Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 839
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Νομιζω οτι αυτη η επιστολη δειχνει ακριβως ποιος ειναι ο ρολος του ΣΑΣ(τα ατομα που το απαρτιζουν και τα κριτηρια με τα οποια παιρνουν αποφασεις B) )στην ελληνικη ακτοπλοια αλλα και δινει αρκετες απαντησεις για το ζητημα με τα Χανια. Καπως ετσι αλλωστε λειτουργει κ το ελληνικο (παρα)κρατος. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι της γνωμοδότησης του τελευταίου ΣΑΣ και νάσου το νέο μετά τις εκλογές στις 22/6

Τα θέματα στο http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=36943 με 2 σελίδες όλα τα εξ αναβολής.

Με ποιανού υπουργού την άδεια θα συγκλιθεί; Δεν ξέρουν ότι την Κυριακή έχουμε εκλογές και όλοι οι διορισμένοι του μπουμπούκου απο την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν υποβάλει την παραίτησή τους στον νέο πρωθυπουργό ,που δεσμεύθηκε για ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ;

Νομικό σύμβουλο δεν έχει ο Εμμ.Γκριμάλντι και η ΝΕΛ να καταθέσουν περιοριστικά μέτρα για παράνομη σύγκλιση απο ήδη παραιτημένους και να περιμένουν το νέο όργανο που θα διορίσει η νέα κυβέρνηση; Τί κερδίζουν ; θα αποφασίσουν στο κενό του 10ήμερου των διερευνητηκών εντολών; Ντροπή τους.Η κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή και μένει για τα απολύτως αναγκαία.

Και γιατί δεν ξανάβαλαν την αίτηση του ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΛΑΣ; που η μή έγκριση της αίτησης τακτικής δρομολόγησης 2 φορές επιβάλλει ποινή προστίμου απο την ΕΕ και το Ευρωπαικό Δικαστήροπ, αλλά όχι στην Ελλάδα αλλά σε καθέναν που αποφάσισε με την ψήφο του την απόρριψη της αίτησης.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δεν ξέρω αν είναι καλοπροαίρετο ή σκωπτικό το ερώτημα φίλε Proud! :)

Έχω την αίσθηση ότι σχεδίαζαν "διαρθρωτικές αλλαγές" οι οποίες θα οδηγούσαν και σε τροποποίηση της σύνθεσης και της λειτουργίας του ΣΑΣ. Ο σκοπός ήταν να είχε ήδη συνεδριάσει η νέα αντίστοιχη επιτροπή, αλλά μέχρι στιγμής ουδέν νεώτερο

Link to comment
Share on other sites

Για τον ΔΙΑΓΟΡΑ, όπως και για τα υπόλοιπα πλοία που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, δημοσιεύητκαν τα αποτελέσματα και οι λόγοι απόρριψης τους στην διαύγεια χτες το μεσημέρι. Το pdf αρχείο είμαι μεγαλούτσικο και δεν το δέχεται στα attach.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...