Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αυτές οι ημέρες είναι το Πάσχα, οπότε από τη συνήθης κίνησης της Attica, κάνει κάποια δρομολόγια για Ικαρία Σάμο και μετά δένει για να ετοιμαστεί για τη καλοκαιρινή περίοδο στην άγονη του Β.Α. Αιγαίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετά την ακινησία του ο Διαγόρας θα πάει στην άγονη γραμμή των Δωδεκανήσων (δρομολόγια του Πάτμος) για το διάστημα 20/4/23 με 1/6/23. Επιστροφή μετά από χρόνια στη γραμμή από όπου ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Καλά επί ΔΑΝΕ,έκανε και γραμμή κορμού Δωδεκανήσων και εξπρές δρομολόγια για Κω- Ρόδο. Για ένα μικρό διάστημα το θυμάμαι να κάνει και εξπρές δρομολόγιο Πειραιάς- Ρόδος απευθείας

Ακόμα και επι  BSF το πρώτο διάστημα (κάπου στο 2004-5) έκανε γραμμή κορμού νομίζω. Εννοείται πάντως πώς αγαπήθηκε πολύ κ στην άγονη που την υπηρέτησε τόσα χρόνια με τόση συνέπεια!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
4 hours ago, giorgos_249 said:

Από περιέργεια, εχουμε καμια αναλογη περίπτωση αγοράς στην ακτοπλοϊα πρόσφατα? Που να "σκοτώθηκαν" 2-3 πλοιοκτήτες/εταιρείες για ένα πλοίο? (περα από το Αθηνά που πηγαν να σκοτωθούν και κυριολεκτικώς). 

Ναι και για τα Ρόδος Πάτμος και Διαγόρας είχαν καταθέσει προσφορές πολλές εταιρείες το 2006,μετά τη Blue ήταν δεύτερη η προσφορά της ΑΝΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

ο Πλοίαρχος του Καπετάν Γιάννης Ρεμεδιάκης εχτέε μάγεψε με την μανούβρα του κατα τον απόπλου απο τον Πειραιά . Όπως μου λέει συννέχεια αυτό το υπέροχο πλοίο γυρίζει πανεύκολα και χωρίς καν τα thruster του . Στην χτεσινή μανούβρα όπως είπε ο ίδος δεν τα χρησιμοποίησε. Όπως και να έχει το θέαμα ηταν πανέμορφο 

 

Link to comment
Share on other sites

Το κάνει ο Καπεταν Γιαννης για να διευκολύνει τους συναδέλφους του πλοιάρχους της ακτοπλοϊας στο στενό γιατι οταν εχει πολλά κρουαζιερόπλοια εκει ιδίως οταν δενουν μεγάλα τα πράγματα ειναι πολύ πιο δύσκολα 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο!!! Το πιθανότερο είναι ότι δένει με την πλώρη προς τα μέσα για να φρεσκαριστει η αριστερή μπλε μπάντα του Διαγόρα. Το φρεσκαρισμενο τμήμα έχει ξεκινήσει από τη πρύμη και έχει φτάσει μέχρι το ύψος της βαρδιολας.

Link to comment
Share on other sites

Σωστή η παρατήρηση και εγώ χτες που το είδα είχαν βάψει κάμποσο την αριστερή πλευρά. Προφανώς θέλουν να καλύψουν τα τρεξίματα μιας και δεν μπήκε για συντήρηση 

Link to comment
Share on other sites

Τραυματισμός επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Διαγόρας στη Χίο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου, για περιστατικό τραυματισμού 52χρονης επιβάτιδος επί του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ" Ν.Π. 12520, ενώ το πλοίο βρισκόταν στον λιμένα ν. Χίου.

Η 52χρονη καθώς περπατούσε εντός του πλοίου έπεσε και χτύπησε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...