Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

ανοιγω νεο thread γιατι η Σαντορινη φετος θα εχει πολυ λιγοτερες προσεγγισεις απο οτι η παρος και η ναξος και ετσι καλο θα ηταν να τα ξεχωρησουμε

ποιες μερες εχει αναχωρηση το express santorini και ποιες μερες η blue star παει σαντορινη μονο το πρωι. το hs1 μονο ενα δρομολογιο τη μερα θα κανει;

ισχυει τελικα η δρομολογηση του απολλωνα το καλοκαιρι;

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ισχύει από 17 Ιουνίου στις 22.00.

Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 3 δρομολόγια 8 το πρωί για Πάρο-Νάξο-Ιο-Σαντορίνη και(Δευτέρα Πέμπτη Παρασκευή)

και 2 (Τρίτη στις 22.00 και Σάββατο στις 8.00) για Πάρο-Νάξο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ.

Link to comment
Share on other sites

Το HS1 πάντα ένα δρομολόγιο έκανε και έτσι θα συνεχίσει και φέτος. Κάθε μέρα πρωινές αναχωρήσεις, εκτός από Παρασκευή, όπου θα κάνει απογευματινό με αναχώρηση στις 16:30 από Πειραιά, και την Κυριακή όπου θα έχει αναχωρεί στις 14:00. Μην ξεχνάς επίσης το Π. Θαλασσινή από Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ειμαι αυτη την εβδομαδα Κυκλαδες...φυγαμε το πρωι 07+30 με HS1 για Ιο Σαντορινη...10+55 δεναμε στην Ιο με ωρα κανονικης αφιξης 11+15...!!!!!

Βγαλαμε καμια εβδομηνταρια ατομα και 3 !!! ΙΧ και καθισαμε 35 ολοκληρα λεπτα δεμενοι στην προβλητα για να....περασει η ωρα..!!! ωστε να φυγουμε βαση της προγραμματισμενης μας ωρας (11+30) για Σαντορινη B);):mad:

Μπραβο τους που το πατανε χωρις να σκεφτονται τις τιμες του πετρελαιου.

Αυριο 07+15 με το μπλε απο Θηρα για Ναξο και απο εκει κατα τις 13+50 με το Σαντορινη για Παρο...Ειδομεν..

Link to comment
Share on other sites

Νησος Καλυμνος, οχι chat, μπορεις να ρωτησεις και κατ' ιδιαν. Ενδιαφεροντα τα του ταξιδιου σου maanto, δε μας τα κανεις και ενα ωραιοτατο voyage report στο αναλογο thread??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

To Σάββατο 25 Ιουνίου στις 23:55 Blue Star Paros κατευθείαν για Θήρα, προκειμένου από το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου να γίνει αμοιβαία αντικατάσταση των Paros-Naxos.

Link to comment
Share on other sites

Οχι, εκείνη την ημέρα το Νάξος θα έχει ρεπό, διαφορετικά δεν θα προλάβαινε να κάνει πρωινό δρομολόγιο. Θα ζήσει στιγμές μεγαλείων αύριο ο Απόλλωνας...

Link to comment
Share on other sites

Φτάσαμε στα μέσα του καλοκαιριού και για Σαντορίνη Σάββατο έχει δυο αναχωρήσεις του Πάρος, μια Απόλλωνας, μια το Highspeed 1 και μια το Άγιος Γεώργιος μέσω άγονης!!! Δηλαδή τα πιάσανε τα λεφτά τους!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Τη προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να πετύχω κάποιο γνωστό μου, πρώην ιδιοκτήτη φορτηγού που δραστηριοποιούταν στη Σαντορίνη. Και μου έλεγε για τη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πρώην συνάδελφοι στη Σαντορίνη με το πρόβλημα ευρέσεως θέσεως στα πλοία της γραμμής. Και μου είπε ότι Δήμος σκέφτεται να αγοράσει κάποιο πλοίο Ro-Ro για να το δρομολογήσει:eek::confused:

Εντάξει αυτή η φήμη, κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τη προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές (και οι Δήμαρχοι τάζουν πολλά αυτή τη περίοδο). Αλλά όπου υπάρχει καπνός σίγουρα υπάρχει και φωτιά;)

Link to comment
Share on other sites

Έχουν γίνει μόνο συζητήσεις καθαρά θεωρητικές αλλά δεν έχει προχωρήσει τίποτα λόγω του ίοτι ο δήμος ζήτησε από τους φορτηγατζήδες να μπουν μέτοχοι πράγμα κοματάκι δύσκολο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Και επιδί το πρόβλημα της Σαντορίνης γίνεται όλο και μεγαλύτερο ο Αρχάγγελος (βοήθεια μας) καλείτε να λύση το πρόβλημα. Το Σάββατο βράδυ λοιπόν έκτακτο δρομολόγιο απευθείας για Θήρα με επιστροφή Κυριακή απόγευμα!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λογικο. Τωρα γεμιζουν με επιστροφες. Αλλα απο το αλλο ΣΚ που θα ειναι η μεγαλη σκουπα και μετα δε θα μαθεις μονο για τη γκρινια αλλα και για τα κλαματα βλεποντας περιληπτικες και πετρελαια :P:D

Link to comment
Share on other sites

Δεν αφορά ακριβώς τη γραμμή Πειραιά-Σαντορίνη, αν κάποιος moderator θέλει, ας του αλλάξει thread:

950 κενές θέσεις από Πειραιά ο Κεντέρης ,256 το Highspeed 5 .Άρχισαν τα όργανα και οι γκρίνιες απ' ότι μαθαίνω.

Μπά, δεν το ήξεραν, τώρα το κατάλαβαν ότι μετά τις 25 Αυγούστου τα καράβια στο πήγαινε για Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη και λοιπές καλοκαιρινές Κυκλάδες αδειάζουν? Κύτταξε κάτι αναποδιές και ατυχίες που εμποδίζουν τις Εταιρείες να πετύχουν τους υψηλούς τους στόχους τους. Βέβαια μία απλοϊκή σκέψη που έρχεται στο μυαλό, είναι αν οι παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδόχοι, εστιάτορες, πράκτορες αλλά και ακτοπλοϊκές εταιρείες), έχουν σκεφθεί τον τρόπο με τον οποίο θα επεμήκυναν την τουριστική περίοδο δέκα μέρες μπρός και δέκα μέρες πίσω, ενθαρρύνοντας τους Έλληνες τουρίστες κυρίως. Αλλά όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει :eek:, η ανωτέρω πρόταση είναι για μόνο για βλάκες και όχι για τα δικά μας τσακάλια της πιάτσας των οποίων η μόνιμη πολιτική είναι να χρεώνουν την πλαστική χωριάτικη 15 Ευρώ και την Α' θέση για Ρόδο 119,50 Ευρώ (απελευθέρωση !). Μετά, μπορούν να απαιτούν από την (εκάστοτε) Κυβέρνηση να "λάβει μέτρα προς ενίσχυση". Γι' αυτό αλωνίζουν διεθνώς Πορτογαλία, Κύπρος και Ισπανία ενώ εμείς μετράμε ως αφίξεις τουριστών και τους αποβιβαζόμενους από τα κρουαζιερόπλοια για tour και ξεναγήσεις :eek:.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Στα πλάνα της εταιρείας είναι το καλοκαίρι στο δρομολόγιο του Σαββάτου από Πειραιά, το blue star 2 να προσεγγίζει στην Σαντορίνη και να επιστρέφει από Ρόδο Κυριακή για Κω-Σαντορίνη-Σύρο-Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι εντυπωσιακο να βλεπεις σε καποια νησια με την παροδο του χρονου το μεγεθος των πλοιων που τα προσεγκιζουν να αυξανεται εκθετικα!Αν σκεφτει κανεις τα πλοια που κατεβεναν στη Σαντορινη της 2 τελευταιες δεκαετιες μεχρι να φτασουμε στην πιθανη δρομολογηση του Βlue Star 2 .

Link to comment
Share on other sites

αυτη η προσεγγιση του μπλε καραβιου εχει να κανει με την πιθανη διακοπη απο τη blue star των απογευματινων αναχωρησεων απο πειραια για Ιο & Σαντορινη?

Υπήρχε ένα πάγιο αίτημα των τοπικών παραγόντων από παλαιότερα για σύνδεση του νησιού με τα Δωδεκάνησα μετά την οριστική παύση των πτήσεων της Ολυμπιακής για Ρόδο και πέρα του Β.Κορνάρος που το ταξίδι του ένεκα των στάσεών του διαρκεί 18 ώρες και προσφέρετε μόνο για καραβολάτρες.

Επίσης το δρομολόγιο του Σαββάτου από Πειραιά του ΒS2 είναι το πιο "κακό" από πλευράς κίνησης και πιστεύετε ότι έτσι θα το τονώσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...
  • 2 years later...

Από τις 10/06/16 έως τις 30/06/16 και από τις 31/08/16 έως τις 25/09/16 το Highspeed 6 στη γραμμή Ίου Σαντορίνης με καθημερινά δρομολόγια με επιστροφή στο Πειραιά στις 17:05. Ενώ από τις 01/07/16 έως 30/08/16 τη Παρασκευή και τη Κυριακή δεν θα περνάει στην επιστροφή την Ίο και θα επιστρέφει στο Πειραιά στις 16:00 έτσι ώστε να προλαβαίνει να κάνει διπλό δρομολόγιο. Από τις 01/07/16 έως τις 30/08/16 το Highspeed 6 θα κάνει δεύτερο δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και Κυριακή από Πειραιά στις 17:30 για Σαντορίνη (21:20-21:45) με επιστροφή στο Πειραιά στις 01:30

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Απόψε στις 20:00 το Highspeed 4 θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο από Πειραιά καρφί για Σαντορίνη, ώστε να προλάβει να εξυπηρετήσει τις επιστροφές απ' τα νησιά πριν το πιάσει η αυριανή απεργία.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

σε συνεχεια οσων εχουμε συζητησει σε αλλα topix, εχω την απορια γιατι η bs κοβει την καλοκαιρινη προσεγγιση του bs2 στη σαντορινη και μειωνει τις προσεγγισεις της στο νησι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...