Jump to content
Shipfriends

Super Jet (IMO 9121077)


Recommended Posts

  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
2 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Super Jet χθες το απόγευμα έφυγε από το Πειραιά και πήγε στη Ραφήνα, όπου ξεκίνησε δρομολόγια σήμερα από τη Ραφήνα για Τήνο Μύκονο Πάρο Νάξο. 

Τολμώ να πω, παρόλο που στο παρελθόν δεν το συμπαθούσα (λόγω του συμβάντος κοντά στα Χριστιαννά το 2004), ότι είναι από τους πλέον αθόρυβους και συνεπείς "εργάτες" της ακτοπλοίας μας.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά το όνομα Andreas Jet το πήρε τη περίοδο μετά το ατύχημα στα Χριστιανα το 2003, όπου το πλοίο είχε βγει CTL (constructive total loss). Οπότε το πλοίο θα είχε περάσει στα χέρια των ασφαλιστών από τη στιγμή που είχε αποζημιώσει την Seajets και στην συνέχεια επαναγοραστηκε από τη Seajets και αφού επισκευαστήκε και πήρε το όνομα Super Jet.

Link to comment
Share on other sites

Το Super Jet χθες το απόγευμα έφυγε από τη Ραφήνα και ξανά ήρθε στο Πειραιά. Στην αρχή νόμιζα ότι θα έκανε το δρομολόγιο από Πειραιά Μύκονο Νάξο Σαντορίνη αλλά τελικά το Νάξος Τζετ έκανε σήμερα το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Το Super Jet πραγματοποιησε ένα ταξίδι σήμερα από Πειραιά για Σαντορίνη και επιστροφή μέσω Νάξου Μυκόνου. Και το απόγευμα έφυγε για τη Ραφήνα, όπου από αύριο θα ξανά κάνει δρομολόγια από τη Ραφήνα. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...