Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

για ποιο λογο το πλοιο μενει εκτος δρομολογιων τις πρωτες 15 μερες του μαρτιου? :confused::confused: δεξαμενη αν θυμαμαι καλα εχει κανει :confused::confused:

Edited by sg3
Link to comment
Share on other sites

Δεν μένει εκτός δρομολογίων. Θα επιστρέψει από 1 Μαρτίου στην άγονη Δωδεκανήσων (Τήλο, Νίσυρο,κλπ) καθώς το ΝΑΞΟΣ θα γυρίσει στο απογευματινό της Παροναξίας, το ΙΘΑΚΗ Συροτηνομυκονία και το superferry ii θα παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

σημερα ο διαγορας κανει το δρομολογιο του ναξος? γιατι το ναξος ειναι πειραια και ο διαγορας οδευει προς παρο! γιατι εγινε αυτο?λογω οικονομιας καυσιμων?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Το καλό με το λιμάνι της Σύμης είναι πως είναι σχετικά προστατευμένο από όλους τους καιρούς. Το κακό είναι πως ο ΔΙΑΓΟ όταν είναι ήδη δεμένος απέχει μόλις 50 μέτρα από την απέναντι προβλήτα και τα βυθίσματα μπροστά του πρέπει να είναι μικρά. Οπότε πρέπει να γυρίζει σχεδόν επιτόπου ή να φεύγει συρταρωτός προς τα έξω. Πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στο λιμάνι για να μην υπάρχει ρίσκο. Ας ζητήσουν τη γνώμη του καπτα-Γιάννη για αυτές.

Link to comment
Share on other sites

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

Πηγή: ΥΕΝ

Τη Δευτέρα 16/5, στις 22:05, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11957 ότι 79χρονος επιβάτης είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ το πλοίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι του νησιού.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Θήρας ο 79χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Συλλήψεις στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

Πηγη: ΥΕΝ

Σήμερα, στις 03.50, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλύμνου ότι στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π.11957, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Πάτμο Λειψούς Λέρο Κάλυμνο Κω Σύμη Ρόδο, εντοπίστηκαν από μέλος του πληρώματος ένας 30χρονος και ένας 23χρονος να διαπράττουν κλοπές.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Καλύμνου, στις 04.40, ο 30χρονος και ο 23χρονος συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από στελέχη του Λιμεναρχείου, που διενεργεί την προανάκριση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στη Νάξο

Πηγή: ΥΕΝ

Χθες στις 19:05, η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του

Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ν.Π. 11975, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ότι η προσέγγιση στη Νάξο ήταν επισφαλής λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συνέχισε για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.

Οι 10 επιβάτες που είχαν προορισμό τη Νάξο, αποβιβάστηκαν στην Πάρο και πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της εταιρίας, ενώ στο λιμάνι δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση

.
Link to comment
Share on other sites

Τους παρέλαβε το BLUE STAR PAROS στο απογευματινό δρομολόγιο που πήγαινε Σύρο-Πάρο-Νάξο-Φώκλαντς. Πάντως χτες είχε χοντρή θάλασσα, ιδιαίτερα το Ικάριο έβραζε με βοριά 8άρι

Link to comment
Share on other sites

Απτο πρωι ειχαν ενημερωσει τον κοσμο οτι ο Διαγορας δεν θα προσεγγισει Ναξο και ετσι ολοι οι επιβατες με προορισμο τον πειραια οπως λεει και earl εφυγαν με το Ναξος.

Να πω και κατι επειδη ημουν παρον,τελικα το πλοιο κατα τις 19.00 αν θυμαμαι καλα μπηκε στο λιμανι, οχι με τον τροπο που μπαινει παντα,δλδ ο πρυμνη κοιτουσε βορεια(στην αρχη νομιζα οτι θα πεσει απο μεσα οπως πηγαινε και απορησα) και μολις η πλωρη εφτασε στο υψος της κεφαλης της προβλητας εριξε 3-4 σφυριγματα εβαλε ολο αναποδα και βγηκε με τον "κωλο" στην ανοιχτη θαλασσα οπου εκανε επιτοπια αριστερη στροφη και εφυγε,ολο αυτο διηρκησε περιπου 15-20 λεπτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

δεν θα το ελεγα εκπληξη. περα απο το γνωστο κλισε ολα τα πλοια πωλουνται αν δοθει το καταλληλο τιμημα, ο διαγορας θεωρειται απο πολλους... προτεινομενος για εξοδο, λογω χωρητικοτητας, ηλικιας αλλα και περισσιας τοναζ στα δωδεκανησα.

το γεγονος οτι εχει βγει σε site της απω ανατολης, με κανει να πιστευω οτι η ωρα ειναι πιο κοντα. πιστευω οτι το συγκεκριμενο πλοιο (οπως και αλλα συνομηλικα του που ταξιδευουν εδω) μονο σε γραμμες της απω ανατολης (κυριως κινα και κορεα) μπορουν να βρουν αγοραστες.

Link to comment
Share on other sites

Ενταξει δεν ειναι και η ηλικια του μεγαλη,αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 20.Προσωπικα παντως απο αυτο το πλοιο μονο το εσωτερικο μου αρεσει,ουτε εξωτερικα μου αρεσει και για τα χρονια του δεν εχει πολυ δρομο, 18,5-19,5 παει πλεον.Σε ταξιδι που ειχα κανει μαζι του δεν μπορω να το πω καλοταξιδο,ψιλοκουνιστρα ειναι και στην μανουβρα απο οτι διαβαζω εδω μεσα ειναι γαιδουρι(βεβαια δεν το καπετανευω εγω :P )

Link to comment
Share on other sites

γενικως δεν διαφερουν οι αποψεις μας.

οσο για την ηλικια δεν ειπα οτι ειναι για το διαλυτηριο ;) . το αντιθετο.

απλα με τοσα νεοτερα πλοια που υπαρχουν, τα οποια ειναι φορτωμενα χρεη και ειναι δυσκολο να πουληθουν σε τιμη που, τουλαχιστον, να καλυπτει τα δανεια που κουβαλα το καθενα, η πιο εφικτη και λογικη λυση ειναι να πουληθουν τα πλοια μεσης ηλικιας, που και (σε γενικες γραμμες) ειναι ξεχρεωμενα και πιο ευκολα θα βρεθει αγοραστης (εκτος ευρωπης).

ο διαγορας, με τα σημερινα δεδομενα, δυσκολα θα μπορουσε να καλυψει καποιο κενο για λογους που εχουμε αναλυσει πολλες φορες (ταχυτητα, γκαραζ κλπ)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει, αλλά το πλοίο έχει έχει αλλάξει νηολόγιο. Έτσι πάνω από το ανάγλυφο Ρόδος έχει γραφτεί το Πειραιάς.

Link to comment
Share on other sites

Εμμέσως πλην σαφώς είχε αναφερθεί πέρυσι

Στις δηλώσεις τακτικής δρομολόγησης φαίνεται να είναι νηολογημένο στον Πειραιά με αριθμό 11957 και όχι σ΄ αυτό της Ρόδου. Άλλαξε τώρα που πήγε για ετήσια;
Link to comment
Share on other sites

Κερδιζει κατι η εταιρεια με την αλλαγη λιμανιου νηολογησης;Φανταζομαι πως η απαντηση ειναι οχι αλλα προσπαθω να βρω ενα λογο που μπηκε η BS σε ολη αυτη τη διαδικασια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...