Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Σύμφωνα με το Peiratiko Reportaz έγινε μπλακ άουτ χθες στις 9 το πρωί, στο πλοίο 'ΖΕΥΣ ΠΑΛΛΑΣ" με 1.166 επιβάτες, μέσα στον δίαυλο της Βενετίας.

Λειτουργούσε μόνο η ηλεκτρογεννήτρια ανάγκης και με τη βοήθεια ρυμουλκών έδεσε στο λιμάνι της Βενετίας

Link to comment
Share on other sites

Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση πρέπει να βρέθηκε το πλοίο που τελικά έδεσε στο λιμάνι με τη βοήθεια 3 ρυμουλκών, ενώ τα προβλήματα συνεχίστηκαν καθώς δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο καταπέλτης.

Συμφωνά με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου το πρόβλημα παρουσιάστηκε εξαιτίας της ύπαρξης νερού στις δεξαμενές καυσίμων.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα του black out και μαλλιστα σε ωρα μανουβρας στο διαυλο της βενετιας, ειναι σιγουρα πολυ σοβαρο, αλλα να παρουσιαζεται λες και το πλοιο παθαινει την εκατοστη βλαβη για φετος ειναι λιγουλακι υπερβολικο. μονιμως οργισμενη η κυρα-ποπη.

μιλαμε για ενα πλοιο 8 ετων που ταξιδευει μονιμως σε διεθνεις ευρωπαϊκες γραμμες.

Link to comment
Share on other sites

Το άρθρο του Peiratikou δε λέει τίποτα κακό για το πλοίο, αλλά τα χώνει στους αρμοδίους που δεν ήξεραν τίποτα για αυτό το περιστατικό.

Όπως ιδίως γραφείς το θέμα του black out σε ώρα μανούβρας στο δίαυλο της Βενετίας, είναι σίγουρα πολύ σοβαρό και πολύ σοβαρότερο από μια βλάβη σε μια μηχανή ενός πλοίου (όταν έχει μια ακόμη ή δεύτερη και τρίτη μηχανή) κατά τη διάρκεια του ταξιδίου στη θάλασσα.

Όσα πλοία είναι μικρά σε ηλικία σημαίνει ότι είναι και όλα καλά?? Επειδή το πλοίο είναι 8 χρονών και δούλευε σε διεθνείς γραμμές, αποκλείει το πλοίο να μην είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση?? Αυτό εξαρτάται από τα χρήματα που ξοδεύει η εταιρεία για τη συντήρηση του πλοίου!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ZEUS PALACE λέγεται το βαπόρι, το σημαντικό όμως είναι το ακόλουθο:

Τριάντα ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Πάτρας υπέστη βλάβη το Ε/Γ-Ο/Γ «ΖΕΥΣ» προερχόμενο από Βενετία με κατεύθυνση την Πάτρα με 188 επιβάτες.

Το πλοίο θα καταπλεύσει στην Πάτρα με ίδια μέσα.

Πηγή: Theseanation

Link to comment
Share on other sites

  • 10 years later...

Ένα μίνι μπλακαουτ έπαθε πριν από λίγες ώρες μέσα στο λιμάνι της Πάτρας... Πάντως έφυγε αρκετά καθυστερημένα σχετικά με το ωράριο του...

Έμεινε. σταματημένο για δέκα λεπτά μέσα στο λιμάνι χωρίς φωτισμό...

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...