Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

να δουμε και τα ωραρια, απο το site της εταιριας

Από Δευτέρα έως Κυριακή για το διάστημα 01/06/2021 - 31/10/2021

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ 09:45
ΑΠΟ ΣΑΜΗ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ 10:30
ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΣ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ 14:15
ΑΠΟ ΣΑΜΗ ΠΡΟΣ ΙΘΑΚΗ 17:30

 

μεχρι 31.10 λεει. στον πορο εχει βγαλει μεχρι τις 27.6

πιθανως να εχουμε μικροαλλαγες  και εδω

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Έκπτωση 50% στα λιμενικά τέλη για το Κεφαλονιά ή όποιο τυχόν το αντικαταστήσει, αναδρομικά από 01.06, μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης.

Από το Φεβρουάριο φτάσαμε Ιούλιο εκτελούνται δρομολόγια ένα μήνα και δεν υπάρχει σύμβαση;

ΨΥΩΙ4653ΠΩ-ΔΡ3.pdf

Link to comment
Share on other sites

κινησουλα ειχε σημερα. ΚΤΕΛ, φορτηγα του Θιακιου, οχηματα του ΠΣ για τη φωτια στην Κεφαλονια και πολλα ΙΧ και στις 2 πλευρες της Αγ. Νικολαου. 

Μετα απο... δεκαετιες, εγινε και σωστη διαγραμμιση στο μωλο, στις θεσεις αναμονης των ΙΧ, ωστε να περιμενουν σχηματιζοντας πεταλο (first in first out) και να μην γινεται τουρλουμπουκι απο τα ιχ που μανουβραρουν για να γυρισουν ή οι τελευταιοι να κανουν xtra σειρα διπλα απο τους πρωτους.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
10 minutes ago, proud_ionian said:

γενικως απο το δευτερο ΣΚ του Ιουλιου η κινηση εχει τσιμπησει αισθητα και στις 3 γραμμες και δεν εχει καμια σχεση με την αντιστοιχη περσυνη περιοδο

και στο ΠΣΙ η κινηση εχει ανεβει αισθητα, κατι που ειναι εμφανες και απο τα ΙΧ που αναμενουν οχι μονο στην αγιου νικολαου, αλλα και παραλληλα με τον ντοκο στο 9 (απεναντι απο τον σιδηροδρομικο σταθμο).

μεγαλες ουρες απο κοσμο περιμενουν να μπουν στο πλοιο. οι ουρες δεν οφειλονται μονο στην κινηση, αλλα και στα μετρα ελεγχου των υγειονομικων πιστοποιητικων. αν γλυτωσουν την πανδημια, οι επιβατες θα πανε απο τα UV. εχουν γινει πολλες διαμαρτυριες για τις συνθηκες ελεγχου και την απουσια στεγασμενου χωρου (ας το κανουν μπροστα απο τα εκδοτηρια που εχει τεντα), αλλα ειναι ενα προβλημα που δεν αφορα μονο την Πατρα.

ενδεικτικα να αναφερω οτι το προηγουμενο σαββατο 17/7, το πλοιο μεσα θυμιζε αυγουστο του... 2010.εκτος απο τις θεσεις με το σημα της πανδημιας (που ηταν αισθητα λιγοτερες απο περσυ) ολες οι αλλες ηταν γεματες, ενω ειχαν αναπτυχθει και xtra καρεκλες και τραπεζακια. ιδια εικονα και στο ανοιχτο καταστρωμα, οπου ολα τα καθισματα στο στεγασμενο χωρο αναμεσα στις τσιμινιερες ηταν γεματα. γκαραζ γεματο ΙΧ πανω κατω.  2/3 της κινησης για κεφαλονια, 1/3 για θιακι

αναλογη ηταν η εικονα και την παρασκευη

 

Link to comment
Share on other sites

Άκουσα σήμερα από γνωστό μου στην Πάτρα ότι το Κεφαλονιά άφησε ΙΧ απέξω μιας που δεν χώραγαν μέσα στο πλοίο . Ισχύει κάτι τέτοιο ; Proud μήπως έχεις κάποια εικόνα ;

Link to comment
Share on other sites

για το συγκεκριμενο γεγονος που αναφερεις δεν ξερω κατι.

ηταν ΙΧ με κομμενο εισητηριο ή waiting list?

οπως ειπα και τις προαλλες, η κινηση εχει ανεβει αισθητα απο το δευτερο ΣΚ του Ιουλιου και μετα και ολα τα ΠΣΚ γινεται της μουρλης (στο ανω γκαραζ μεταξυ των ΙΧ δεν πεφτει καρφιτσα και πρεπει να μπει ο οδηγος στο πρωτο καθε σειρας για να φυγει και να μπορει να μπει ο επομενος).

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω δυστυχώς αν ήταν με κομμένα εισιτήριο ή όχι , αλλά ήταν περαστικός και είπε ότι δεν μπορούσαν να μπουν άλλα ΙΧ στο βαπόρι και άφησε μερικά έξω

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η κίνηση και κυρίως η ζήτηση φέτος, για Κεφαλονιά και Ιθάκη από Πάτρα, επιβεβαιώνουν όσους επιμένουν (επιμένουμε) ότι το καλοκαίρι η γραμμή σηκώνει διπλό δρομολόγιο

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη η ζήτηση όντως για τη γραμμή της Πάτρας, που ήταν αδύνατο να βρεις εισιτήριο αυτοκινήτου ακόμα και αν έψαχνες έγκαιρα. Όμως ειδικά για την Ιθάκη, μπορεί να εξυπηρετεί τους επισκέπτες (αλλά όχι τους κατοίκους) το πρωινό από Κυλλήνη, σε σχέση με το παραδοσιακό διπλό της Πάτρας, αφού φτάνουν νωρίς στο νησί. Και από εκεί η κίνηση ήταν δυνατή.

Link to comment
Share on other sites

Καλά,  μην το λες, το πρωινό από Κυλλήνη βολεύει τους ταξιδιώτες που δεν έχουν οικογένειες. Ποια οικογένεια πιστευεις θα ξεκινήσει από Αθήνα στις 2 το χάραμα,  ή στις 3, για να φτάσει 6.30 Κυλλήνη? Και οκ, μέχρι την Πατρα, ο δρόμος είναι μια χαρα. Από το τέρμα της περιμετρικής μέχρι κυλληνη, που σε πάρα πολλά σημεία δεν έχει ούτε φωτα? Λαϊκά, ένας κουρλός θα το έκανε. 

Και για να μην πέσετε να με φάτε, το γράφω εγω, που από τότε που ο Λυκουδης ξεκίνησε το πρωινό από Κυλλήνη (με απευθείας προσέγγιση στον πίσω Αετο), ταξιδεύω μόνο από Κυλλήνη στο πήγαινε. 

Βεβαια, για να λέμε και του στραβου το δίκιο, ούτε η αναχώρηση στις 2.30 από Πάτρα, βολεύει ....

BTW το βαπόρι σήμερα θα έχει τρελή καθυστερηση, 18.30 και ακόμα δεν έχει δέσει στην Πάτρα. ..

Σύμφωνα με τον δικτυακό ρουφιάνο, πάντα 

Link to comment
Share on other sites

Η κίνηση δεν είναι μόνο από Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως είδα αρκετό κόσμο στο πρωινό δύο φορές που ταξίδεψα, τόσο αρχές όσο και τέλος Αυγούστου.

Τα κλασσικά ωράρια της Πάτρας βόλευαν σίγουρα τους ντόπιους αφού πήγαιναν αυθημερόν π.χ. Πάτρα για δουλειές, ιατρούς κλπ αλλά ο επισκέπτης που έφτανε Ιθάκη απόγευμα, είχε χάσει όλη τη μέρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το οποίο σημαινει, από τον παραπάνω πίνακα που διαβαζω, θα φεύγει από Ιθάκη στης 7.10 απευθείας για Πάτρα 

Ιθακη για Σάμη βλέπω μόνο στις 16.45

Link to comment
Share on other sites

08.00 απο σαμη. εφαγαν το πρωινο ιθακη σαμη

αυτα τα ωραρια ειναι τα κλασσικα της γραμμης. θα μπορουσε και τους καλοκαιρινους μηνες το κεφαλονια να κανει το δρομολογιο σε αυτα τα ωραρια και το απογευματινο ειτε πατρα (κατα προτιμηση:P), ειτε κυλληνη

Link to comment
Share on other sites

Παναγία μου γυρίζει ο χάρος στη γραμμή! Καλή δύναμη στους ταξιδιώτες! :P

Πάντως το καλοκαίρι το Κεφαλονιά σύμφωνα με στοιχεία δούλεψε παααρα πολύ καλά και σε συνδυασμό και με τη μεγαλύτερη επιδότηση, δεν χωράει αμφισβήτηση ότι η γραμμή δε βγαίνει το χειμώνα. Αλλά κλασικά Levante είναι αυτή, κάτι θα σκαρφιστεί κατά το Γενάρη για να την κάνει μέχρι το καλοκαίρι πάλι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από όσο γνωρίζω αναμένεται έγκριση δρομολογίων. Θα συνεχίσουν.

Καλά κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος και στηρίζει τη γραμμή. Και δεν με νοιάζει αν είναι ίσως βιαστική ή εκ του πονηρού η ανακοίνωση. Δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο, απλώς και να είναι έτσι, καλά κάνουν!

Έβγαλε και superακι στο site η LF

Quote

Η Levante Ferries ανακοινώνει ότι εντός της ημέρας (01/11/2021), αμέσως μόλις ληφθεί η σχετική έγκριση θα ανακοινωθούν τα δρομολόγια στη γραμμή ΠΑΤΡΑ - ΣΑΜΗ - ΙΘΑΚΗ που θα ισχύουν για το επόμενο διάστημα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...