Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ναύλωση-Πώληση ίσως...!!! Αυτό μάλλον υπονοεί ο φίλος παραπάνω...! Δεν είναι συνηθισμένο κάποιο από τα HS να ξεχειμωνιάζει κάπου εκτός του κεντρικού λιμανιού.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει..Δεν χρειάζεται να κάνουμε την υποψία επάγγελμα..Προς το παρόν κανένα δεν πωλείται, κανένα δεν ναυλώνεται..και δεν σκοπεύουν να πωλήσουν γιατί τα χρειάζονται..

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

Ειχε βγει παλαιοτερα "βρωμα" οτι το 4 και το 5 τα ειδαμε για τελευταιο καλοκαιρι στην Ελλαδα αλλα απο τη βρωμα μεχρι την υπογραφη του ΜΟΑ ειναι πολυ δρομος

Link to comment
Share on other sites

Έχεις απόλυτο δίκιο!ξέρεις φίλε μερικά πράγματα διαδίδονται και χωρίς να υπάρχει υπόσταση, αρκεί ένας να το πει σε έναν άλλον και πάει λέγοντας!Τώρα η HSW ΘΑ είναι από τις πιο ευνοημένες εταιρίες γιατί βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Grimaldi!Παρόλα αυτά επειδή γνωρίζω στελέχη της HSW(αν θεωρείται αυτό που γράφω ότι εκθέτει κάποιον σβήστε τη συγκεκριμένη πρόταση), και επειδή τυγχάνει και ταξιδεύω συχνά και με τα Ηighspeeds, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..Πώληση ταχυπλόου δεν είναι στα πλάνα της εταιρίας..Αν γίνει κάποια στιγμή ίσως παραγματοποιηθεί προκειμένου να συνδυαστεί με αγορά πιο καινούργιου ταχυπλόου και με περισσότερες δυνατότητες, πχ Milenium Tres που η εταιρία το ζαχαρώνει και και το έχει στα υπόψιν την(κρατείστε) αυτό που σας λέω..

Τώρα το 5 για να φύγει απίθανο, είναι το μοναδικό που ξελασπώνει από θέμα ταχύτητας την εταιρία και δεν μπορεί να συγκριθεί άλλο μαζί του στην Ελλάδα..Επιπλέον είναι οικολογικό και καινούργιο, και στην εταιρία το θεωρούν το Ν1 χαρτί της..

Το 4, είναι η ναυαρχίδα, αξιόπιστο, χωρίς βλάβες (είναι από τα ταχύπλοα που δεν εμφανίζει συχνά προβλήματα), με δυνατότητες ανάπτυξης πολύ υψηλής ταχύτητας και γενικά η ηλικία του επειδή το προσέχουν και σε συντήρηση και σε εμφάνιση το κάνει να φαίνεται καινούργιο..

Το 6, το πλοίο τρίτη χρονιά φέτος που διενήργησε δρομολόγια και κατα γενική ομολογία αποκτά πολλούς οπαδούς.. Έχει άρτια κατανομή χώρων, είναι πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, σύγχρονο από πλευράς εξοπλισμού, σε σχέση με τα πλοία της Austal σε περιόδους με πρωτόκολλο δεν επηρεάζεται η ταχύτητα του, κάνει καλό ταξίδι με τα πολλά μποφόρ και τέλος παρόλο που δεν το ανοίγουν πολύ από πλευράς ταχύτητας, παρά μόνο σε περιπτώσεις καθυστερήσεων, αν τα δεδομένα της εταιρίας το απαιτήσουν έχει τη δυνατότητα να πιάσει ταχύτητες 39+ στο 85% κόμβων με άνεση, δεδομένης της μέγιστής του που είναι 42,4....

Απ' ότι ακούω, συμβατικά θα πάρουν το δρόμο για εξωτερικό είτε ως ναύλωση είτε ως πώληση..Η εταιρία και τα 3 ταχύπλοα τα υπολογίζει και δεν θέλει να τα διώξει.Αυτά από μένα προς το παρόν..

Εννοείται ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν το γράφω σε τόνο απόλυτο, απλά μεταφέρω κάποια πράγματα εκ των έσω που γνωρίζω..Τώρα, το τι ακριβώς θα συμβεί μόνο ο χρόνος θα το δείξει

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

εισαι και επιμονος B) . εχουμε ξαναπει, σε θεματα πωλησεων ή μη δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι τετοιες εποχες. απο τη στιγμη που ολοι καιγονται για cashερι :rolleyes: , δεν προκειται να απορριφθει μια καλη προσφορα. αυτο θα ειναι το μονο κριτηριο για το αν θα πουληθει το 5 ή οποιοδηποτε πλοιο. ουτε ποσο γρηγορο ειναι, ουτε αν ειναι οικολογικο, ουτε που θα ξεχειμωνιασει.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Φίλε proud ionian, το ξεκαθάρισα και στο μήνυμα μου ότι όσα γράφω δεν είναι σε απόλυτο τόνο..Επιπλέον όλα αναφέρονται στο σήμερα και όχι το μετά από ένα μήνα..Με αυτό που λες για τα χρήματα συμφωνώ, αλλά με αυτή τη λογική όλα εν δυνάμει μπορούν να πωληθούν..πχ, knossos-festos palace, nissos mykonos κλπ..τυχαία αναφέρω τα συγκεκριμένα ονόματα..

Εγώ δεν δουλεύω στην εταιρία για να μπορώ να ισχυριστώ 100% την ορθότητα αυτών που γράφω, αλλά αυτά που ξέρω από άτομα εκ των έσω αυτά σας αναφέρω..

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Highspeed 6, μην είσαι σε συνεφάκι! Κατέβα απο κεί,με όλη την καλή διάθεση! Τα πάντα έχουμε πεί πωλούνται. Και στα ανωτέρω γραφόμενά σου, πες μου πόσα ταχύπλοα έχει ο Grimaldi και θύμησέ μου (μιας και ξέρεις στελέχη της HSW) τί έλεγε ο Στρίντζης περί ταχυπλόων ειδικά 2 μόλις μήνες πρίν φύγει...;;

Δυστυχώς ή ευτυχώς και το Hsd 4 και το 5 εάν βρεθεί κάποιος να τα πάρει, τα πήρε! Οι καιροί που ζούμε δεν σηκώνουν-πλέον-ταχύπλοα!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Καλύτερα από τώρα.

Kαι το αποτέλεσμα πράγματι με βρίσκει να προτιμώ τα νέα χρώματα. Δείχνει επιτέλους η μαύρη-φιμέ γραμμή στα παράθυρα, "φώτισε" το καραβάκι γενικά. Θα προτιμούσα όπως ξανάπα τον αντίστροφο συνδιασμό, θα έδειχνε και το logo καλύτερα. Margaritis24, ευχαριστούμε για το update.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Ασυνηθιστο ειναι...αλλα δεν ειναι τελικα τοσο ασχημο.... βεβαια ακομα και το κοκκινο στη τσιμινιερα να κρατουσαν..δε θα εδειχνε ασχημα...πλακα θα εχει του χρονου να μην ανανεωθει :P

Link to comment
Share on other sites

Κααααλα!! Μολισ θα φευγει απο τουσ ντοκουσ το πλοιο δε θα φαινεται η τοποθετηση του διαφημιζομενου. Επισησ, Για σκεφτειτε το λαχανι στον οριζοντα... Θα ψαχνουμε στα ρανταρ κ στα ais να τα δουμε τα highspeed εφετος!!! Οπως παλια το speedrunner 1 ...

Link to comment
Share on other sites

Να το και ολοκληρωμενο το πλοιο.To COSMOTE ισως θα επρεπε να ειναι λιγο πιο μεγαλο αλλα αυτο ισως να μην γινοταν πρακτικα μιας και το λογοτυπο ηδη πιανει ολο το διαθεσιμο υψος

 

gallery_1819_433_503480.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...