Jump to content
Shipfriends

Crown Iris (IMO 8814744)


Recommended Posts

Το πλοίο βγήκε για να μπορέσουν να δέσουν όλα τα κρουαζιερόπλοια που έφτασαν σήμερα στον Πειραιά. Θα μείνει ράδα για δύο μέρες και μετά πάλι μέσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Όπως πολύ σωστά μας είχε μεταφέρει ο Panagia Ekatontapiliani κοντά δύο μήνες πριν στο αμέσως προηγούμενο ποστ, το πλοίο εκπέμπει πλέον στο AIS με το νέο του όνομα, THOMSON MAJESTY. Eξακολουθεί βέβαια να παραμένει πλαγιοδετημένο στον μώλο ΔΕΗ.

Edited by ΣΕΙΡΙΟΣ
Link to comment
Share on other sites

Το Louis Majesty τώρα που θα ναυλωθεί στην Thomson..............

Ερώτηση (περισσότερο ρητορική βέβαια) : Το πλοίο ναυλώθηκε ή πουλήθηκε στην Thomson ??? Το ρωτάω διότι στον στόλο των πλοίων της η Louis Cruises (στο τελευταίο update στο site της) δεν το αναφέρει πλέον καθόλου, ούτε καν ως ναυλωμένο. Εν αντιθέσει βέβαια και με το THOMSON SPIRIT που εξακολουθεί να αναφέρεται στον στόλο της εταιρείας μεν, ως ναυλωμένο στην "Thomson Cruises της TUI Travel plc" δε, αλλά και με το ex- THOMSON DESTINY που επίσης ανεφέρετο στο site με την ίδια "υποσημείωση" μέχρι και πριν λίγες ημέρες, και πλέον αναφέρεται βέβαια ως LOUIS OLYMPIA.

Link to comment
Share on other sites

Σε δύο χθεσινές φωτογραφίες από τον μωλό ΔΕΗ στο Κερατσίνι, με τα νέα σινιάλα και όνομα.

Η πρώτη τραβηγμένη από τον μώλο Δραπετσώνας,

gallery_2102_808_327852.jpg

η δεύτερη από την Κυνόσουρα.

gallery_2102_808_249356.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο ήρθε στην Κέρκυρα αμέσως μετά την ακινησία του και ετοιμάζεται για να ξεκινήσει τις 7ήμερες κρουαζιέρες του για την Thomson που θα έχουν ως αφετηρία το λιμάνι του νησιού. Οπότε λογικά η τροφοδοσία έμπαινε στο πλοίο, δεν έβγαινε ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Περναει ο καιρος και απο οτι βλεπω στο προγραμμα του ΟΛΠ περαν της σημερινης αφιξης ,εχει αλλες 4.Λογικα τελιωνουν και οι κρουαζιερες.Μετα ξερει κανεις αν θα επιστρεψει στον Λουη???

Επι τη ευκαιρια ας δουμε τη

καθως και μια καλοκαιρινη
απο το λιμανι του Πειραια
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Αναλυτικό ρεπορτάζ απο το BBC News με βίντεο :huh: , http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-21403536 . Απότι αναφέρουν σε κάποια άσκηση που κατέβαζαν σωστικά :unsure:  έσπασε η τροχαλία ή κάτι τέτοιο και έπεσε με δύναμη στο νερό (κοντα στα 25 με 30 μέτρα! σκοτώνοντας 5 απο τα μέλη του πληρώματος που ήταν μέσα.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με την SOLAS απαγορευεται πλεον στα γυμνασια εγκαταλειψης να βρισκεται πληρωμα μεσα στη βαρκα κατα την διαρκεια καθαιρεσης, ακριβως για να αποφευγονται τετοιου ειδους ατυχηματα, ακομα και με την παρουσια του PORT STATE CONTROL.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...