Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου στο Ε/Γ – Δ/Ρ Σεμπεκο στη Σύμη

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύμης,  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΣΕΜΠΕΚΟ” Ν.Π. 12527, για διαπίστωση δυσλειτουργίας αριστερού πηδαλίου.
Ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει εγκεκριμένο δρομολόγιο από Σύμη για Πανορμίτη Σύμης – Σύμη – Ρόδο με εκατόν τριάντα τέσσερις (134) επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν με μέριμνα της εταιρείας.
Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μηχανική βλάβη του ΕΓ-ΔΡ Σεμπεκο στη Ρόδο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΣΕΜΠΕΚΟ'' Ν.Π. 12723, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από λιμένα Σύμης και ενώ βρισκόταν έξω από τον εμπορικό λιμένα Ρόδου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής.

Το ανωτέρω πλοίο, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Ρόδου αποβιβάζοντας με ασφάλεια τριάντα τρεις (33) επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΕΜΠΕΚΟ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...