Jump to content
Shipfriends

Super Jet (IMO 9121077)


Recommended Posts

Το σκάφος πήγε μέχρι τον Σαν Τζώρτζη όπου παρέμεινε για λιγότερο από μια ώρα στα νότια του νησιού και τώρα επιστρέφει προς τον Πειραιά. Απαγορευτικό στο δρόμο ή δρομολόγιο στο νησί;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Το Super Jet αναμένεΤαι να ξεκινήσει πάλι δρομολόγια σΤις 11 απρίλιου Του 2012 (για Το πάσχα) σύμφωνα με Το πρόγραμμα που έχει αναρΤήσει η εΤαιρεία Του σΤο site Της. Όπως πέρυσι θα ξεκινήσει δρομολόγια από Το πειραιά ύσΤερα θα πάει σΤη κρήΤη και μεΤά που θα ξεκινήσει Το Mega Jet θα ξανά κάνει δρομολόγια από Το πειραιά

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εχει πεσει απο τη δεξαμενη και βρισκεται παρεα με το αδελφακι του στο ναυπηγειο της Megatechnika μπροστα απο το Αλεξανδρος

post-1819-0-33290100-1333440796_thumb.jp

Δυστυχως δεν παιζει καλυτερη φωτο

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

To SUPER JET χτες εφυγε και τελικα αφου διανυχτερευσε στην Ιο σημερα πηγε Ηρακλειο.Αφου εκατσε για καμια ωρα εφυγε και τωρα φαινεται να βρισκεται στη Σαντορινη.Φανταζομαι οτι πηγε για καμια πιστοποιηση γιατι δεν βλεπω να εχει δρομολογια απο Ηρακλειο αυτη την περιοδο το πλοιο

Link to comment
Share on other sites

Το σκάφος αναχώρησε αργά το βράδυ από το Ηράκλειο και αν καταλαβαίνω καλά μελετώντας τας γραφάς (ais, openseas) κατευθύνεται στη Ραφήνα για να κάνει το αυριανό δρομολόγιο του SEA JET 2 και από Παρασκευή θα σκατζάρουν και θα πάει το καθένα στη γραμμή του.

Link to comment
Share on other sites

Καμία σκάτζα δεν έγινε τελικά! Το SUPER JET ταξίδευε όλες αυτές τις μέρες από τη Ραφήνα. Χθες κατά τις 19:30 αναχώρησε με προορισμό το Ηράκλειο και σήμερα έκανε πάλι κάποιο εκδρομικό δρομολόγιο από Ηράκλειο για Σαντορίνη.
Link to comment
Share on other sites

Ναι, τελικά το κρατήσαμε λίγο παραπάνω... ;) Από Πέμπτη όμως 24 του μήνα, το Openseas δίνει το SEAJET στη Ραφήνα, οπότε φαντάζομαι θα επιστρέψει στη γραμμή του (δλδ σ' αυτή που κάνει τώρα το SEAJET...). ;):D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ζορια για το SUPERJET τις τελευταιες μερες.Χτες, οπως μας ενημερωνει το hcg.gr, λογω κακων καιρικων συνθηκων δεν επιασε ουτε στη Μηλο,ουτε στα Καταπολα.Οι επιβατες της Μηλου αποβιβαστικαν στην Φολεγανδρο και αυτοι της Αμοργου στη Ναξο.

To βραδυ της Παρασκευης ειχε και μια προσκρουση στον Πειραια

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν επιασε χτες το απογευμα στη Μηλο το πλοιο

Δεν προσέδεσε, απογευματινές ώρες χθες, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στο λιμάνι της Μήλου, το Ε/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Μύκονος – Νάξος – Κουφονήσι – Αμοργός – Θήρα – Φολέγανδρος – Μήλος – Πειραιάς).

Οι 33 επιβάτες που είχαν προορισμό τη Μήλο θα προωθηθούν με μέριμνα της εταιρείας ενώ οι 15 επιβάτες που ανέμεναν προς επιβίβαση προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ–Ο/Γ–Τ/Χ «ΣΠΙΝΤ ΡΑΝΝΕΡ IV» Ν.Π. 11880.

Απο το hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

Και οι ταλαιπωρια συνεχιζεται

Σύμφωνα με τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- ΚΑΤ/ΡΑΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328, η προσέγγισή του ήταν επισφαλής στον λιμένα Καταπόλων Αμοργού και στον λιμένα της Μήλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και συνεχίζει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας

Απο το hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Μη προσέγγιση Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ»στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Η Λιμενικές Αρχές Φολεγάνδρου και Μήλου, ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες, από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328 ότι η προσέγγιση στο λιμάνι της Μήλου ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή (βόρειοι σχεδόν θυελλώδεις 7 τοπικά 8 bf) και θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για Πειραιά.

Από το λιμάνι της Φολεγάνδρου ανέμεναν προς επιβίβαση με προορισμό τη Μήλο δεκαοκτώ (18) άτομα ενώ στο λιμάνι της Μήλου ανέμεναν προς επιβίβαση με προορισμό τον Πειραιά πενήντα (50) άτομα, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

http://www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μη προσέγγιση Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» στο λιμένα Καταπόλων Αμοργού

Η Λιμενική Αρχή Αμοργού ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π.10328 ότι δεν θα καταπλεύσει στο λιμάνι Καταπόλων της Αμοργού, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (βόρειοι 7 τοπικά 8 bf) και θα συνεχίσει το εγκεκριμένο του δρομολόγιο για Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο – Νάξο – Ίο – Θήρα – Φολέγανδρο – Μήλο – Πειραιά.

Στην Αμοργό ανέμεναν προς επιβίβαση 121 επιβάτες ενώ επρόκειτο να αποβιβαστούν 133, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι Κουφονησίου και στη συνέχεια με μέριμνα της εταιρείας θα προωθηθούν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» Ν.Π.10576.

http://www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

Μη προσέγγιση Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» στη Μήλο

Οι Λιμενικές Αρχές Φολεγάνδρου και Μήλου ενημερώθηκαν απογευματινές ώρες χθες από την πλοιοκτήτρια εταιρεία τουΕ/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π.10328 ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν θα προσέγγιζε το λιμάνι της Μήλου και θα συνέχιζε για Πειραιά.

Στη Φολέγανδρο υπήρχαν τριάντα τρία (33) άτομα με προορισμό τη Μήλο ενώ στη Μήλο επρόκειτο να επιβιβασθούν τριάντα οκτώ (38).

Οι ανωτέρω επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

http://www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Σαββατο το πλοιο δεν προσεγγισε σε Αμοργο και Μηλο ενω την Κυριακη παλι δεν καταφερε να πιασει στη Μηλο.

Να μην φανταστω τι ταξιδι θα κανανε οσοι ταξιδευανε αυτο το ΣΚ

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...