Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βγάλε του εσύ καμιά τελεταία φωτογραφία καλού κακού γιατί δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα. Αν ξανάρθει δηλαδή...;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στην αρχή λέγανε για τη Δευτέρα μας πέρασε, μετά είπανε για αύριο. Πάντως τη Δευτέρα το πλοίο είχε δίπλα μια μπαρτζα και έπαιρνε πετρέλαια.

Ούτε και εγώ πιστεύω ότι θα ξανάρθει πίσω!!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς ή ευτυχώς:o , η ναύλωση του Δημητρουλα δε θα πραγματοποιηθεί τελικά!!

Eυτυχως γιατι ετσι θα υπαρχει ενα ακομη πλοιο στις γραμμες και συν τις αλλοις

θα δουλεψουν και θα φανε ψωμι 50 οικογενεις.Οσο αφορα τωρα τα καναλια τησ τηλεορασης θα κανουν παρτυ που θα υπαρχει και ενα ακομη πλοιο του αρχοντα για να εχουν να λενε!!!!!!!!!!:D

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα δεν πρόκειται να πάει στην αραπιά τελικά.Δέν γνωρίζω για που θα το βάλει ο Μάκης.Αν μάθει κάποιος ας μας πει.Τα dormitories το πλοίο επισήμως δεν τα πουλάει:rolleyes: .Μόνο εσωτερικά στο πλοίο κόβουν εισητήρια σε περιόδους μεγάλης κίνησης.

Link to comment
Share on other sites

Κινέζος μικροπωλήτης στο λιμάνι του Πειραιά και στο αεροδρόμιο Ε.Βενιζέλος ανέφερε χωρίς φόβο και πάθος;) ότι ο άρχοντας καπτα Μάκης θα κάνει πτήση μέχρι το Βαθύ της Σάμου όπου από εκεί θα επιβιβασθεί στο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ αύριο στις 18:00 και θα γυρίσει μαζί του Πειραιά αφού πρώτα έχει περάσει κι από τους πολύπαθους Λειψούς τους οποίους θα εξυπηρετεί στο εξής.

Από τους τελευταίους πραγματικά παραδοσιακούς ακτοπλόους καραβοκύρηδες κρατάει ακόμα αυτό το παλιό και ρομαντικό στο λιμάνι που εκφράζει πολλούς από εμάς που αγαπήσαμε τα βαπόρια.

Και δεν είναι και τυχαίο ότι βρέθηκε μόνο ο καπτα Μάκης να πάει στους Λειψούς.Αυτός πήγαινε και στα μικρα νησιά όταν οι επιδοτήσεις δεν ήταν παχυλές ώστε να δελεάσουν ακόμα και άλλους που δεν είχαν σχέση με την ναυτιλία.

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να θελω να μειωσω την υποδοχη που επιφυλαξαν οι κατοικοι του Ρεθυμνου στον Αιολο Κεντερη(αλλωστε εχουν αξιολογα πλοια εκει),αυτο που εγινε σημερα στους Λειψους δεν εχει προηγουμενο.Οι κατοικοι μετα απο 10 χρονια ειδαν μια μεγαλη γκαραβα στο λιμανι τους.Η χαρα τους και ο ενθουσιασμος μεγαλος και προπαντων αυθεντικος και ειλικρινης.Το πλοιο εμεινε για 1 περιπου ωρα και οι κατοικοι των Λειψων ειχαν την ευκαιρια να μπουν στο πλοιο να το δουν και να μιλησουν και να ευχαριστησουν τον Αρχοντα.Βιολια και μεζεδες στην πρωτη γραμμη.Πραγματικα οι ανθρωποι αυτοι θα θυμουνται για καιρο αυτη την στιγμη.

Η ανθρωπια του Αρχοντα στο μεγαλειο της.Ευτυχως που υπαρχει και αυτος και διαιωνιζει το ειδος,αλλα μεχρι ποτε?;):D

Link to comment
Share on other sites

...Η ανθρωπια του Αρχοντα στο μεγαλειο της.Ευτυχως που υπαρχει και αυτος και διαιωνιζει το ειδος,αλλα μεχρι ποτε?;):D...

Μέχρι να παρουσιασθεί η πρώτη καλοκαιρινή βλάβη/καθυστέρηση του "Μιλένα" ή κάποιοι να ανακαλύψουν ότι ακόμη και ορισμένοι εκ των shipfriends αποκαλούν την Ρόμι, (Β)ρομίλντα. Τότε τα κοράκια των ΜΜΕ θα θριαμβεύσουν και το ότι οι Λειψοί ξαναβρήκαν καράβι μετά από δέκα χρόνια θα λησμονηθεί-ας μην παραγνωρισθεί και η πιθανότης να απαιτηθεί να προσεγγίζει τους Λειψούς το BS2 ή το "Νήσος Χίος" :D.

ΥΓ. Η ενίοτε προβληματική συμπεριφορά του Καπτά-Μάκη παλαιότερα δεν παραγνωρίζεται, αλλά τα "στερνά τιμούν τα πρώτα" ;).

Link to comment
Share on other sites

Η ενίοτε προβληματική συμπεριφορά του Καπτά-Μάκη παλαιότερα δεν παραγνωρίζεται, αλλά τα "στερνά τιμούν τα πρώτα" ;).

Αυτο τα λεει ολα και μη ξεχνας φιλε γρηγορε Γιωργο ουι ειναι ο μονος παραδοσιακος που εχει μεινει και αυτα που εχει κανει ειναι πταισματα μπροστα στις απροσωπες εταιρειες.:D

Link to comment
Share on other sites

Κινέζος μικροπωλήτης στο λιμάνι του Πειραιά και στο αεροδρόμιο Ε.Βενιζέλος ανέφερε χωρίς φόβο και πάθος:P ότι ο άρχοντας καπτα Μάκης θα κάνει πτήση μέχρι το Βαθύ της Σάμου όπου από εκεί θα επιβιβασθεί στο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ αύριο στις 18:00 και θα γυρίσει μαζί του Πειραιά αφού πρώτα έχει περάσει κι από τους πολύπαθους Λειψούς τους οποίους θα εξυπηρετεί στο εξής.

Τελικά ο άρχοντας καπτά Μάκης ήρθε στο Βαθύ της Σάμου με το Δημητρούλα στις 16.15,άναψε το πούρο του,κατέβηκε στην προβλήτα συνοδευόμενος απ' τον Αρχιλογιστή Χαραλαμπάκη και περπατώντας πήγε για καφέ μαζί με το νέο του πράκτορα,και τους 2 πιό μεγάλους νταλικιέρηδες (20+20) πιστούς φίλους του,ο ένας απ΄το Βαθύ και ο άλλος απ΄το Καρλόβασι.Χαβανέζικο πουκάμισο,μπλέ πανταλόνι με τιράντες, σκέτη τρέλα.Πέρασε μπροστά απ΄τον καταπέλτη του Πήγασου που ήταν στο 5λεπτο για αναχώρηση, τον παλιό του πράκτορα τον χαιρέτησε δια χειραψίας,και κατέλυσε στα νέα γραφεία της g.a ferries.Τελικά ξανάφυγε με το Δημητρούλα 19.15 σφυρίζοντας 3 και μιά κοφτή φορές.Καλά να πάθω που δεν είχα τη φωτο μαzί μου.

Link to comment
Share on other sites

Σκηνές από τις εκδηλώσεις στους Λειψούς μετέδωσε ο ΣΚΑΪ όπου έδειξε χαρακτηριστικά τους κατοίκους να αγκαλιάζουν τον άρχοντα (ο οποίος φόραγε ακριβώς τα ρούχα που λέει ο ΜΥΚΗΝΑΙ παραπάνω) και τον πλοίαρχο του πλοίου:P Επίσης έδειξε πλάνα από το ίδιο το πλοίο και το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια δήλωση του άρχοντα από τη γέφυρα του ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ όπου μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ο στόμας του αμόλυσε δύο απίστευτες τορπίλες για τις ενέργειες των ΥΕΝ και Υπουργείου Αιγαίου στο θέμα των άγονων γραμμών τα τελευταία τρία χρόνια αφήνοντας επίσης σαφείς υπαινιγμούς για κάποια ναυτιλιακή εταιρία... (ποια να'ναι άραγε???):D :D

Γεια σου καπτα Μάκη γίγαντα...

Link to comment
Share on other sites

Mην ξεχναμε οτι πριν 10 χρονια το ταξιδι απο ροδο με GA FERRIES για καστελοριζο ηταν δωρεαν ,και αυτο ειναι κατι που μονο ο καπτα μακης μπορει να το κανει, οπως και με τους λειψους ,και οχι καποια new age εταιρεια, που υπολογιζει μονο το χρημα που τον επιβατη το θελει στρατιωτακι και να του πουλαει VIP καθισματα γιατι τα αλλα "μας τελειωσαν"!

Link to comment
Share on other sites

Στη Ροδιακή υπάρχει ένα άρθρο που κάνει αναφορά στη πρώτη προσέγγιση του Δημητρουλα στους Λειψούς. Ο Δήμαρχος ζητάει αντί για Βαθύ το πλοίο να πηγαίνει Λερό και Κάλυμνο, και αργότερα μέχρι τη Κω:D

Link to comment
Share on other sites

Στη σημερινή Athens Voice υπάρχει ένα άρθρο της Μ.Ζουμπουλάκη για την Ανάφη. Η συγγραφέας, στο ολίγον ποιητικό του άρθρου, ψάχνοντας για μπαρ καταλήγει στη Δημητρούλα, την οποία θεωρεί το καλύτερο, πιο αυθεντικό μπαρ.

Δυστυχώς την εφημερίδα την ξέχασα εκεί που ήμουν και δεν έχω το άρθρο αλλά όποιος τη βρει ας το διαβάσει.

Σίγουρα πάντως αποτελεί έναν καλό λόγο για το πλοίο μετά από τα τόσα που του φορτώνουν τα ΜΜΕ!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μετά την ανακαίνιση που έγινε το χειμώνα, οι αλλαγές που παρατήρησα εκτός των μοκετών, ήταν στο σαλόνι της Α΄ θέσης (από γκρι τα καθίσματα έγιναν κόκκινα), στο self service (από κίτρινα σε άσπρα) και ο διάδρομος έξω από τις καμπίνες Α΄ θέσεως που αντί για μοκέτα μπήκε ξύλινο δάπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...