Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

δηλαδή αν ερθει σεπτέμβρη το πατμοσ ο διαγο θα βγαλει καλοκαίρι χωρίς να έχει δεξαμενιστεί? πάντως το βαπόρι σύμφωνα με το ais ξεκίνησε κατά τις 15.30 για πειραιά όπου αναμένεται αργά αύριο βράδυ.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Μη προσέγγιση Ε/Γ - Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στους Λειψούς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Η Λιμενική Αρχή Λειψών, ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957 ότι η προσέγγιση του εν λόγω πλοίου στο λιμάνι των Λειψών ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου και στη συνέχεια για λιμένα Πάτμου.

Στους Λειψούς, ανέμεναν προς επιβίβαση δώδεκα (12) επιβάτες με προορισμό τον Πειραιά, ενώ στο πλοίο επέβαιναν τρεις (03) επιβάτες προς αποβίβαση, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους σήμερα με το Ε/Γ – Ο/Γ «Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Ν.Κ. 02.

Πηγή Ελληνική Ακτοφυλακή

Link to comment
Share on other sites

...παραμενει απο προχτες στο τρίω ντοκ...

Το ματσακόνι όμως στα καταστρώματα δούλευε κανονικά.

Να παροπλίσουν, έστω και προσωρινά βέβαια, το βαπόρι με την μικρότερη κατανάλωση σε καύσιμα δεν γνωρίζω αν θα ήταν σώφρον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ο Διαγόρας από σήμερα είναι στο Νεώριον της Σύρου και θα κάτσει εκτός δεξαμενής για να βγάλουν τον καταπέλτη. Μόλις τελειώσουν θα ακολουθήσει ο δεξαμενισμός του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στους Λειψούς

Βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική αρχή Λειψών ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Ρόδο – Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψοί – Πάτμο – Πειραιά) για αδυναμία προσέγγισης στο λιμένα Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Το πλοίο, κατόπιν ημερολογιακής εγγραφής του Πλοιάρχου αναχώρησε με προορισμό λιμένα Πάτμου προς συνέχιση εγκεκριμένου δρομολογίου, ενώ οι 13 επιβάτες που ανέμεναν για αποβίβαση στο λιμένα Λειψών πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Πηγή:hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοιο χθες απο το Καστελοριζο για Ροδο επιασε 21,4 μιλια :eek: , τις τελευταιες μερες ταξιδευει περιπου στα 20 με φλερτ τα 21 αρκετες φορες!

Link to comment
Share on other sites

Lord μου, καλέ μου άνθρωπε, εξαιρετικό και overquailfied για αυτά που το ζητούν είναι το βαπόρι, αλλά 50 ώρες ταξίδεψα μαζί του το τελευταίο δεκαπενθήμερο, τα 20 knots το δικό μου το GPS ούτε που το πλησίασε.

Link to comment
Share on other sites

.... μιας και το μισο πλοιο αδειαζει στον Αθηνιο οσες φορες ετυχε να βρισκομαι στο λιμανι....Μια καλη κινηση της εταιριας θα ηταν και στο γυρισμο να περναγε απο Σαντορινη το πρωι μιας και δεν υπαρχει πρωινο συμβατικο....

Αν τα καταλαβαίνω καλά τα πράγματα το "Διαγόρας" πρέπει να είναι το πιό cost/effective βαπόρι της Blue Star φέτος. Ποτάμια βγαίνουν στη Σαντορίνη και την Κάλυμνο (αλλά και στην in φέτος Αστυπάλαια) στο κατέβασμα, εκατοντάδες ανεβαίνουν από Κάλυμνο και Αστυπαλιά στο ανέβασμα. Αν πείς δε στην Πάρο; 700 άτομα μάζεψε την Κυριακή 12/8, οπότε, γιατί να γυρίσει από Θήρα; Βάλε και τις επιδοτήσεις για τις προσεγγίσεις σε Νίσυρο, Τήλο, Λειψούς, κλπ, μιά χαρά-υποθέτω-από έσοδα. Μόνη μου επιφύλαξη το μεγάλο ξενοδοχειακό του (ένα κατάστρωμα καμπίνες+ μεγάλο restaurant a la carte) που δεν ξέρω πόσο κοστίζει σε μισθοδοσία, κλπ.

Ήμαρτον Παναγία μου και Lord μου, αλλά τώρα δα που κοίταξα το AIS, ανεβαίνει για Ρόδο με 21,4 knots. Ή άρρωστο είναι το AIS ή πιάσανε πράγματι πολλά λεφτά στην BSF και τα ήλθε η ώρα να τα χαλάσουν.

Edited by georgios express
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...