Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Athenian Sea Carriers πραγματοποιήσε σήμερα στο ναυπηγείο Hyundai Heavy Industries στο Ουλσάν της Κορέας, τη τελετή ονομασίας του υπερδεξαμενόπλοιου Athenian Victory του πρώτου από τα τέσσερα «αδελφά» πλοία που ναυπηγεί η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Sea Carriers του Ομίλου Κυριακού.

Η παράδοση του στην Athenian Sea Carriers έχει προγραμματιστεί για τις 27 Αυγούστου. Το πλοίο με αριθμό γάστρας 2002 είναι το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων υπερδεξαμενόπλοιων χωρητικότητας 318.000 dwt. Η ένταξη σε κλάση ανατέθηκε στον Germanischer Lloyd (GL).

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Παραδόθηκε το VLCC, Athenian Success, στην Athenian tankers, από την Huyndai.

Με τη νέα προσθήκη ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από τρία VLCC, ενώ ναυπηγεί άλλα δύο τα οποία θα της παραδοθούν μέσα στο 2010. Όλα τα πλοία φέρουν σημαία Marshall Islnads.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
On 3/22/2005 at 10:08 AM, Nick the Greek said:

Περα απ' αυτα, σημερα στις 2245 αν δεν κανω λαθος η οικογενεια του ΑΝΤ1 και ο προεδρος της κυριος Μηνας(ω συγνωμη, Μινως) Κυριακου μας προσφερουν το φιλμ Crimson Tide με τον Denzel Washington και τον Gene Hackman που εξιστορει την περιπετεια του υποβρυχιου USS Alabama.

On 4/21/2006 at 9:44 AM, Nick the Greek said:

Η λαμπερη βραδια(που λενε και στα καλλιστεια που διοργανωνει ο προεδρος της οικογενειας του ΑΝΤ1 κυριος Μινωας -και ας μην συκοφαντησει κανεις τον ανθρωπο οτι το κανονικο του ονομα ηταν Μηνας και το αλλαξε σε Μινως για να δειχνει χλιδατο και γαλαζοαιματο - Κυριακου), εκλεισε με τις αφιξεις των Απολλων Ελλας και Αρτεμις απο Αιγινα. Το πρωτο ειχε 7 επιβατες, 1 φορτηγο και 2 ΙΧ ενω το δευτερο 13 επιβατες και 1 ΙΧ.

 

Τα νέα αγαπητέ Παναγία, είναι πως μετά θάνατον δικαιώθηκε και επισήμως ο Nick the Greek, Μηνά τον λέγαν τον άνθρωπο, όχι Μίνωα :D

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Tradewinds, η εταιρεία προχώρησε στην παραγγελία 4 x 18,500dwt δεξαμενοπλοίων από το ναυπηγείο Wuchang Shipbuilding με παράδοση το 2025. Είναι η πρώτη παραγγελία της εταιρείας μετά το 2020 οπότε και παρήγγειλε 4 VLCCs των 300 χιλιάδων τόνων από τη Hyundai. Αυτά πουλήθηκαν ex-yard και με κέδρος 4-5 εκατομμύρια το καθένα, έχοντας παραγγελθεί με αξία 85 με 87 εκατομμύρια το κομμάτι. Η σημερινή τους αξία είναι πάνω από 125 εκατομμύρια το κομμάτι.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...