Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

ο διαγορας θα επομιστει τα νησια που καλυπτει το μπλου σταρ 2 καθως επαθε βλαβη!αρα το δρομολογιο του προσαρμοζεται ως εξης...αναχ. 19,00 προς ναξο σαντορινη αστυπαλαια καλυμνο κω νησυρο τηλο ροδο

could you please be more specific? τι επαθε ο κυανους αστηρ;

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

:confused::confused::confused:

Η αλήθεια είναι ότι το πάντα συνεπέστατο στις ώρες αναχώρησης του από τον Πειραιά πλοίο, ένα τέταρτο μετά τις 19.00 που είχε αναχώρηση, εξακολουθεί να βρίσκεται δεμένο στην θέση του.

Ενώ την ίδια ώρα (19.00) το ΔΙΑΓΟΡΑΣ αναχώρησε, προφανώς στο "πόδι" του BL 2.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πρόκειται πράγματι για βλάβη ή μήπως για αιφνίδια αλλαγή του προγράμματος ακινησιών, εν όψει ανακατατάξεων?

Πάντως, όπως και νάχει, πρόκειται για μεγάλη σύμπτωση να βγάλει βλάβη, μόλις ήρθε το Horizon.

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται όντως για βλάβη. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, δεν σκαμπάζω και από μηχανολογικά οπότε δεν μπορώ να σας διαφωτίσω. Γι'αυτό όμως με το που έφτασε Σύρο ανέβηκε αμέσως δεξαμενή.

Link to comment
Share on other sites

Απ οσο γνωριζω παντως υπαρχει βλαβη. Μαλιστα εχω ακουσει 2 εκδοχες. Μια σοβαρη και μια πιο ελαφρια αλλα μια και μπορουσαμε να φερουμε το Οραιζον ειπαμε να μην το ρισκαρουμε ;)

Με σιγουρια δε ξερω τι εχει γινει στο πλοιο αλλα νομιζω πως η Μπλου Σταρ δε θα αλλαζε τοσο δραματικα τα πλανα της με αυτο τον τροπο.

Link to comment
Share on other sites

  • 12 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star 2 στη Ρόδο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2” Ν.Π. 10754 αναφορικά με την απώλεια της αριστερής άγκυρας, ενώ το πλοίο βρισκόταν βορειοδυτικά ν. Ρόδου.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ακαντιάς Ρόδου, όπου αποβίβασε τους 437 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απαγόρευση και άρσης απαγόρευσης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star 2 στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2” Ν.Π. 10764, για περιστατικό δυσλειτουργίας στον μηχανισμό άπαρσης της αριστερής άγκυρας κατά την διαδικασία απόπλου του, για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2”, ενώ κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης και προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του, προς συνέχιση εκτέλεσης του εγκεκριμένου δρομολογίου του με 951 επιβάτες, 153 Ε.Ι.Χ., 85 Φ/Γ και 36 δίκυκλα, προς τον λιμένα Πειραιά.

Στην συνέχεια και με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πειραιά, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του εν λόγω πλοίου, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους για συνέχιση πλόων.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...