Jump to content
Shipfriends

Hellenic Highspeed (IMO 9141845)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμφέρει. Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση , πιστεύω ότι η Attica θα το κατέβαζε το βαπόρι μόνο και μόνο για την τιμή των όπλων.

On 8/4/2021 at 7:20 PM, Annivas said:

Η πιθανότητα να αλλάξει κάτι στη γραμμή είναι μηδαμινή. 

Αφ εταίρου ακόμη και να είχε την δυνατότητα η εταιρεία να δρομολογήσει το βαπορι, η απόφαση αυτή έχει πολύ δρόμο μέχρι να υλοποιηθεί . Θα πρέπει ο φάκελος να συμπληρωθεί με επικαιροποιημένα δικαιολογητικά που πιθανόν να έχουν λήξει , να περάσει επιτροπή η ελεγκτικό συνέδριο , να γίνει πρόσκληση στην εταιρεία , να γίνει αποδοχή ….κ.ο.κ , οπότε θα εχει περάσει τουλάχιστον ακομη ένας μηνας και θα απομένουν λίγες ημέρες  για την ολοκλήρωση της σύμβασης . 
Με αλλα λόγια είναι πολύ δύσκολο  να αλλάξει κάτι στη γραμμή, απλά αυτή η απόφαση δίνει στην Αττικα ένα σημαντικό εφόδιο ώστε  να διεκδικήσει Διαφυγόντα κέρδη , αν φυσικά θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο .

Προφανώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη  οι διαδικασίες που είχα προαναφέρει.

Link to comment
Share on other sites

On 9/28/2021 at 1:14 PM, hsw giorgos said:

Αναλαμβάνει την άγονη από Σητεία για Ρόδο μέχρι τις 15/10 και μάλλον θα έχουμε παράταση!

Το Hellenic Highspeed  ολοκλήρωσε χθες τη σύντομη παρουσία του στη γραμμή Σητεία Κάσο Κάρπαθο Ρόδο και σήμερα επιστρέφει στο Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Ας πάρουμε μια γεύση από τις καλοκαιρινές περιπέτειες του Hellenic Highspeed, το οποίο κατά τα φαινόμενα στο κομμάτι Μύκονος - Άγιος Κήρυκος υπέφερε αρκετά όπως είδατε και από τα βίντεο με συνεχή ψηλώματα και πλεύση στα νοτινά της Μυκόνου. Σε μιά από τις πολλές τέτοιες πλεύσεις του το βλέπουμε και εμείς σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι από την παραλία του Κακού Λούλου για όσους γνωρίζουν την γεωγραφία του νησιού και δεν πρέπει να είναι καν με φούλ ζούμ.

 

Η πλεύση κατακαλόκαιρο στα νοτινά της Μυκόνου δεν είναι καθόλου εύκολη μια και στην περιοχή κινούνται πάρα πολλά ιστιοπλοικά, γιώτ, βαρκάκια, τουριστικά πλοιάρια πάσης φύσεως, κάντε το εικόνα. Υπάρχει δε και η βραχονησίδα Καλαφακιώνα νοτίως της οποίας βλέπουμε να περνά το πλοίο. Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις επειδή η προοπτική των φωτογραφιών είναι τέτοια, να διευκρινήσω πως το πλοίο περνά σε ικανή απόσταση από τις ακτές. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λίγη ακόμη Ελληνική Υπερταχύτητα από την καλοκαιρινή Μύκονο, θεωρώ πως του πήγε πάρα πολύ ο χρωματισμός αυτός. Ο μάστορας διαθέτει κατάπλωρη άποψη ενώ πολύ κομψός ήταν ο χρωματισμός ακόμη κι όταν το έβλεπε κάποιος κατάπρυμα. Το αποχαιρετούμε καθώς εκείνο αποχαιρετά με τη σειρά του τη Μύκονο, στα πλαίσια εκείνου του δρομολογίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...