τις 10.30 και εδεσε στη θεση του. Μαλλον εφυγε παλι στις 17.30..

Απο δρομο μεχρι και 2 μιλια απο τη μπουκα εκανε 23.3 κατι που μου εκανε εντυπωση. Εκτος και αν ειχε κανενα ασθενη μεσα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παντως αν το καλοπαρατηρησετε,κατα διαβολικη συμπτωση (δεν θα μπορουσε να ειναι και κατι αλλο) τις 2 στις 3 φορες που επικειται αλλαγη στα πλοια (οποτε και δεν υπαρχει απογευματινο δρομολογιο το Σαββατο απο και προς Πειραια) ολο και καπως τα φερνει ο καιρος και το δινει ενα απαγορευτικουλι για να κανουνε και τη δουλεια τους και να γλυτωσουνε και το κραξιμο (λιγο δυσκολο το να τους κραξουν βεβαια αλλα λεμε τωρα....)..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απιστευτα κουναει το ΝΑΞΟΣ ρε παιδια ....

Σημερα φαγαμε στον δρομο για Πειραια παρα πολυ.........

Ειπαν μεσα οτι καποια στιγμη ειχε πανω απο 8 μποφορ , εγω δεν το εκοψα τοσο πολυ..

Κουνιστρα καλη :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Λοιπον θελω να σας μεταφερω καποια προσωπικα μου σχολια απο ταξιδι μου με το Ναξος

1.Το κλειστο εξω καταστρωμα των Flo cafe ειναι θερμοκηπιο.Η ζεστη ειναι αφορητη.Απο κει και υστερα το ιδιο συμβαινει και στο αντοιστηχο στην κοντρα γεφυρα.Κατεληξα στο συμπερασμα πως αν και συμβατικο δυστηχως τα καταστρωματα ειναι για κλαματα.Το ιδιο φανταζομαι θα συμβενει και με τον μεγαλο κλωνο του το Μυκονος.

2.Στην πρυμνη υπερβολικο vibration στις μανουβρες χοροπηδουσαν τα τσιγαρα και οι καφεδες:D

3.Αν και δεν πιασαμε Ιο το Σαντορινη-Πηραιας το καναμε 8.30 ωρες.Απλα η επιβεβαιωση του οτι ολοι πανε πολυ λιγοτερο απο οτι μπορουν και ολοι ειναι ετσι ευχαριστημενοι.

4.Στριμωγμενοι εσωτερικοι χωροι,μουντο εσωτερικο χωρις να μπαινει φυσικο φως-εκτος απτο ομορφο σαλονι της διακεκριμενης.

5.Conclusion:Παρτε τα σχεδια απο Απολλωνες,Αθηνα,Superferry II μελετηστε τα και φτιαξτε καραβια με 22 μιλια.Αλλωστε και αυτα που εχουν τα 24 και 26 με 22 τα πατε!!!(Το γεγονος οτι το λεω εγω ενας Highspeed-lover πιστευω δινει περισσοτερη βαρυτητα:D !!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε πρόσφατο ενδοκυκλαδικό ταξίδι με μεγάλη μου λύπη βρήκα αρκετά σκουπίδια στα εξωτερικά καταστρώματα, κάτι που δεν περίμενα στο συγκεκριμένο πλοίο.

Ναι, έχω επίγνωση του πόσο δύσκολο είναι τα έχεις όλους τους χώρους καθαρούς με πολύ κόσμο στα ντεκ και αλλο τοσο κόσμο να ανεβοκατεβαίνει σε κάθε λιμάνι αλλα υποτίθεται πως η blue star προσφέρει κάτι το διαφορετικό και ποιοτικότερο. Ενας καμαρώτος να σκουπίζει τα τραπέζια στα καταστρωματα και αλλος ένας να σκουπίζει καθε 2 ώρες δεν είναι δα τραγικά δύσκολο να γίνει.

Κατα τα άλλα προσωπικά μου έδωσε την εντύπωση πως είναι αισθητά καλύτερο του Ιθάκη σε διάταξη χώρων εσωτερικά (εξωτερικά είναι δεδομένη η υπεροχή των Νάξος-Πάρος) και πως είναι πιο φιλικό προς τον -καλοκαιρινό- επιβάτη σε σχέση με το ξαδέρφι του.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα άκουσα στο δελτίο ειδήσεων του Channel 9, να διαμαρτύρονται οι επιβάτες του πλοίου, γιατί άλλαξε θέση πρόσδεσης από τα λεμονάδικα στην Ακτή Τζελεπη λόγω των έργων για τη πεζογέφυρα.;)

Και κατέληξε η δημοσιογράφος ότι η εταιρεία δεν εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή αυτή!!:mad:

Link to comment
Share on other sites

To idio anaferetai ke sto in.gr. Simeionetai malista oti oi epivates eprepe na psaksun olo to limani gia na vrune to ploio...!Ta sxolia nomizo peritevun. Kanonika i Blue Star san sovari eteria ektos apo to pu vriskete to ploio tis eprepe na enimeroni to kino ke gia tin poria ton ergasion sti gefyra...mias ke oi limenikes arxes den borune na asxolounte me tetia pragmata...Exume ksefygei nomizo.

Η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος στο λιμάνι του Πειραιά. Την Τρίτη, οι επιβάτες του «Blue Star» Νάξος αναγκάστηκαν να ψάξουν για να βρουν το πλοίο, καθώς χωρίς να λάβουν κάποια προειδοποίηση, είχε δέσει σε άλλο από το καθορισμένο σημείο του λιμανιού.
Link to comment
Share on other sites

Ακριβως.

Ειναι νομιζω η μερα που αλλαζουν βαρδιες με το Παρος οποτε πηγαινοντας για Σαντορινη θα κανει και μια σταση στη Σιφνο να φερει μερικα φορτηγα και μερικους απο τους επιβατες του Σπιντρανερ. Το πρωτο αστερι που σκαει μυτη στη Σιφνο. Απο Δυτικες εχει ξαναπερασει απο Σεριφο αν δεν κανω λαθος στη βλαβη του Γεωργιος.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματι θα γυρισει Πειραια Σαββατο βραδυ κ θα ξαναφυγει για Σιφνο.η απορια μου ειναι γιατι δεν πιανει ολα τα νησια της γραμμης.ετσι κι αλλιως φισκα θα παει(λογω εξοδου Αυγουστου κ αποχης ΣΠΙΝΤΡΑΝΝΕΡ 1).χρονο εχει, αφου το επομενο δρομολογιο του ειναι στις 1730 απογευμα Κυριακης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / Σάββατο, 05 Αυγούστου 2006

Καθυστέρηση δρομολογίου πλοίου, λόγω πυκνής ομίχλης στην Κάλυμνο

Συνθήκες πολύ περιορισμένης ορατότητας, λόγω πυκνής ομίχλης, επικρατούσαν πρωινές ώρες σήμερα στον λιμένα της Καλύμνου, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η προσέγγιση σ’αυτόν του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «BLUE STAR NAXOS», κατά τέσσερις περίπου ώρες.

Μετά την βελτίωση των συνθηκών ορατότητας, το πλοίο προσέγγισε, την 09:20 ώρα, στο λιμένα Καλύμνου και απέπλευσε την 09:50 αντί της προγραμματισμένης 05:30.

Κατόπιν αυτού, με μέριμνα της εταιρείας BLUE STAR FERRIES και των υπευθύνων ναυτικών πρακτόρων της, ενημερώνεται το επιβατικό κοινό ότι το σημερινό δρομολόγιο του ανωτέρω πλοίου ώρας 17:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ για ΠΑΡΟ- ΝΑΞΟ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ θα εκτελεστεί την 22:00 ώρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στο Blue Star Naxos τη Δευτέρα (27/11/06) κατά τη παραμονή του στο λιμάνι του Πειραιά, είχαν κατεβάσει το Fast Rescue Boat, για ξεμούδιασμα (έλεγχος καλής λειτουργίας), κάνοντας γύρους στα λεμονάδικα ανάμεσα στα Blue Star Naxos-Flying Cat 2, Βιτσεντζου Κορνάρου και Ποσειδών Ελλάς.

post-54-128326961093_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...