Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Διαγόρας αναμένεται να σταματήσει τα δρομολόγια του τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και θα δέσει για επισκευή. Το πλοίο αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς Ι από τις 14/09/21 έως τις 26/09/21.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Στο Διαγόρας έχουν αφαιρέσει όλη τη παλιά μουράβγια από τα ύφαλα του, οπότε θα γίνει βαφή με νέα σιλικονουχα χρώματα. Αναμένεται να μείνει στη δεξαμενή μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Το θυμάμαι στη γραμμή του Ηρακλείου για λογαριασμό της ΑΝΕΚ το χειμώνα του 2003 (ή 2004), το γκαράζ του δεν ήταν αρκετό για τη γραμμή και οι επιβάτες διαμαρτυρόντουσαν ότι κούναγε πολύ. Το εσωτερικό του ήταν εξαιρετικό, πολυτελές, όπως και οι καμπίνες του. Προσωπικά εμένα μου άρεσε πολύ, καταθέτω απλά τη γνώμη που είχε ο πολύς κοσμος για το πλοίο, στη συγκεκριμένη γραμμή...

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιώνω πως είχε κάνει Ηράκλειο Πειραιάς,για την ΑΝΕΚ.

Ο Διαγόρας είναι από τα λίγα βαπόρια με πολύ χλίδα μέσα.Μοκέτες που βουλιάζει το πόδι,τεράστια reception σε 2 ντεκ σχεδόν,πολύ φωτεινοί χώροι.Μόνο μειονέκτημα κατά την άποψή μου το vibration στο πρύμνιό σαλόνι.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

On 1/31/2022 at 6:47 PM, JTEDimandix said:

@Molmed σίγουρα είχε έρθει Ηράκλειο; Εγώ νομίζω ότι είχε έρθει Ρέθυμνο για να σκαντζάρει το Πρέβελης. (Με κάθε επιφύλαξη...)

Στο Ηράκλειο ήταν, με πλοίαρχο τον καπετάν Νίκο Καζώνη. Έκανα πολλά ταξίδια την περίοδο εκείνη, 2 τη βδομάδα και το γνωρίζω πολύ καλά. Στο Ρέθυμνο είχε πάει το "Ιεράπετρα", όχι το "Διαγόρας". Οι διαμαρτυρίες των επιβατών  οφείλονταν στο γεγονός ότι είχαν ...καλομάθει με πλοία της ΑΝΕΚ πολύ μεγαλύτερα, όπως τα ΚΡΗΤΗ Ι και ΙΙ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κλπ. Μάλιστα, άλλαζε συχνά πορείες σε κακοκαιρίες για να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες, οι οποίοι και πάλι φώναζαν για τον καθυστερημένο κατάπλου......

Edited by Molmed
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Συγκινητικές εικόνες από την ιδιαίτερη πατρίδα  τη ΝΑΥΤΟΜΑΝΑ ΧΙΟ, από ένα έθιμο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.Το συμβολικό δέσιμο ναυτιλίας κ θρησκείας.Ο Αναστόμενος σε λίγη ώρα Χριστός,ας είναι στην πλώρη του ΔΙΑΓΟΡΑΣ κ όλων των ελληνικών πλοίων !

Κ να σκεφθείτε κάποιος αστοιχείωτος σε γνωστή ναυτιλιακή σελίδα στο fb,σε συζήτηση σχετικά με τη μεσίστια σημαία τη Μ.Παρασκευή είπε "γιατί πέθανε κανένας;"

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...