Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Διαγόρας είναι δεμένο στην Ακτή Ηετίωνα με τη πλώρη προς τα μέσα και θα φύγει τα ξημερώματα για τη Χαλκίδα για να πραγματοποιήσει το δεξαμενισμό του. Το πλοίο αναμένεται να μείνει εκτός δρομολογίων για ένα μήνα, οπότε αναμένεται να επιστρέψει στα καλοκαιρινά του δρομολόγια στις 8 Ιουνίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Μπορείτε να πείτε τι φύσεως πρόβλημα έχει ο Διαγόρας και δε μπορεί να κάνει τι γραμμή που ήταν προγραμματισμένο να κάνει και κάνει της Χίου Μυτιλήνη ; 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, margaritis24 said:

Εγινε η σκαντζα του Ροδος με το Διαγορα σημερα κ γυρισαν στις κανονικες γραμμες τους

Τελικά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε; Δε φάνηκε πάντως κάποια διαφορά στην ταχύτητά του τις 2 αυτές εβδομάδες που έκανε δρομολόγια για Χίο και Μυτιλήνη.

Link to comment
Share on other sites

On 6/26/2019 at 7:09 AM, proud_ionian said:

να μάθουμε και τι ειχε κιολας ;) 

Δεν νομίζω οτι θα μάθουμε ποτέ τι είχε, το σίγουρο ομως είναι οτι ... έχει ακόμα, αφου πήρα μήνυμα απο την εταιρεία οτι το δρομολόγιο της επόμενης Τρίτης απο τον Πειραιά θα παραμείνει ανεκτέλεστο λόγω ''τεχνικής αναβάθμισης κλπ.'' Δεν έχω καταλάβει αν και πότε θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα δρομολόγια μέχρι την μεθεπόμενη Τρίτη. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το πλοιο φετος πρεπει να εδεσε σχεδον σε ολες τις πιθανες θεσεις του λιμανιου της Μυτιληνης

Μπορουμε να το δουμε δεμενο στο παλιο γαμα.Στη συνεχεια το πλοιο ανοιξε την πλωρη και σιγα σιγα κατευθυνθηκε προς την εξοδο του λιμανιου

 

Link to comment
Share on other sites

Διαγόρα το ανάγνωσμα. Μαλαγάρι Σάμου, άφιξη νωρίς το απόγευμα από ΒΑ Αιγαίο, αριστερή μανούβρα και φουντάρισμα της δεξιάς για να κρατηθεί στον καιρό (κάτω από την καρίνα η καδένα ;)). Το πλοίο έκανε σχετικά γρήγορη μανούβρα για τον αέρα που είχε, ωστόσο έδενε πολύ ωραία με το καταπράσινο τοπίο του Βαθέος. 

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε το Διαγόρας σε μια καλοκαιρινή του άφιξη στη Μυτιλήνη, όπου με αριστερή στροφή γυρνάει, φουντάρει και δένει κάθετα στη «νέο Γ». Να σημειώσουμε ότι τη Τρίτη 1η Οκτωβρίου ξεκινάει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά Χίο Μυτιλήνη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ταξίδεψα με το πλοίο από Πειραιά για Χίο και από Χίο για Πειραιά αυτό που έχω να πω είναι ότι το πλοίο είναι το χειρότερο που έχουν βάλει στην γραμμή δεν κάνει γιαυτην την γραμμή το πλήρωμα αγενέστατο περιμέναμε μες την βροχή με τα μηχανάκια και λέγαμε να σταματήσουν τα αυτοκίνητα να μπούμε για να μην γίνουμε μούσκεμα και μας λέγανε περιμένετε να βγουν τα αυτοκίνητα μέχρι να βγουν είχαμε γίνει μούσκεμα. Στα εισιτήρια δεν υπάρχει αεροπορικά μόνο οικονομική (καταστρομα σε άλλα πλοία) έχει κάτι αεροπορικά μετριμενα στα δάκτυλα και είναι οποίος προλάβει γεμίζουν από Μυτιλήνη και από Χίο δεν βρίσκεις να κάτσεις. Γενικά έχει πολύ μικρούς χώρους για την γραμμή και τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές το πλοίο κρατιέται καλά. Καθαρό δεν μπορώ να πω ότι είναι μέσα σε όλλα τα μέρει αλλά εντάξει. 

Link to comment
Share on other sites

λογικό μου φαινεται να περιμενεις πρωτα να ξεφορτωσει το πλοιο και μετα να φορτωσει. Δυστυχως τα λιμανια μας εχουν αυτα τα καλά ..σε μια βροχή δεν έχεις που να κρυφτεις..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την παρέκκλιση δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ Διαγόρας προς αποβίβαση ασθενούς στο Λαύριο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, βραδινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' Ν.Π. 12520, κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του (Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη) και ύστερα από τον απόπλου του από το λιμένα Πειραιά, προκειμένου αποβιβάσει 53χρονο ασθενή μέλος του πληρώματος.

Ο ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λαυρίου, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, ενώ το ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένες Χίου και Μυτιλήνης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...