Jump to content
Shipfriends

Athaya (ΙΜΟ 9114567)


Recommended Posts

(1995, ex-Venus)

_________________

 

ειδαμε το αδερφο, ας δουμε και το Venus. δειτε το και εδω στο swell.

για μενα δειχνει πιο ωραιο μετα χρωματα της Highashi, παρα το αδερφο με τα παρδαλα της Panstar. η φωτογραφια του 2008 ειναι απο τη wikipedia και το πλοιο δειχνει να ειναι παροπλισμενο. πιστευω οτι χωρις αυτην την περιεργη σιδερενια... περγκολα :rolleyes: στην πλωρη και χωρις τον πλωριο καταπελτη θα εδειχναν ακομη πιο ομορφα. το venus δειχνει ελαφρα ωραιοτερο, γιατι δεν εχει φαει τις προσθηκες του αλλου (βαρκες, deck αναμεσα στις τσιμινιερες κλπ).

πριν καποια χρονια ειχε γινει μια ωραια πρωταπριλια στο shipfriends:D. ειχε γραφτει οτι το εκλεισε μια ελληνικη εταιρεια, με σαφη υπονοουμενα οτι το αγοραζε ο μιμης για να σκαντζαρει την πηνελοπηα. δυστυχως τοτε δεν κρατουσαμε τις πρωταπριλιες για ενθυμιο :(.
 

proud_ionian said:
να θυμησω οτι το venus αντικατεστησε το προηγουμενο venus ;)
Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Εψαχνα να το βρω κι εγω αλλα ως VENUS δεν μου εβγαζε τιποτα το νετ,μεχρι που απο την φωτογραφια του wiki βρηκα το ονομα του στα τζαπανεζικα.Ταξιδευει ακομα αλλα εχει αλλαξει σινιαλα(οχι ονομα ομως)σε μια γραμμη 177 ν.μιλιων(Hakodate-Aomori)και η πιο προσφατη φωτο του,που βρηκα ειναι η παρακατω στις 9/9/09.Μ αρεσει κ μενα περισσοτερο απο το 'παρδαλο' αδερφο του και συμφωνω πως αποτελει μια φτηνοτερη λυση για μετασκευη σε ΕΓ/ΟΓ δικων μας προδιαγραφων.Η φωτογραφια ειναι απο δω αλλα αν το ψαξετε με αυτο το ονομα びなす θα βρειτε πολλες!

e0151610_0262997.jpg

Link to comment
Share on other sites

νομιζω πως η blue ocean προκυπτει απο μετονομασια/συγχωνευση της higashi.

ειλικρινα οπως το βλεπω, ειναι ετοιμο για οπουδηποτε:P. ακριβη ή φτηνη μετασκευη, παντως απο λαμαρινοδουλεια δε χρειαζεται πολλα.

κοβουμε την... περγκολα, παμε το δεξιο καταπελτη πρυμα (ισως να θελουν να τους μακρυνουν λιγο), ανοιγουμε καταπελτη επιβατωνε και σφραγιζουμε το visor. δεν ξερω τι θελει απο διπυθμενα κλπ (εχει απο τη μαμα του, θελει δουλεια εδω; )

στο τελος βεβαια ξερετε τι θα γινει. αφου θα εχουμε φτιαχτει με τα venus & horus, θα φερουν το superferry II στην πατρα, το ιθακη στη ραφηνα και το πρεβελης χιο μυτιληνη και θα ξενερωσουμε απαντες:rolleyes:B)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Και οπως το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:P,κανει κι αυτο την ετησια επισκευη του αλλα στο μακρινο Ishinomaki.Αν κρινω απο τα 17.7 μιλια της μεγιστης ταχυτητας του,συν οτι θα του εχουν 'ψοφησει' καμια εκατοστη αλογα:D,με το ζορι θα πιανει τα 20 μιλια,οποτε μαλλον δεν κανει για τον proud που βλεπει το ΚΕΦ να πηγαινει με 19.9 κ ανεβαζει πυρετο:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 years later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...