Jump to content
Shipfriends

Super Jet (IMO 9121077)


Recommended Posts

Το super jet προσωπικα το ειχα φαει στην μαπα οταν εκανε την γραμμη Ηρακλειο-Ναξος...εκτος του οτι ειχε μονιμο προβλημα με τον κλιματισμο, τα καθισματα δεν βολευαν καθολου(ειδικα εναν ανθρωπο μεγεθους σαν και εμενα 1,90 υψος)με αποτελεσμα την περισσοτερη ωρα να στεκομαι ορθιος...επισης ειχα παρατηρησει οτι οταν επιανε το πρωτοκολλο στα ατομα η ταχυτητα του επεφτε τουλαχιστον 3 μιλια,δλδ πηγαιναμε max 27 μιλια ενω αδειο προς το τελος της σεζον επιανε 31...

Τωρα δεν γνωριζω αν εχουν κανει καποιες αλλαγες στο εσωτερικο του..

Σε γενικες γραμμες αφου με εξυπηρετουσε ωστε να αποφευγω την ταλαιπωρια μεσω ανταποκρισεων με αλλα νησια η τον πειραια ηταν μια χαρα και ας εκανε 5,5 ωρες για Ναξο... :) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση το Super Jet στα Χανιά, για να ψηφίσει εκεί το πλήρωμα του, σήμερα επιστρέφει στο Πειραιά. Το ωραίο είναι ότι και σήμερα έχει πάλι δρομολόγιο για Χανιά στις 12:15, που το αναγραφούν και στους πίνακες του λιμανιού με τα δρομολόγια των πλοίων. Όποτε αυτό δεν πρέπει να είναι για τους ψηφοφόρους, όποτε οποιοσδήποτε «τρελός» είναι ευπρόσδεκτος να ταξιδέψει

Από αύριο το Super Jet θα επανέλθει στα δρομολόγια του στις Κυκλάδες (Ιός, Νάξος & Μύκονος) με βάση τη Σαντορίνη

Edited by proud_ionian
2 σε 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτή η βόλτα του Super Jet στις 06/10/09 από τη Τήνο, ήταν μέσα στο προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για τη Σαντορίνη μέσω Σύρου Τήνου Μυκόνου Νάξου Ίου Σαντορίνης. Όπως και όταν είχε ανέβει στο Πειραιά για να πάει την επόμενη ημέρα στα Χανιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το πλοίο αναχώρησε από το Ηράκλειο το πρωί και έφτασε στον Πειραιά με ολίγη καθυστέρηση μετά από ένα τουρ στις Κυκλάδες (Σαντορίνη - Ίος - Νάξος - Μύκονος - Τήνος - Σύρος) και δεν φαίνεται να έχει διαθέσεις να ξαναβγεί. Με το νέο έτος πάλι B)

Αλλά γιατί σταμάτησε Σάββατο και όχι Κυριακή;

Link to comment
Share on other sites

Μόνο που δε κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Σύρου;):eek:

Πηγη: ΥΕΝ

Αδυναμία προσέγγισης στο λιμένα Σύρου του Ε/Γ-Τ/Χ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ

Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Τ/Χ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηράκλειο - Θήρα - Ίο - Νάξο - Μύκονο - Τήνο - Σύρο - Πειραιά, ότι η προσέγγιση στο λιμένα Σύρου ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο λιμένα Σύρου ανέμεναν προς επιβίβαση τρεις (03) επιβάτες με προορισμό τον Πειραιά, οι οποίοι προωθήθηκαν με άλλο πλοίο της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

Το ανωτέρω πλοίο θα εκτελούσε δρομολόγιο σήμερα και περί ώρα 14:00 από Πειραιά για Ηράκλειο, κενό επιβατών, προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο την 26/10/09 και περί ώρα 08:15 από Ηράκλειο για Θήρα Ίο Νάξο Μύκονο και επιστροφή.

Το οποίο δρομολόγιο από Ηράκλειο όμως δεν εμφανιζόταν πουθενά μέχρι προχθές που έκανα το παραπάνω ποστ αλλά ούτε και μετά :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το ελπίζουν αυτοί και το ελπίζουμε και εμείς γιατί το καλοκαίρι θα είναι η καθημερινή σύνδεση της Φολεγάνδρου με τον Πειραιά και την Σαντορίνη!!!

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Super Jet αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις 20 Μαΐου. Σε σύγκριση με το περσινό δρομολόγιο του έχει προστεθεί η Νάξος. Είχα ακούσει το χειμώνα ότι ίσως το Super Jet να ξεκινούσε νωρίτερα, αλλά όχι στη γραμμή που θα κάνει το καλοκαίρι, αλλά στα δρομολόγια του Mega Jet δηλαδή Κρήτη (Ηράκλειο/Ρέθυμνο) Σαντορίνη, κάτι που προς το παρόν δε φαίνεται να πραγματοποιείται.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Από ότι μαθαίνω υπάρχει κάποια καθυστέρηση στη παράδοση των μηχανών που θα έβαζαν στο Super Jet. Για αυτό υπάρχουν δυο σκέψεις!! Να βάλουν τις παλιές για να ξεκινήσει για του Αγίου Πνεύματος και να δέσει μετά για λίγες ήμερες για να βάλει τις άλλες που θα έχουν έρθει μέχρι τότε από το εξωτερικό ή να παραμείνει το πλοίο δεμένο μέχρι να έρθουν οι μηχανές και ναυλωθεί το Flying Cat 3.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Sea Jet το Flying Cat 3 θα συνεχίσει μέχρι τη Πέμπτη 03-06-10 να εκτελεί τα δρομολόγια του Super Jet.

Τι γίνετε τελικά με αυτό το πλοίο, έχει πρόβλημα με τις καινούριες μηχανές γι αυτό αργεί τόσο???

Πάντως μέχρι τις 18/06 που ξεκινάει δρομολόγια το FlyingCat3 ελπίζω να το έχουν φτιάξει.....

Link to comment
Share on other sites

Οι μηχανές δεν έχουν κάποιο πρόβλημα απλώς καθυστέρησαν στη παράδοση τους. Σήμερα το πλοίο έκανε ένα ακόμα δοκιμαστικό στο Σαρωνικό, ελπίζω όλα να πήγαν καλά και από την άλλη εβδομάδα να κάνει αυτό το δρομολόγια του, αντί για το Flying Cat 3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...