Jump to content
Shipfriends

Hellenic Highspeed (IMO 9141845)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ας δούμε το Hellenic Highspeed στην Ακτή Ηετίωνα (είναι η πρώτη φορά που δένει εκεί το συγκεκριμένο πλοίο). Λογικά θα μείνει στο Πειραιά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Σήμερα το Hellenic Highspeed μεθόρμισε από το Πέραμα στο λιμάνι του Πειραιά (στη θέση του στην Ακτή Τζελέπη).

Για να μην έχει το προνόμιο ο Nick The Greek ότι είδαμε το Hellenic Highspeed μόνο στη Μύκονο, θα το χορτάσουμε σε φωτογραφίες στην Ίο από πέρυσι το καλοκαίρι.

Η άφιξη του Hellenic Highspeed στις 27 Αυγούστου, ήταν προγραμματισμένη για τις 11:50, αλλά στη πράξη έφτασε γύρω στις 12:30. Το Hellenic Highspeed πέρασε μπροστά το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης και έκανε αριστερή στροφή αρκετά μακριά από τη προβλήτα έτσι ώστε να φουντάρει και να έρθει με ανάποδα στη θέση του στη προβλήτα της Ίου, που ο καταπέλτης είχε μεγάλη κλίση που δυσκόλευε την έξοδο των ΙΧ. Αφού τέλειωσε με τη φόρτο-εκφόρτωση το Hellenic Highspeed αναχώρησε για τη Σαντορίνη. 

Στις 29 Αυγούστου έφτασε γύρω στις 12:15 και θα το δούμε το Hellenic Highspeed σε άφιξη του από ψηλά με φόντο το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης και έκανε αριστερή στροφή πολύ πιο κοντά αυτή τη φορά και αφού τέλειωσε με τη φόρτο-εκφόρτωση το Hellenic Highspeed αναχώρησε για τη Σαντορίνη.

Link to comment
Share on other sites

Θα βγαίνει το δρομολόγιο on time με αυτες τις ταχύτητες που έπιασε στο δοκιμαστικό ( max 32+ ) που εχει προστεθεί και φέτος η Σίφνος στο δρομολόγιο ;; χλωμό το κόβω 

Link to comment
Share on other sites

Εχουν βαλει  μπαλονια  στην προβλητα που δενει στο πλαι με αποτελεσμα να εχει ξεβαψει ηδη στο hull αφου πανω στο μπαλονι εχει κ λαστιχα πιασμενα με αλυσιδα κ με το τριψιμο γδαρθηκε

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοιο δεν εχει περιορισμό στη ταχύτητα μπαίνοντας στον Πειραιά; χθες το απόγευμα το είδα μέχρι την είσοδο με 30μίλια φτανοντας καθυστερημενα λίγο από τη Σίφνο.

Link to comment
Share on other sites

Έχει τύχει πολλές φορές να δω σε διάφορα δρομολόγια ότι το πλοίο δεν έχει καθόλου διαθέσιμα εισιτήρια, ειδικά Πε-Πα-Σα-Κυ από Πειραιά και Κυ-Δε-Τρ για Πειραιά.. Τόσο καλά πάει και φέτος;

Link to comment
Share on other sites

Την Τετάρτη 12/7 το πρωί ήταν γεμάτο από κόσμο, με τους περισσοτερους να συνεχίζουν για Ίο-Θήρα. Από γκαράζ, μέτρια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...